dudekt Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 (editace) Prosím poradte nějaký dobrý radio do 3.tis s mp3. Nejsem žádnej hifi fanda jde mě jen o poslech cd občas radia. Co řikáte na Pioneer DEH-281MP (makro 2700,-) Nějakou dobrou anténu. Repro do předních dveří (má cenu kupovat originál nebo je lepší koupit neco jiného) Jaký mají rozměr a hloubku? Mám juniora - musím vyměnit středovej panel - za kolik se dá sehnat? Díky Editováno: 4. Září 2006, autor: dudekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Pioneer DEH-281MP design ok az na to cervene podsvietenie tlacitok... ale zavisi to od toho co ocakavas POZOR nema RDS a nevidim ani TA...dost dobra funkcia (aspon mne pomaha niekedy dat dole nohu z plynu) repro... idealne je dat nieco lepsie ako je origos fabia ale nakolko pises ze neni hifi fanda tak nie je co riesit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Rádio na MP3 do 3tis.???Mám takový set od Kenwood + Hertz za 3490,- ale nepřehrává MP3.Měl bych set Kenwood + Hertz, který umí MP3, ale cena je 4490,- Na elektroniku z Makra pozor!Velmi neradi a dost divným způsobem řeší reklamace alespoň u nás. Ten PIO co jsi uvedl je speciálně pro tyto řetězce a není ani v ofiko katalogu.Nešetři za každou cenu. Jak uvedl ceannu, je to velmi oškubaná verze.Pokud by jsi chtěl vidět ty Kenwoody tak na mé www Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 měl sem stejný problém, toho kenwooda bych taky doporučil, kamarád ho má v autě a jen co budou penízky tak do něj jdu taky, teď sem kupoval radio pro přítelkyni, to z makra, dneska jsem ho zabudoval a zatim to jde, ale uvidíme jak se v autíčku bude chovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Panasonic CQ-C3301N - budu ho asi kupovat - až budou prašule - měl jsem už dva panasoniky a vždy spokojenost - taky nejsem žadny hi-fi fanda - mě to vždy stačilo + origo škodovacke repro cena je asi nejlepší tady: http://www.exa.cz/autoradio-panasonic-cqc3301n-p-1359.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Když jsi takový ortodoxní fanda Panasonic tak nekupuj starý model, ale přidej pár mincí a kup si tento... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Když jsi takový ortodoxní fanda Panasonic tak nekupuj starý model, ale přidej pár mincí a kup si tento... Mám a můžu doporučit pro normální poslech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Když jsi takový ortodoxní fanda Panasonic tak nekupuj starý model, ale přidej pár mincí a kup si tento... Ja neřikam že jsem ortotodoxni fanda. Panasonik vyrabi levné a při tom se nekazicí radia - samozdřejmě že takových levnějších je více ale hold zvyk je zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Nic jiného jsem tím nesledoval, jen jsem chtěl upozornit na to, aby jsi vlastně na "sklonku" roku 2006 nekupoval model 2005.Jinak proti Panasonic nic nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Ještě nejsem rozhodnutý - k těm modelum - ja jsem ale přesvědčený že ten model co jsem psal že je taky letošní ???? - teď jsem z toho taky nějaký zmaten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 (editace) A co třeba Pioneer 2820- montoval jsem jej kolegovi do Mazdy, a proti Panasu hraje líp, a rádio je taky lepší (toť můj dojem)... Anténu origo nebo značkovou, repro 165+ adaptéry koupíš kdekoli Editováno: 6. Září 2006, autor: tomtom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Já nedávno montoval toto http://www.koridor.cz/inshop/autoradia/aut...scd-5155mr.html a nehraje špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Ja si mzslím že u takovychto modelu a u lidi kteří si na kvalitu hudby až tak nepotrbí je to už pak jenom o designu. O tom pioneru jsem taky uvažoval ale víc se mi libí i mi to vic vyhovuje když ma radio na hlasitost kolečko, u toho sencora se mi vubec nelibi ten slot na kartu a to usb - a taky si myslím že je to zbatečnost - radio žere i RW tak není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudekt Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Tak jsem si vybral toto radio: http://avcshop.cz/?page=main/katalog&looka...ck=main/katalog Je dobrý nebo ne? Cena se se me zda dost super. Prosim jakou anténu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Tak jsem si vybral toto radio:http://avcshop.cz/?page=main/katalog&looka...ck=main/katalog Je dobrý nebo ne? Cena se se me zda dost super. Prosim jakou anténu? O tom jsem taky uvažoval ale chtěl jsem tam USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudekt Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Co jsi si na konec pořídil? - ten Sencor o cem jsi psal výš. Prej má hodně reklamací s optikou. Jinak to USB by se taky hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Pokud chcete radio s USB tak vemte treba Kenwood ... o tridu jinde nez nejakej SENCOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Treba KDC-W534U ... jen ta cena neni do 3tis no :-( Editováno: 12. Září 2006, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Co jsi si na konec pořídil? - ten Sencor o cem jsi psal výš. Prej má hodně reklamací