Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vážení kolegové. Potřeboval bych poradit jak dostat do kufru 12V pro napájení zásuvky. např. pro chladící box a podobně. Zásuvka by měla být trvale pod napětím tzn. i po vytažení klíčku tak jako zásuvka na středové konzoli. Tahat proud od pojistkové skříně mi přijde dost krkolomé. Nenapadá někoho nějaké řešení ? Předem díky za nápady.

Není to náhodou už připravené na tu zásuvku někde pod čalouněním. pokud né tak ti nic jiného nezbude než natáhnout nový drát

Je mi divný že tam není už z výroby,já jsem ji tam měl u FI a u Yetiho.

• Autor

No možná to připravené bude ale jak to najít. Rozebírat čalounění se mi teda nechce. Napadlo mě vytáhnout drát z origo zásuvky u ruční brzdy ale taky se mi to nechce kuchat.

Mam dodelanou zasuvku 12V v kufru R. Jelikoz jsem nenasel jine reseni - tak od pojistkove skrine mam natahnuty drat (+12V) pres dalsi pojistku a pod plastama jsem ji dostal az do kufru. Kostru jsem vzal z jednoho sroubu (firemniho) - je jich tam docela dost. Samotnou zasuvku jsem domontoval svisle k prehradce za zadnim podbehem. Zasuvka je porad pod proudem.

Pokud jde o pripojeni dratu ke stavajici zasuvce - tak to neni nejlepsi reseni. Chce to demontovat stredovy panel, a pak stejne je treba natahnout drat. Jen kudy? Pod kobercem sem nechtel - tak by mel jit zpet pod palubovku, vedle pojistek, ... Proto jsem vzal napajeni z pojistkove skrine.

• Autor

Tak díky moc za rady. Zkusím to takhle nějak pořešit. Nakoupím díly a půjdu na to .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.