hadak11 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Dneska jsem vymněnil olej a po ujetí 10km auto začalo červeně blikat a hláška : není tlak oleje vypněte motor... Editováno: 27. Květen 2014, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 neostalo ti tam tesnenie zo starého olejového filtra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) no měnili to v servisu tak snad ne.....i když celou dobu jsem koukal na to jak to dělaj a ten filtr mu moc nešel našroubovat, musel na něj zatlačit aby se chytnul na závit, byl jsem v Best Drive Nový Bor.... Editováno: 26. Květen 2014, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 ahááá..ja som to pochopil tak,že si si to menil sám ... Dneska jsem vymněnil olej... no stať sa to mohlo aj v servise ... nebolo by na škodu,keby si to tam dal a ostal aspoň pri demontáži toho filtra či tam nie je to staré tesnenie.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Libero - díky za radu tak jsem tam ráno byl a opravdu tam zapomněli to těsnění..... Editováno: 27. Květen 2014, autor: hadak11 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 To je ale pořádná ostuda, co oni na to ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Mechanik byl červenej až na.....a omluvy nebrali konce :-) , ale hlavně díky LIBERU sem s tím nejel hned do Škoda servisu, ale zpět do toho Best Drivu.....to by bylo keců, že měním olej u neznačkového servisu ..... Editováno: 27. Květen 2014, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 len či nebol rozčarovaný s tvojej kontroly , hold keď ti stoja za zadkom , ledacos skur*íš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 to by bylo keců, že měním olej u neznačkového servisu ..... já to zasa otočím.... ...."to by bolo kecov,keby sa to stalo v autorizáku" a teraz si vyber ....hlavne,že ti rada pomohla a nespôsobilo to väčšiu škodu TO suri.: zvyk i keď niekedy to lezie poriadne na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 mě by zajímalo jak by se ktomu postavi jakýsi best servis kdybys jel dál a přidřel nebo doknce zadřel motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Suri, mechanik je v pohodě, jezdím tam se všemi auty na olej, jenom prostě bylo brzo ráno , pondělí a tak nějak to pozapomněl zkontrolovat.... Libero, no v autorizáku když rozebrali rozvody při reklamaci (kterou neuznali) tak vyndali i filtr a když ho montovali zpět tak tam to těsnění zase zapomněli dát takže z toho tekl olej.....pak si vyber....vše je jen o lidech Jirko, to by si už právník vyřešil....doklad jsem měl...určitě jsou pojitěný Best Drive - www.bestdrive.cz Editováno: 28. Květen 2014, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Aspoň vidíš že všade sú len ľudia , pretože dokafrať banálnu výmenu filtra je umenie . Pretože je tu kopec rečí keď autorizák nevie riešiť problém zložitejšieho charakteru , resp. musí mať súhlas výrobcu ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 tak ďalší odborník čo sa snaží robiť všetko a nevie ani vymeniť ol.filter ... ....potom sa snaží zákazník riešiť cez autorizák kulanciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 podobné nevybraté gumičky , čínske aušus filtre , motor bez tlaku 20sekund po štarte a následne ko turbo alebo reťaz a podobné to vidím dnes a denne keď sa hlavne garážnici serú do toho čo nevedia a neostanú pri výmene manžetách na felicii ... kto chce kam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Libero - dnes po piatkovej výmene oleja v garáži dotiahnutý klepajúci roomster , filter neznámeho výrobcu , dorvaný na fest - klúčom sa pretočil a blicky ho rozthali , pod tým samo dve gumičky , keby s tým jazdí dlhšie mohol zháňať shortmotor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 istým spôsobom poviem "dobre im tak " 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 suhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.