boban1108 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Je to stejné . Tak jsem se o víkendu zamyslel, když mě to v letadle při startu zatlačilo do sedadla a pak jsem počítal. Dopravní letadlo při startu zrychluje 3-4 m/s2 (podle toho jak je těžké). Octavia 1,8 TSI s manuálem má dle katalogu zrychlení z 0 - 100 km/hod za 7,3 sekundy. Sice zpočátku zrychluje více, pak pomaleji, ale když to zprůměruji, tak je to 3,80 m/s2. A nemluvím o RS, která by už na dráze dopravní letadlo, alespoň zpočátku, předjela . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Hm, zajímavé, ale toto nepatří do sekce motor. Takže přesunuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 no asi to tak úplně nebude, není to tak dávno co v Autosalonu na Primě "závodili" Jas-39 Gripen, Škoda Fabia S2000 a sportovní motocykl Kawasaki Ninja - na webu Primy se to určitě dá najít kdo vyhrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Editováno: 14. Květen 2014, autor: ChlebaSmaslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 14. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Ale Hravče já přeci píši o Dopravním letadle. Nebo Gripeny už přepravují pasažéry? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braxa Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 boban ale porovnava s dopravnim letadlem a ne gripenem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Já spíše nechápu, proč se taková porovnání dělají. Co to má dokazovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Vůbec nic, jde jen o atraktivitu, zvýšení sledovanosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Armáda má na prodej pár letadel. Třeba se někdo chytí. :'> 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Já spíše nechápu, proč se taková porovnání dělají. Co to má dokazovat? přesně tak, jak píše Sanek81 NIC - výsledek nula nula nic k ničemu nic, jabka s hruškama, tím spíš že F S2000 má omezovač rychlosti ... - jde jen o sledovanost, upoutávka běžela nejen na Primě ale i na Evropě 2 Ale Hravče já přeci píši o Dopravním letadle. Nebo Gripeny už přepravují pasažéry? o jaké letadlo se jedná je úplně jedno, poslechni si řádně o čem v tom klipu mluv í.... pak pochopíš (možná) proč je to jedno - podobně jako kdyby tam místo F S2000 jela Octavia RS TSI současně si dovolím tě upozornit, že jak píšeš dopravní letadly (správně letouny) nepřepravují jen pasažéry, či li osoby, ale i náklad tzv. cargo Editováno: 14. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 14. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Hravec: mám to chápat tedy tak, že Gripeny přepravují též náklady? Ale ta diskuse je nepodstatná a zbytečná. Prostě jsem tu udělal porovnání pro zajímavost, že dnešní seriové cestovní vozy, konkrétně i OIII, zrychlují lépe než běžná dopravní letadla, což před nějakými 20 lety byla věc naprosto nemyslitelná. Už z toho důvodu, že i tenkrát letadla nebyla tak ohleduplná k pasažérům a zrychlovala více než dnes. Je to samozřejmě technicky k ničemu, ale proč to nenapsat jako zajímavost? Jinak asi nejsem takový expert na češtinu jako ty, ale osobně si myslím, že slovo LETADLO se používat i podle pravidel pravopisu smí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) v klidu, neplevelme to tu sračkama, já jsem nepsal že Gripen je nákladní letoun - ale věř že náklad také může přepravovat, ale to sem opravdu nepatří.... ano protože se letadla dělí podle využití a pak když je u nich přídavné jméno, je to letoun, alespoň tak mě to učili ve škole.... podobně jako fréza a frézka,, čistírna a čistička atp.... a vůbec to nesouvisí s češtinou ale odborností a znalostmi mimochodem jsem si na tebe dnes vzpomněl, byl jsem v Hradci Editováno: 14. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Jak říká můj kamarád. Ještě tě neznám a už mne sereš. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Hravec:z obyčejné kravinky tady dokážeš udělat vědu fakt jen ty! :-))) Dyť ten život neber tak vážně, aspoň ne u takových blbostí;-) Editováno: 14. Květen 2014, autor: Sanek81 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 ale já to neberu vážně - přesně naopak, mám z toho hroznou prdel, a musím se tomu smát, jak někdo řeší takový p*čoviny a jak se říká, na hloupou otázku hloupá odpověď! to je vidět že mě neznáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Boban to sem dal jen jako jakousi zajímavost,to snad může, ne?!Řeší se tu i plno jiných kravin. No já tě naštěstí znám:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 To je zase debata o ptákovině na úrovni... Ještě že jsem to vyhodil ze sekce motor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 přesně tak to je spíš do hospody nebo lampárny nebo kam takové théma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) v klidu, neplevelme to tu sračkama, já jsem nepsal že Gripen je nákladní letoun - ale věř že náklad také může přepravovat, ale to sem opravdu nepatří.... ano protože se letadla dělí podle využití a pak když je u nich přídavné jméno, je to letoun, alespoň tak mě to učili ve škole.... podobně jako fréza a frézka,, čistírna a čistička atp.... a vůbec to nesouvisí s češtinou ale odborností a znalostmi mimochodem jsem si na tebe dnes vzpomněl, byl jsem v Hradci Letadlo - "Zařízení způsobilé létat v atmosféře nezávisle na zemském povrchu, nést na palubě osoby nebo jiný náklad, je schopné bezpečného vzletu a přistání a je alespoň částečně řiditelné." Letoun - "Letadlo těžší než vzduch s pevnými nosnými plochami" Laicky - Letadlo je vše co lítá (balón, vrtulník, rakety atd..), letoun je to čemu široká veřejnost říká "letadlo"... Snad je to k pochopení.. Tak jen pro zajímavost... (ano dělám v letectví) Editováno: 14. Květen 2014, autor: ChlebaSmaslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 přesně tak to je spíš do hospody nebo lampárny nebo kam takové théma.... A je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 som sa tu zasa pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Hravec - S2K nema omezovac rychlosti, ale jeji max rychlost je omezena prevodem konkretni prevodovky pro dany typ povrchu Editováno: 14. Květen 2014, autor: XJOHNNYX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 pusť si tu reportáž a dobře poslouchej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Je zajimavy, ze v jine specifikaci mela uvadenou maximalni rychlost 190km/h Nicmene v reportazi to bylo takhle uvedeno a ja nebudu nijak poburovat, takze mas pravdu Editováno: 9. Červen 2014, autor: XJOHNNYX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.