Antonín Sapák Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Zdravím, ač jsem hledal, jak jsem hledal, tohle téma jsem nenašel. Chtěl bych si do svojí oktávky II pořídit nějaký potahy. Máte někdo zkušenost s takovejma univerzálníma? Stojí to asi litr, matroš vypadá ok, ale jak to obtáhne sedadlo? Respektive, není to jak pěst na oko? O potazích jako například MAN vím, ale to je hrozná darda. Oktávku mám na ježdění a práci okolo farmy, takže je to pro mě i zbytečný. Pokud jsou ty uni použitelný. Pokud máte někdo vyzkoušený, mohl byste mi hodit i s odkazem? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 (editace) Nevím , universální jsem kdysi kupoval do fábky a nic moc . Do O II jsem koupil tyto http://www.ak-autopotahy.cz/produkty Editováno: 18. Květen 2014, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antonín Sapák Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Díky za reakci. Jenže to sme zase na 2500 a to se mi do nich prostě vrážet nechce. Otec si do O I s velkou slávou kdysi koupil nějaký taky šitý a za rok byly hotový. Autama jezdíme oba dva na pola a převážíme všelijakej bordel - takže rači troje levný jak jedny drahý. Nikdo jinej nemá zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Tak je neres a jednou do roka si nech umyt interier ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Tak co tak Jutový pytle navlíct když seš takový zemědělec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Mate nekdo autopotahy od MADu? Konretne Leather Edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 (editace) Ja mam potahy na Octavku II ak mas zaujem napis Editováno: 26. Červen 2014, autor: Tony350z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glokacek Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Ahoj. Rád by jsem si pořídil autopotahy na Octu II, nejde mi o to co budou stát, ale hlavně, aby vydržely. Uvítal bych radu od někoho, kdo je tam má již delší dobu, nerad bych je měl vytahaný atd. a nechci kupovat za rok nový. Mám velice zachovalou kárku, černé sedačky jsou velmi hezké, ale mám i děti a občas bych uvítal i vyprání potahů. Děkuji za případné postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) Už to tu niekto riešil, za mňa http://www.autopotahy.sk/. Ale ceny sú niekde vyššie. ( nie som majiteľ ani nemám majetkové podiely v tejto firme. ) http://www.ak-autopotahy.cz/produkty#doplnky Editováno: 14. Srpen 2014, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Zdar, ja mám a deriem poťahy MAD piaty rok (Leatherlook + Alcantara) a max.spokojnosť!!! Áno, cena bola relat.vyššia (cc 560.-e), ale tie poťahy jednoducho sedia!!! Ak budem riešiť nové auto a budem potrebovať poťahy, tak MAD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 (editace) Diky za nazor, Fundy. Uvazuju o nich par mesicu, pak sem je videl i v Autosalanou na Prime a ted nazor ze sou po peti letech OK, tak sem asi rozhodnuty. Mohl bys nahodit nejake foto, jak to sedi? Mozna by to pomohlo vice lidem se rozhodnout. Editováno: 19. Srpen 2014, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 nie som dealer MAD-u, ale tie poťahy sú jednoducho perfektné a perfektne sedia aj piaty rok! Žiadne posúvanie, pokrčenie a pod., ani uvoľnené švi či páranie som zatiaľ nenašiel proste sedia! (inak záruka 5.r.) Odfotím a dám tu foto nových a po 4-roch rokoch užívania. Ja Ti odporučím takýto postup: Kontaktuj písomne priamo MAD (alebo prostrednítvom nejakého ich zástupu u vás - tuším, že Škodovka s nimi má aj nejakú zmluvu), oni Ti pošlú balíček - vzorkovník látok a koží. Ty si vyberieš čo chceš a v akej kombinácii, vrátane farby nite, ktorou bude prevedené šitie, príp. aj výšivku nejakého znaku, či mena, objednáš to, zaplatíš a garantujem Ti, že budeš spokojný! Oblečenie tých poťahov je však podľa mojich informácií taký malý pôrod, ale dá sa to zvládnuť! (mne ich samozrejme obliekli priamo u nich, dokonca 2x, pretože pri prvom pokuse mi ušili inú farebnú kombináciu, než som chcel - svetlobéžová so sivou. Bolo to síce možno pekné, či zaujímavé, ale vôbec to nesedelo k farbe interiéru + jazdil som s tým jeden týždeň a lakťovka + moja sedačka už javila zašpinenie, tak že do svetlej kože by som nešiel!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Ja musim jit do svetly kuze :-) Cokoli jinyho mi nebude sedet k interieru. Vzornik uz mam doma par tydnu :-) Premyslel sem od logem skody do operek hlavy, ale to asi nedelaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Zdar, urobia v podstate čokoľvek (tuším že za výšivku loga chceli 10 éčiek?), veď ako sa vraví: "Za peníze v Praze dúm!" V prílohe sľúbené foto: "New" (z 30.06.2010) a "Po 4r." (z 19.08.2014) + to vo svetlom prevedení (mne to k čierno-sivému interiéru nijako nesedelo a svietilo to už z diaľky + sa to špinilo, tak že ...!) Budeš určite spokojný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Az na tu loketku (si taky rad vozis ruku, jako ja) tak super. Diky moc :-) Vidim, ze to bude dobre investovanych par tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glokacek Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Děkuji za poznatky na potahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lendl Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Chtěl bych se zeptat, jestli jste si někdo nechával šít autopotahy na míru? vyplatí se to? je potom v tom tak velký rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strmas Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Záleží na jaké auto to hledáte? Pokud máte normální nijak neupravované auto, ták já jsem dal za potahy na míru 4 tisíce a čekal jsem 5 týdnů. Čekání se opravdu vyplatilo, protože mám perfektně sedící potahy, které dobře drží, a navíc jsem si mohl libovolně volit barvu různých částí potahů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lendl Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Hledám potahy na škodu octavii II. Odkud jste ty potahy objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potelka Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 (editace) Kupoval jsem potahy na míru na na dvojkovou octávii od https://www.autohotarek.cz/autopotahy-na-miru/filtr-vozu-skoda--octavia-ii za tu cenu opravdu precizní kvalita, a navíc jsem je koupil za 4 tisíce. Editováno: 19. Listopad 2020, autor: Potelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 V 17. 11. 2020 na 22:52, Lendl napsal: Chtěl bych se zeptat, jestli jste si někdo nechával šít autopotahy na míru? vyplatí se to? je potom v tom tak velký rozdíl? Ahoj, kupoval jsem potahy od MADu (Slovensko) a stojí to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Ja som dával do O II tak isto poťahy od MAD a je to Top kvalita ale zase cena oproti iným je niekde inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 V 17. 11. 2020 na 22:52, Lendl napsal: Chtěl bych se zeptat, jestli jste si někdo nechával šít autopotahy na míru? vyplatí se to? je potom v tom tak velký rozdíl? Pro příště se ptej v odpovídajícím tématu, které na foru již dávno je! Příspěvky přesunuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.