Publikováno Květen 15, 201411 r Vážení kolegové. Potřeboval bych poradit jak dostat do kufru 12V pro napájení zásuvky. např. pro chladící box a podobně. Zásuvka by měla být trvale pod napětím tzn. i po vytažení klíčku tak jako zásuvka na středové konzoli. Tahat proud od pojistkové skříně mi přijde dost krkolomé. Nenapadá někoho nějaké řešení ? Předem díky za nápady.
Květen 15, 201411 r Není to náhodou už připravené na tu zásuvku někde pod čalouněním. pokud né tak ti nic jiného nezbude než natáhnout nový drát Je mi divný že tam není už z výroby,já jsem ji tam měl u FI a u Yetiho.
Květen 15, 201411 r Autor No možná to připravené bude ale jak to najít. Rozebírat čalounění se mi teda nechce. Napadlo mě vytáhnout drát z origo zásuvky u ruční brzdy ale taky se mi to nechce kuchat.
Květen 16, 201411 r Mam dodelanou zasuvku 12V v kufru R. Jelikoz jsem nenasel jine reseni - tak od pojistkove skrine mam natahnuty drat (+12V) pres dalsi pojistku a pod plastama jsem ji dostal az do kufru. Kostru jsem vzal z jednoho sroubu (firemniho) - je jich tam docela dost. Samotnou zasuvku jsem domontoval svisle k prehradce za zadnim podbehem. Zasuvka je porad pod proudem. Pokud jde o pripojeni dratu ke stavajici zasuvce - tak to neni nejlepsi reseni. Chce to demontovat stredovy panel, a pak stejne je treba natahnout drat. Jen kudy? Pod kobercem sem nechtel - tak by mel jit zpet pod palubovku, vedle pojistek, ... Proto jsem vzal napajeni z pojistkove skrine.
Květen 16, 201411 r Toto řešení se nabízí asi fakt jako nejschůdnější a nejméně pracné. Jinak inspirace taky zde: http://forum.skodahome.cz/topic/28402-z%C3%A1suvka-v-kufru-liftback/#entry511499
Květen 16, 201411 r Autor Tak díky moc za rady. Zkusím to takhle nějak pořešit. Nakoupím díly a půjdu na to .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.