marek2 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Ahoj, někde jsem to četl, ale nyní to nemůžu najít. Už někdo řešil ty šedé pruhy co vznikají reakcí vody a tmelu (lepidla. gumy) a vypadají dost nevábně na plastovém prahu? Nejde to přeleštit ani přípravkem na plast. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Chce to jen častějí umývat a nic reagovat tam nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 kup aluclear od Hopa26 tady z fora tím to jde nádnerně dolu...http://www.aluclear.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Pomohl mi Milit čistič motorů. Dostal jsem tím i asfalt, který nešel dolů ani speciálním přípravkem. P.S.: Hadak na jiném vlákně: Hadaku, skála je jaký vzor? Ta Tvoje je moc měkká a auto se nerozbije. Editováno: 26. Květen 2014, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Tohle jsem reklamoval pokud máš auto v záruce, vymění jakési cosik kolem okna, nějaký myslím hlínikový(?) prvek špatně reaguje s vodou a tohle má za následek. Mi to vyměnili v pohodě. Myslím, že to byly nějaké pojezdové lišty na okna.......zeptej se v servise. Po výměně se to už neobjevilo. Škodovka o tomto problému ví, ale v tajnosti nic nesvolává, neboť to mají všichni Yetíci starší generace, u nového FL už tento nešvar bude opraven od výroby. Editováno: 27. Květen 2014, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Chce to jen častějí umývat a nic reagovat tam nebude. rada nad zlato , při koupi vozu budou upozorňovat: "ale pozor, toto auto musíte častěji mýt" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tohle jsem reklamoval pokud máš auto v záruce, vymění jakési cosik kolem okna, nějaký myslím hlínikový(?) prvek špatně reaguje s vodou a tohle má za následek. Mi to vyměnili v pohodě. Myslím, že to byly nějaké pojezdové lišty na okna.......zeptej se v servise. Po výměně se to už neobjevilo. Škodovka o tomto problému ví, ale v tajnosti nic nesvolává, neboť to mají všichni Yetíci starší generace, u nového FL už tento nešvar bude opraven od výroby. Jo jo mám, díky za radu. Zítra tam zrovna jedu, tak se na to zeptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Mění se kompletní těsnění dveří a i okna, je to vcelku...nedavno jsem ho kupoval(stojí 1400,- a je to podle katalogu asi už 6 varianta). A nějak oxiduje ten hliník v těch těsnících lištách...já už to měl docela pěkně vykvetlý:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) A jaký máš měsíc a rok výroby? Editováno: 27. Květen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Jeden z prvnich...9/2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Jeden z prvnich...9/2009 Aha, no pořádně to vykvetlo. Jsou nepoučitelní s tím hliníkem. To samé dělaly zrcátka u Favoritů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosc Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Stopy po hliníku na plastových prazích lze odstranit čističem na ALU kola. nastříkat,kartáček a je to dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Tak už jsem objednaný. Škodovka o tom ví a doporučení v záruce vyměnit, protože za nějaký pátek může hliník narušit i nástřik ve dveřích. Svolávací akce na to není, jen kdo se ozve. To těsnění v mém provedení stojí 1530,-Kč na jedny dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Není taky náhodou, že voda stéká ze dveří na práh a vysušuje plast. Podobný jak kdyby slunko vyšisovalo plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) Kazdopadne doporucuju obcas odehnou tu tesnici gumu na hrane dveri(B-sloupek) hlavne dole. Ja tam mam od toho jak to vyhnilo, solidne vyrezly dvere :'( Dalsi rez byla pod gumou v dolnim rohu okna tam kde konci vodorovna gumova lista a zacina ten lesteny kryt sloupku. Jsem z toho znechucenej...moje bejvala 120tka 18let stara takhle shnila nebyla:-( Tyhle tesneni jsou fajn, akorat vibracema auta odiraji lak az na plech:-( Editováno: 1. Červen 2014, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 A záruka ještě je? Na štěstí jsem si přikoupil tu 4 letou jinak by už bylo po. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Bohužel, záruka už padla...i na lak. Už je jen na prorezivění karoserie ale na tu si moc iluze nedělam:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.