AlesTDI Vloženo 3. Únor 2015 Autor Vloženo 3. Únor 2015 Dnes byla oficiálně zveřejněna fotka interiéru nového Superbu. Já nechci být pozadu a taky ukážu interiér, protože mi ho vylepšil Ferda25 mimo jiné o multifunkci i na pravou stranu volantu a o rádio Bolero. Omluvte prosím nižší kvalitu obrázku z mobilu, chtěl jsem vyfotit moment protočení ručiček velkých budíků po zapnutí zapalování. Tímto mám s Ferdou už druhou osobní zkušenost a můžu ho vřele doporučit a chválit. 5 Citovat
PyroSVK Vloženo 3. Únor 2015 Vloženo 3. Únor 2015 Vymením tvoj volant za PUR volant chceš ? Inak stagging nemám, ale videl som. Je to síce somarinka ale poteší Citovat
Václav Š. Vloženo 4. Únor 2015 Vloženo 4. Únor 2015 To protočení ručiček jsem měl nastavený od Oziho na minulý OII FL, je to dobrej efekt. Jestli to jde udělat i na Roomu, tak jedině dobře. Nechám si to taky nastavit. Citovat
ferda25 Vloženo 4. Únor 2015 Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Hlavně to teď jezdí mnohem svižněji(77 kw je prostě znát), tlačítkem vypíná celé ESP(předtím jen ASR)...a budíky svítí celé jako u Superba2. Editováno: 5. Únor 2015, autor: ferda25 Citovat
AlesTDI Vloženo 5. Únor 2015 Autor Vloženo 5. Únor 2015 Přesně tak a k tomu ještě asistent rozjezdu do kopce, který jsem do výroby nezahrnul a později mě to začalo mrzet. Díky Ferdovi25 ho tam mám Jinak dnes jsem najel s Roomíkem přes 100 km a nechápu, jak velkou radost z něj opět mám. Auto opravdu krásně zrychluje v celém spektru otáček, už nepolevuje ve vyšších otáčkách, jako dřív. Moc se mi líbí, že Bolero umožňuje například zpětně přehrávat ze záznamu dopravní hlášení z rádia. Citovat
lazaruslong Vloženo 9. Únor 2015 Vloženo 9. Únor 2015 Ty máš 77 kw a bubny vzadu? Jak jsi je tam dostal? Chápu to správně, že máš čipováno? Citovat
ASPIRE Vloženo 10. Únor 2015 Vloženo 10. Únor 2015 Hm tak ten asistent me zajima na cem to zavisi. Vim ze u Rapidu si to taky nechavaji dokodovat. Ale u nasich vozu jsem o tom nevedel ze to jde snad jen s DSG. Citovat
AlesTDI Vloženo 10. Únor 2015 Autor Vloženo 10. Únor 2015 PyroSVK: v mém případě šel asistent rozjezdu do kopce dodělat kódováním lazaruslong: já mám 63kW, proto jsou vzadu bubny 77kW tam dostal Ferda25, v ŘJ mám program ze 77kW verze ASPIRE: údajně to závisí na ESC - Kontrola stability (dříve se to jmenovalo ESP), je to tlačítko nad vyhřevem zadního skla DSG mělo ESC v základu už tehda Citovat
PyroSVK Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Ferda je taky borec ? A nema dvojicku na vychodnom slovensku ? Citovat
lazaruslong Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 A prosímtě kolik si za to ferda řekl? Kdyžtak SZ. Citovat
AlesTDI Vloženo 15. Únor 2015 Autor Vloženo 15. Únor 2015 PyroSVK: máš krásnou Fabii ve Scoutu = radost z jízdy -> benzin je levný, udělej si výlet do Strakonic lazaruslong: prosím, optej se na to Ferdy sam 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.