Jardanec Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Mám tažné zařízení z Náchoda http://www.svcnachod.cz/tazne_zarizeni/skoda/octavia/2563/ k tomu el. instalaci bez přípravy z výroby na 7kolík. Cenu za práci nevím bylo to účtováno dohromady z ostatním co mi dělali. Hf sada, zabezpečení, potažení folií celé auto atd. Dělali mi to zde http://www.sysel.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Menili niekomu aj chladenie?! Lebo v Škode tvrdia, že dostali prípis. U Octavie III pri montáži ťažného zariadenia treba vymeniť chladenie za výkonnejšie. Je to pravda?! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ahojte. Ťažné namontované zn. Galia, bajonetové prevedenie. Cena s montážou 226,-EUR. Veľká spokojnosť. Chladenie som nemenil, ostalo to pôvodné. Podľa technika skôr majú problém s 1.6 TDi že pri väčších záťažiach nestíha dochladzovať motor. Aj tu som čítal, že dosť často beží ďalej ventilátor po odstavení auta u 1.6 TDi. U mojej 1.4 TSi som nepočul zvuk ventilátora ani raz po odstavení auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 cena super , za tie peniaze je to skoro neuveriteľné lebo odnímateľná Galia + can bus elektrika stojí cca 200€ , buď máš prácu zdarma alebo si fakt top zákazník škoda tej gálie že trčí pod auto a na Octavii , hlavne OII človek večne chytá o zem , k prevedeniu elektriky sa vyjadrovať nebudem , ale za tie peniaze to poslúži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ťažné 136,-, CAN BUS 55,-, montáž 35. Bajonetové prevedenie netrčí pod auto...... spodok auta je nižšie, dokonca aj zadný difúzor je nižšie. http://galia.sk/index.php?akc=detail&id=1876&zn=%8AKODA&tp=Octavia%20III&pp=kombi%20%20%20%202WD,%204WD&rv=13- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 tá montáž bol sponzorský dar ? 36eur je bežná jedna normohodina na OIII , za hodinu nahodí tak ťažné a vyreže dieru do difuzoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 ta elektrika musí být dobrá prasárna.. to bych chtěl vidět co tam dali, ale určitě nepůjde o origo jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Nie nebol to sponzorsky dar. Mal som 2 ponuky a u oboch bola cena za montaz 35,-Eur. Za necele 2 hod. bolo vsetko hotove. Elektrika nie je origo, ale u nas v Skodovke montuju tu istu elektriku s taznym Galia (okrem originalu). Vopred som mal vsetko preverene. A netaham vozik denno denne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Morris/qalt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techteb Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Nie, pri steel arene....porsche inter auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 tak potom super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Mates Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Koupil jsem 8 měsíců starou O3 combi 1.6TDi. Je na ní prodloužená záruka 4roky/120tis km. Chtěl bych domontovat tažné zařízení, dnes mi v autorizovaném servise Škoda řekli, za 17tis, což mi přijde hodně přemrštená cena, když na netu http://taznazarizeni...product_id=3222 to dělá s montáží za 8tis. Je možné ho namontovat a neztratím záruku? Nebo musím u autorizovaného servisu? Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 a v ceně je originální elektrika která spolupracuje s esp? parkovací senzory? hlídání žárovek? vypínání mlhovky?.. pokud tam bude nějaká jiná elektrika tak bych to hodil do koše 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 jj , origo canbus modul kde je dnu 6 relátok , nefungujú hmlovky , spiatočky a sú s tým večne problémy ... treba tam jednoznačne originál elektriku , všetko ostatné je poukážka na prúser 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 u nás v autorizovaném servise dodělání odnímatelného tažného zařízení komplet 14.500,- s DPH. Je to práce téměř na celou pracovní dobu pro jednoho mechanika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 A preto behaju tisicky novych skodoviek s neoriginalnymi taznymi a vsetky su problemove. Nedajte sa vysmiat. Odoslané z MediaPad T1 8.0 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Problémové ? No nesvietia a nefungujú ako majú , nevie o nich alarm , kontrola žiaroviek , ESP ani celá palubná sieť , po vyhodení smerovky cvakajú ako sprosté , nevedia svietiť cúvačkami , prípadne obomi hmlovkami a celkove tie 7pin zásuvky majú nevalnú životnosť .. o spracovaní železa samotného , trčania pod nárazníka , neodnímateľnosti a nemožnosti odložiť guľu ani nehovorím ... jediné seriozne aj seriozna elektrika okrem originálu je Westfalia , akurát tam je cena väčšinou úplne rovnaká ako za originál diely ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 http://tazna-zarizeni.vapos.cz/eshop/vyklopne/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 (editace) No, moc hezký Já nechápu, co má kdo potřebu pořád něco vymejšlet... Koupím origo tažné i s origo elektrikou za 8.200Kč, např. tady http://www.cc-autodily.cz/tazne-zarizeni-8 http://www.cc-autodily.cz/instalace-elektricka-11 Montáž zvládne i cvičená opice, jen to finální zapojení elektriky je trochu oříšek, ale na to se vždycky najde nějaký odborník v okolí, příp. 1 hodina práce v autorizáku a mám po starostech, vše origo a hlavně 100% funkční. Nechápu proč si tam někdo cpe vyfikundace buď o 2.000 levnější nebo dokonce i dražší, se sotva čtvrtinovou funkčností Editováno: 1. Květen 2016, autor: maverick1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 kačer přesně do tohodle VAPOSu půjdu, nechám instalaci někdy na podzim. Tu hodinu v autorizaku na napojení elektřiny bych teda chtěl vidět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 A jak dlouho bys chtěl cca 10 pinů zapojovat??? Dělal jsem před 2 týdny a bylo to na hodinu a půl přesně. A to si na tom Ferda25 dal extra záležet a dělal pár věcí navíc. Bavím se o tom, že si člověk sám provede komplet montáž, což opravdu není nic těžkého, je k tomu super návod a nechá si jen udělat zapojení elektriky do palubní sítě. Pokud se na to necítí. Montáž tažného a natažení elektriky jsem si dělal sám a za max 5 hodin hotovo. V životě jsem žádné tažné nedělal, Octavii jsem žádnou nikdy nerozebíral a mechanik nejsem, ani rukama se neživím. Takže 100% amatér... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 1 hodina není 1,5 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 A umíš číst? Psal jsem, že jsem dělal i další věci navíc. Byl jsem celou dobu u toho tak asi vím ne? Kolik tažných na OIII jsi zapojil ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 10. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) http://tazna-zarizeni.vapos.cz/eshop/vyklopne/ ... To sis nechal dodělat ?... Jsi spokojený ?... Já mám teď vyčíhnutý karavan, má hmotnost 1190kg, takže podle specifikace by neměl být problém....jenom se tu ještě nikdo nevyjádřil k tomu jestli tahá karavan, nebo jestli ho TSI bez problémů zvládne.... Editováno: 10. Červenec 2016, autor: chleidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Už vidím, jak se jednoduše zapojují vodiče do BCM, tak jak se to má. I s nátáhnutím vodičů od zadu. To je ten největší pakec. železo dá člověk do hodiny, ale zbytek se táhne. Nakodovat všechny jednotky, motorovou, ABS, couvací, BCM, tažnou,-to u origo. Neorigo je jednodušší, ale auto v nedostatečném kodování přichází o určité funkce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.