panJindra Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Zdravím, poslední dobou mi začalo cosi pískat pod palubkou v době, kdy je zapnutá klimatizace. Normálně nic nepíská, ventilátory běží tiše a je i slyšet jejich měnící se rychlost. Jakmile ale zapnu klima, začne nepříjemné pískání, které chvílemi ustává, ale nikdy úplně nepřestane. Vypnu klima a pískání zmizí. Kde je problém? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 (editace) Mohlo by to byt malo media v okruhu. Delalo mi to na OII taky, po dopleni je klid. Editováno: 25. Květen 2014, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panJindra Vloženo 25. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 díky moc, tohle mě vůbec nenapadlo. já už chtěl demontovat palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelZ Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Já pozoruju podobný problém. Při zapnuté klimatizaci (climatronic) kolem cca 2tis. otáček se z motoru ozývá hučení/pískání a je závislé na otáčkách motoru. Když vypnu klimatizaci, tak toto hučení/pískání ihned přestane. Přitom klimatizaci mi plnili a kontrolovali při servisní prohlídce loni v červenci. Napadá mě, jestli by to nemohlo být nějaké ložisko v kompresoru, případně něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.