Alan 07 Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Tak jsem si vybral toto radio:http://avcshop.cz/?page=main/katalog&looka...ck=main/katalog Je dobrý nebo ne? Cena se se me zda dost super. Prosim jakou anténu? Rádio dobrý, kámoš ho má v autě, budeš spokojenej. RDS, ID3tag a obdobný kravinky to umí, hraje pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 fancar: Ale nemam mylne informace. Mylne informace mas ty. Je to stejne jako kdyz si kdekoli v EU koupis auto. Take na nej mas zaruku i tady doma. Podivej se na www.spotrebitele.info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 len doplnim: pri 2-rocnej zaruke v EU plati ze prvy rok (prip.6mesiacov na vyrobne vady vyrobku) pokryva vyrobca cez autorizovany servis. Druhy rok je na triku predajcu a preto to moze byt trochu problem prave pri uplatneni si zarucnej reklamacii v druhom roku uzivania vyrobku. Samozrejme zakaznik ma pravo si reklamaciu uplatnit ale v pripade druheho roku ho mozu vsetky lokalne (aj autorizovane servisi) poslat priamo predajcovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Realita je ovšem jiná.Zkuste a pak se podělte o své zkušenosti.Víc k tomu nemám co dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Je nesmysl, ze se na ne zaruka nevztahuje. A to i kdyby byly odjinud nez z CZ. Jsme v EU a volny pohyb zbozi je vsude. Kazdopadne to VZDY muzes reklamovat u firmy u ktere jsi to koupil. A to i kdyby byla z toho nejodlehlejsiho koutu sveta a u nas mela internetovy obchod. Bohužel máš mylné informace.V EU sice jsme, ale je to asi jako s našimi příjmy taky nejsou evropské.Autorizovaný servis to neopraví pokud nemá smlouvu s dovozcem. To Alf:Nepsal jsem to v nějaké zášti nebo něco podobného a každý ať si koupí za své peníze co je libo.Jen za mnou jezdí podobné případy co jsem zmínil a to je holý fakt. V klidu nijak špatně jsem to nevzal, jenže spousta i značkového zboží je vyrobeno v Číně nebo Taiwanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 To mi povídej já mam Panasonic s CD a když jsem ho vyndal z krabice tak napis Made in CHina mě docela zarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 fancar: Realita nemuze byt jina. Zakony jsou neuprosne a plati pro kazdeho. To je proste bez debat. Kdyz mi reklamaci neuznaj, tak jim reknu, ze tim porusujou zakon a ze to jdu ohlasit na COI a SOS. Takhle bych postupoval ja a vubec me nezajimaj ty jejich omezeni na zaruku jen pro vyrobky koupene u nas. Jednou jsme v Evropske unii, tak co uz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 tak to vypadá že martinoslav bude mít už své 3. arogantní téma :-) hele myslim že dohadama tu nic nevyřešíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 tak to vypadá že martinoslav bude mít už své 3. arogantní téma :-) hele myslim že dohadama tu nic nevyřešíte. Tohle bych u martinoslava neviděl jako aroganci,na jakékoli zboží zakoupené v čr (až na vyjímky -potraviny...) je ze zákona záruka dva roky.Takže když koupíš v obchodě nové zboží,tak se neni o čem bavit.A jakýkoli autorizovaný servis musí brát ohled na toto a né co si nadiktuje výrobce -ten s tim musí počítat (resp. dovozce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 tak to vypadá že martinoslav bude mít už své 3. arogantní téma :-) hele myslim že dohadama tu nic nevyřešíte. Tohle bych u martinoslava neviděl jako aroganci,na jakékoli zboží zakoupené v čr (až na vyjímky -potraviny...) je ze zákona záruka dva roky.Takže když koupíš v obchodě nové zboží,tak se neni o čem bavit.A jakýkoli autorizovaný servis musí brát ohled na toto a né co si nadiktuje výrobce -ten s tim musí počítat (resp. dovozce). To "zakoupené v ČR" bych zdůraznil!Záruka se vztahuje jen na výrobky prodané u nás a servis výrobku může v záruční době provést jen servis, který má smlouvu o opravě daného výrobku. Zůstaneme u Pioneer, pokud při záruční opravě nepředložíte ZL od Basys, který je jedinný autorizovaný dovozce značky Pioneer tak případnou opravu zaplatí majitel v plné výši.Reklamaci u výrobku můsíte přeci uplatňovat u toho kdo vám výrobek prodal!!!!Nekoupím si přeci rádio v Turecku abych jej tam v případě reklamace posílal s nejistým výsledkem. Mimochodem v dnešní době je vysoce nerentabilní nákup i v bájném Německu protože dovozci mají nasmlouvané jiné prodejní ceny než jaké jsou v Německu.Samozřejmě neplatí to obecně. Je vidět, že se touto problematikou zabýváte jen v rovině teorie a nějakých obch. zákonů, které ale v praxi nefungují.Znám mnoho případů ze svého okolí, že si dovezli autohifi a chlubili se pořizovací cenou, ale jak došlo k závadě byl problém.Pak nastala nerudovská otázka, kam s ním?No do servisu, ale za hotové.Prohlíželi jste si někdy katalog Sony?U některých výrobků je uvedeno "není určeno pro český trh" a tudíž servis nemůže reklamaci kladně vyřídit.To je ale už opravdu vše k tomuto tématu ve kterém jsme dost odbočili.Martine případně to smaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.