Popel Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Já jsem se ptal především proto, že se mi udělala na pneumatice boulička jenomže jsem s autem v zahraničí. Něak se ale musím dostat domu kde už na mě čeká nová pneumatika a zvažoval jsem co je lepší. Jestli tu "bouličku" ignorovat - mám strach a nebo těch 150 Km jet na rezervu. Já tomu prostě nerozumím, nechci si odrovnat nápravu nebo něco jinýho, proto jsem se ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 kdysi jsem u Pola tu žvýkačku měl... nicméně není to nic levného taková dojezdovka - ZDE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popel Vloženo 12. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) já mám tuhle pneumatiku jako rezervu akorát na ocelovym ráfku. odkaz Editováno: 12. Květen 2014, autor: Popel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DevilDave Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 No tak 150km bych jel urcite na rezervu. Na takoveto vzdalenosti te nezabije ze na to nebudes slapat, ale pojedes kolem tech 80 km/h. Boule na pneumatice je z meho pohledu velke riziko kdyz mas v kufru rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 kdysi jsem u Pola tu žvýkačku měl... nicméně není to nic levného taková dojezdovka - ZDE no ty ... čo je na tom také drahé? fakt mi vyleteli bulvy, ráfik z fúrika a guma z BMX? som rátal tak 30€ ale za tú cenu tam budem mať radsej pichnutú tú 14 so zimným dezénom Hovgh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 (editace) no ty ... čo je na tom také drahé? fakt mi vyleteli bulvy, ráfik z fúrika a guma z BMX? som rátal tak 30€ ale za tú cenu tam budem mať radsej pichnutú tú 14 so zimným dezénom Hovgh! myslím si že je to plná guma, nikoliv že je to huštěné... a pozor, to nejsou funglovky, jsou to použitá dojezdová kola! nová musí stát mnohem mnohem víc! No tak 150km bych jel urcite na rezervu. Na takoveto vzdalenosti te nezabije ze na to nebudes slapat, ale pojedes kolem tech 80 km/h. Boule na pneumatice je z meho pohledu velke riziko kdyz mas v kufru rezervu. určitě to riziko je, ale jak se to vezme, určitě bych to také vyměnil za rezervu, ale když to budeš mít zevnitř, ani si toho nevšimneš a budeš v klidu jezdit 160, takže je to jako vše velmi relativní.... Editováno: 12. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Foukají se. Na 18" u supa2 na 4.2. Jinak dle návodu na nejvyšší tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 máš pravdu na fotkách na tom webu jsou vidět ventilky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 no keby to bola plná guma neviem asi by mi na priecestí tlmič vybil zuby alebo len pri prejazde hocijakého mesta ved to poznáte ako u vás tak aj u nás a ozaj našiel som na nete zdroj za slušné ceny overím a ked to bude tak dám link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 konfigurujem octaviu a nie je mi jasny rozdiel medzi: Rezerva na oceľovom disku (dojazdová) + zdvihák + kľúč na kolesá vs. Rezerva na oceľovom disku (neplnohodnotná) + zdvihák + kľúč na kolesá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccob.lik Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Poradíte mi někdo jakou rezervu na O III scout? Mám tam teď 17' kola. Když jsem díval na eshop škody tak ty kola co tam mají prý nejsou pro RS a Scout. Tím pádem nevím co koupit. Nechci dojezdovku ale plnohodnotnou rezervu na plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 No neviem, či tam nejde 16´´ plech. Ja mám 18-tky a neplnohodnotnú rezervu tuším 16´´. 17´´ plech asi nevyrábajú, či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 (editace) Pokiaľ v predu nemaju brzdy viac ako 312 mm tak stačí plnohodnotná 16 palcov, ak maju viac tak treba užovku.Pokiaľ viem tak Škodovka 17-ky plecháče neponuka. Editováno: 23. Únor 2019, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccob.lik Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 děkuji za odpovědi, mrknu jestli se mi tam ta 17 vůbec vleze místo té dofuk sady a zkusím sehnat kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 23. Únor 2019 Sdílet Vloženo 23. Únor 2019 (editace) To si mu mohol poradiť aj predomnou mistre fora .Ja som myslel 16 palcový plecháč s pneumatikou asi tak. Editováno: 23. Únor 2019, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 V podstate je to tak ,som to nejak zle pochopil. Má poklona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.