Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes byla oficiálně zveřejněna fotka interiéru nového Superbu.

Já nechci být pozadu a taky ukážu interiér, protože mi ho vylepšil Ferda25 mimo jiné o multifunkci i na pravou stranu volantu a o rádio Bolero.

Omluvte prosím nižší kvalitu obrázku z mobilu, chtěl jsem vyfotit moment protočení ručiček velkých budíků po zapnutí zapalování.

Tímto mám s Ferdou už druhou osobní zkušenost a můžu ho vřele doporučit a chválit.

moon25.jpg

Vloženo (editace)

Hlavně to teď jezdí mnohem svižněji(77 kw je prostě znát), tlačítkem vypíná celé ESP(předtím jen ASR)...a budíky svítí celé jako u Superba2.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Přesně tak a k tomu ještě asistent rozjezdu do kopce, který jsem do výroby nezahrnul a později mě to začalo mrzet.

Díky Ferdovi25 ho tam mám :)

Jinak dnes jsem najel s Roomíkem přes 100 km a nechápu, jak velkou radost z něj opět mám. Auto opravdu krásně zrychluje v celém spektru otáček, už nepolevuje ve vyšších otáčkách, jako dřív. Moc se mi líbí, že Bolero umožňuje například zpětně přehrávat ze záznamu dopravní hlášení z rádia.

Vloženo

PyroSVK: v mém případě šel asistent rozjezdu do kopce dodělat kódováním ;)

lazaruslong: já mám 63kW, proto jsou vzadu bubny ;) 77kW tam dostal Ferda25, v ŘJ mám program ze 77kW verze ;)

ASPIRE: údajně to závisí na ESC - Kontrola stability (dříve se to jmenovalo ESP), je to tlačítko nad vyhřevem zadního skla ;) DSG mělo ESC v základu už tehda ;)

Vloženo

PyroSVK: máš krásnou Fabii ve Scoutu = radost z jízdy -> benzin je levný, udělej si výlet do Strakonic ;)

lazaruslong: prosím, optej se na to Ferdy sam ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...