Atrani Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Já vezl 340 cm. Od předního skla a vzadu z otevřeného kufru mi čouhalo tak 50 cm. Bylo to ale jen po městě, takže cca 4 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Ale pokud má délku 5m, tak bys ho stějně k tomu sklu nenacpal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 je to 4,5x2,8 takže smotaný tak, aby byl kratší, ale zase bude tlustej. cesta cca 18-20km. koberec bude ale až za dva měsíce, tak mám docela čas něco vymyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) Tak sklop sedacky, podloz si hranu kufru at si ji neodres a nech ho pul metru koukat. Tu jednu cestu by si dal. Obcas takhle nekoho potkam. Vlastne vyse je to uz popsane Editováno: 1. Srpen 2018, autor: Martin Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 (editace) Petrrr: Jen ze kamionovy dopravce by se ti na zakazku kde pojede 20km (podle tebe za 600,-) vyprdnul, za to by nezaplatil pomu ridice. Kdyz to tal vezmes tak je to zaokrouhlene na hodinu prace coz mas pro ridice 250,- + nafta + auto. Editováno: 2. Srpen 2018, autor: ČudlR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Samozřejmě, bylo to jen takové srovnání pro zajímavost. Pokud je prodejce koberců nebo nábytku a nebo i bílých elektrospotřebičů, měla by být služba jako třeba transfer u něj zakoupeného zboží taková další služba pro zákazníka, aby byl třeba ochoten u něj to zboží zakoupit. Ano chápu, že tato služba nemůže být třeba zadarmo, ale za nějaký poplatek. Nesmí to ale být zlodějina. U takového prodejce bych já nekoupil a šel bych jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 Supr kufr, jen tak tam hodím 4 nastohované zahradní židle nebo na zavazadla kytaru ve velkým futrálu. Spokojenost, žádný malý kufr kam nedám šroubovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.