.Janek Vloženo 15. Června Sdílet Vloženo 15. Června A nebude jednotka použitá z jiného auta uzamčená (CP)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. Června Sdílet Vloženo 16. Června take som este nepocul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Června Sdílet Vloženo 16. Června RJ tazneho zatial CP nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Června Sdílet Vloženo 17. Června V 15. 6. 2024 na 18:41, .Janek napsal: A nebude jednotka použitá z jiného auta uzamčená (CP)? nakoduji přesně jako z výroby včetně stabilizace jizdní soupravy Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Června Sdílet Vloženo 17. Června jediný rozdil u CZDA s tažným z výroby je o 100w silnější ventilátor chladiče, nic jiného.. 300w vs 400w 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 17. Června Sdílet Vloženo 17. Června Co alternátor? Rozměry chladiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Června Sdílet Vloženo 17. Června vše je stejné, přesně jak píšu tak to je.. lze ověřit podle PR kodů.. pouze 1.6TDI má z výroby větší chladič pokud má tažné z výroby.. ted jsem si dal tu práci a zkontroloval všechny motorizace.. u většiny motorizací jsou s tažným z výroby silnější ventilátory 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna Mám zaseklý zámek tažného zařízení: - Při otočení klíčku a stisknutí páky jsem schopen tažné založit do auta a zajistit. Klíček otočím a vyndám. - Při obráceném postupu klíčkem a pákou odjistím, vyndám. Klíčkem nejde otočit, páka je zjevně mimo základní polohu, něco ji drží asi ve třetině. Klíček nejde vyndat. TZ nelze uložit do polystyrenu, hrozí ulomení klíčku. Páka jde dost špatně, mám co dělat, abych TZ namontoval dvěma rukama. Jak řešit? Nechat odvrtat vložku? Jeden klíček mi ztratili, asi bych chtěl zase dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.