s optikou. Jinak to USB by se taky hodilo. Jo mám ten SENCOR a zatím žádý problém, vše hraje tak jak má, a to USB je super. Já schválně hledal rádio do 3 tis, protože mi to na moje ježdění stačí, kvalitní hudbu si radši v klidu poslechnu doma. A navíc mě to nebude tak moc srát až mi ho někdo čorkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Treba KDC-W534U... jen ta cena neni do 3tis no :-( Ten design se mi moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Treba KDC-W534U... jen ta cena neni do 3tis no :-( Ten design se mi moc nelíbí. Design není všechno.Nezapomeňte, že podle ceny je i pajšl a u rádia za dvojku...co na to říct.Na to se nedá mic říct, kdo má na vyhazování Byl za mnou majitel rádia, které zakoupil v Makru (nějaké Lenco) při nižších teplotách nechtělo hrát a zůstalo mu CD v mechanice.Na otázku co s tím se dá jen lakonicky poznamenat "prašti s ním o zem" třeba se to rozběhne Přitom ho dělilo 500,- od Pioneer nebo Clarion. Ještě jste tady nezmínili Oravu to je taky rádio. Je nepsané pravidlo, že audio by mělo tvořit 10% z pořizovací ceny vozu.Tím nechci říct, že by jste měli kupovat rádio za 10-15tis. ale se značkou si pořizujete garanci spolehlivosti.To samozřejmě neznamená, že se to nemůže pokazit je to jen složitý přístroj, ale koupí dobrého rádia se toto eliminuje na minimum. Chtěl bych ještě upozornit na přemrštěné slevy kde je Pioneer o 1000,- levnější než je jeho doporučená cena.I internetové obchody, které rádia berou od fy Basys mohou mít max. 10% slevu jinak Basys přeruší dodávky zboží.Na jiné rádia než se záručákem od Basys se nevztahuje záruka a případné opravy tak budete muset uhradit v době "záruky" ze svého nehledě na návody v českém jazyce.To je vše co jsem k tomuto tématu chtěl říct a výběr za co utratíte vaše peníze je na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Treba KDC-W534U... jen ta cena neni do 3tis no :-( Ten design se mi moc nelíbí. Design není všechno.Nezapomeňte, že podle ceny je i pajšl a u rádia za dvojku...co na to říct.Na to se nedá mic říct, kdo má na vyhazování Byl za mnou majitel rádia, které zakoupil v Makru (nějaké Lenco) při nižších teplotách nechtělo hrát a zůstalo mu CD v mechanice.Na otázku co s tím se dá jen lakonicky poznamenat "prašti s ním o zem" třeba se to rozběhne Přitom ho dělilo 500,- od Pioneer nebo Clarion. Ještě jste tady nezmínili Oravu to je taky rádio. Je nepsané pravidlo, že audio by mělo tvořit 10% z pořizovací ceny vozu.Tím nechci říct, že by jste měli kupovat rádio za 10-15tis. ale se značkou si pořizujete garanci spolehlivosti.To samozřejmě neznamená, že se to nemůže pokazit je to jen složitý přístroj, ale koupí dobrého rádia se toto eliminuje na minimum. Chtěl bych ještě upozornit na přemrštěné slevy kde je Pioneer o 1000,- levnější než je jeho doporučená cena.I internetové obchody, které rádia berou od fy Basys mohou mít max. 10% slevu jinak Basys přeruší dodávky zboží.Na jiné rádia než se záručákem od Basys se nevztahuje záruka a případné opravy tak budete muset uhradit v době "záruky" ze svého nehledě na návody v českém jazyce.To je vše co jsem k tomuto tématu chtěl říct a výběr za co utratíte vaše peníze je na vás. Já dokážu poznat rozdíl mezi značkovým autorádiem a neznačkovým,ale opravdu se mi nechce cpát do auta rádio za 10-15tis. když jezdím po OV a strachovat se že mi ho opravdu někdo vybere, nechci tady probírat klady a zápory levných autorádií,já do toho šel, rádio má záruku dva roky,zatím vše funguje tak není problém. Mi už auto vybrali 2x a vždy mi přišel dopis od policie,že vyšetřování se odkládá z důvodu že pachatel je neznámý, takže nemám důvod sponzorovat naše fefakčenko spoluobčany.To jsem se ale rozepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Fancarhifi: mas pravdu s v.u prispevkem.... Premyslel jsem nad Pioneerem a pres znameho jsem nechal proverit ceny v basysu (oproti www shopu) a byl jsem upozornen, ze to mohou byt radia koupena mimo CZ a tim padem se na ne nevztahuje zaruka v CZ a presne jak pises i v dobe "zaruky" by byla oprava za vlastni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Je nesmysl, ze se na ne zaruka nevztahuje. A to i kdyby byly odjinud nez z CZ. Jsme v EU a volny pohyb zbozi je vsude. Kazdopadne to VZDY muzes reklamovat u firmy u ktere jsi to koupil. A to i kdyby byla z toho nejodlehlejsiho koutu sveta a u nas mela internetovy obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Je nesmysl, ze se na ne zaruka nevztahuje. A to i kdyby byly odjinud nez z CZ. Jsme v EU a volny pohyb zbozi je vsude. Kazdopadne to VZDY muzes reklamovat u firmy u ktere jsi to koupil. A to i kdyby byla z toho nejodlehlejsiho koutu sveta a u nas mela internetovy obchod. Bohužel máš mylné informace.V EU sice jsme, ale je to asi jako s našimi příjmy taky nejsou evropské.Autorizovaný servis to neopraví pokud nemá smlouvu s dovozcem. To Alf:Nepsal jsem to v nějaké zášti nebo něco podobného a každý ať si koupí za své peníze co je libo.Jen za mnou jezdí podobné případy co jsem zmínil a to je holý fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.