Rezervní kolo neplnohodnotné - Stránka 2 - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Rezervní kolo neplnohodnotné

Popel

Doporučené příspěvky

Já jsem se ptal především proto, že se mi udělala na pneumatice boulička jenomže jsem s autem v zahraničí. Něak se ale musím dostat domu kde už na mě čeká nová pneumatika a zvažoval jsem co je lepší. Jestli tu "bouličku" ignorovat - mám strach a nebo těch 150 Km jet na rezervu. Já tomu prostě nerozumím, nechci si odrovnat nápravu nebo něco jinýho, proto jsem se ptal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 5. 2014 na 12:43, Hravec napsal:

kdysi jsem u Pola tu žvýkačku měl... nicméně není to nic levného taková dojezdovka - ZDE

no ty ... čo je na tom také drahé? fakt mi vyleteli bulvy, ráfik z fúrika a guma z BMX? som rátal tak 30€ ale za tú cenu tam budem mať radsej pichnutú tú 14 so zimným dezénom Hovgh!

Odkaz ke komentáři

V 12. 5. 2014 na 14:05, tuttinko napsal:

no ty ... čo je na tom také drahé? fakt mi vyleteli bulvy, ráfik z fúrika a guma z BMX? som rátal tak 30€ ale za tú cenu tam budem mať radsej pichnutú tú 14 so zimným dezénom Hovgh!

myslím si že je to plná guma, nikoliv že je to huštěné... a pozor, to nejsou funglovky, jsou to použitá dojezdová kola! nová musí stát mnohem mnohem víc!

V 12. 5. 2014 na 13:26, DevilDave napsal:

No tak 150km bych jel urcite na rezervu. Na takoveto vzdalenosti te nezabije ze na to nebudes slapat, ale pojedes kolem tech 80 km/h.

Boule na pneumatice je z meho pohledu velke riziko kdyz mas v kufru rezervu.

určitě to riziko je, ale jak se to vezme, určitě bych to také vyměnil za rezervu, ale když to budeš mít zevnitř, ani si toho nevšimneš a budeš v klidu jezdit 160, takže je to jako vše velmi relativní....

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...