Atrani Vloženo 1. Srpen 2018 Vloženo 1. Srpen 2018 Já vezl 340 cm. Od předního skla a vzadu z otevřeného kufru mi čouhalo tak 50 cm. Bylo to ale jen po městě, takže cca 4 km. Citovat
Atrani Vloženo 1. Srpen 2018 Vloženo 1. Srpen 2018 Ale pokud má délku 5m, tak bys ho stějně k tomu sklu nenacpal. Citovat
vormen Vloženo 1. Srpen 2018 Vloženo 1. Srpen 2018 je to 4,5x2,8 takže smotaný tak, aby byl kratší, ale zase bude tlustej. cesta cca 18-20km. koberec bude ale až za dva měsíce, tak mám docela čas něco vymyslet... Citovat
Martin Z Vloženo 1. Srpen 2018 Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) Tak sklop sedacky, podloz si hranu kufru at si ji neodres a nech ho pul metru koukat. Tu jednu cestu by si dal. Obcas takhle nekoho potkam. Vlastne vyse je to uz popsane Editováno: 1. Srpen 2018, autor: Martin Z Citovat
ČudlR Vloženo 2. Srpen 2018 Vloženo 2. Srpen 2018 (editace) Petrrr: Jen ze kamionovy dopravce by se ti na zakazku kde pojede 20km (podle tebe za 600,-) vyprdnul, za to by nezaplatil pomu ridice. Kdyz to tal vezmes tak je to zaokrouhlene na hodinu prace coz mas pro ridice 250,- + nafta + auto. Editováno: 2. Srpen 2018, autor: ČudlR Citovat
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2018 Vloženo 2. Srpen 2018 Samozřejmě, bylo to jen takové srovnání pro zajímavost. Pokud je prodejce koberců nebo nábytku a nebo i bílých elektrospotřebičů, měla by být služba jako třeba transfer u něj zakoupeného zboží taková další služba pro zákazníka, aby byl třeba ochoten u něj to zboží zakoupit. Ano chápu, že tato služba nemůže být třeba zadarmo, ale za nějaký poplatek. Nesmí to ale být zlodějina. U takového prodejce bych já nekoupil a šel bych jinam. Citovat
Yosef Vloženo 7. Červenec 2020 Vloženo 7. Červenec 2020 Supr kufr, jen tak tam hodím 4 nastohované zahradní židle nebo na zavazadla kytaru ve velkým futrálu. Spokojenost, žádný malý kufr kam nedám šroubovák. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.