Crake Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 JaKr & Bobika: Jinak prej celej tyden probiha Krystof - to abych si daval zejtra majzla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 jj, jsou vidět, včera měřili všude i na 30 u školy, je to dobře, všichni bychom měli dodržovat pravidla, já se o to snažím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 JaKr: taky se snazim... Kolem skol je to pochopitelne a spravne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Perlička: Městský Policista v Brně včera ve dvě ráno, "Tak pane ridiči foukneme si" je to zbytečný ale klidně. Vytáhl z auta digitální detektor dal ho asi 5 cm od obličeje a "foukněte"- foukám - "málo musíte víc" - foukám víc a nic. Pane strážníku nechybí tam plastový nástavec do úst? "Chybí, nedali nám je, protože jsou na jedno použití a jsou drahý, jeden 6,-Kč, mašina stojí 70tis. a musím ji hlídat je to na pytel" Tak to už jsem nevydržel a že foukat v tom případě už nebudu a strážník "O.K. " a pápá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Perlička: Městský Policista v Brně včera ve dvě ráno, "Tak pane ridiči foukneme si" je to zbytečný ale klidně. Vytáhl z auta digitální detektor dal ho asi 5 cm od obličeje a "foukněte"- foukám - "málo musíte víc" - foukám víc a nic. Pane strážníku nechybí tam plastový nástavec do úst? "Chybí, nedali nám je, protože jsou na jedno použití a jsou drahý, jeden 6,-Kč, mašina stojí 70tis. a musím ji hlídat je to na pytel" Tak to už jsem nevydržel a že foukat v tom případě už nebudu a strážník "O.K. " a pápá. Tak to je dobrý.. se divim, že se nesnažil ti nařídit to strčit do pusy a fouknout bez náhubku.. jsou schopný všeho a zvlášť, když třeba člověk jede sám,, jsem zvědavej, jak zítra dojedu přes celou republiku do MB..když maj kluci toho krišota.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak Brno suveréně vede , kam se sere Ústí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Perlička: Městský Policista v Brně včera ve dvě ráno, "Tak pane ridiči foukneme si" je to zbytečný ale klidně. Vytáhl z auta digitální detektor dal ho asi 5 cm od obličeje a "foukněte"- foukám - "málo musíte víc" - foukám víc a nic. Pane strážníku nechybí tam plastový nástavec do úst? "Chybí, nedali nám je, protože jsou na jedno použití a jsou drahý, jeden 6,-Kč, mašina stojí 70tis. a musím ji hlídat je to na pytel" Tak to už jsem nevydržel a že foukat v tom případě už nebudu a strážník "O.K. " a pápá. Pockej to myslis vazne nebo si tady delas dobry den? Protoze je to asi mesic, co jsem v noci foukal a rika mi, nahubek je vas, doporucuji si ho schovat na priste, protoze nebudou a oba se smali... A ono je to tady, dosel peniz!!! Jsem si je mel schovavat a ted jim je vyprane prodavat za 4 kacky Z5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 To je tedy ficak!!! Asi si taky pro jistotu dam jeden do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 2davon: bohužel je to myšleno vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 tak to je bez šance abych mu bez náhubku fouknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 vse nasvedcuje tomu ze to budu mit naprosto ok...ve stredu dam vedet jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Perlička: Městský Policista v Brně včera ve dvě ráno, "Tak pane ridiči foukneme si" je to zbytečný ale klidně. Vytáhl z auta digitální detektor dal ho asi 5 cm od obličeje a "foukněte"- foukám - "málo musíte víc" - foukám víc a nic. Pane strážníku nechybí tam plastový nástavec do úst? "Chybí, nedali nám je, protože jsou na jedno použití a jsou drahý, jeden 6,-Kč, mašina stojí 70tis. a musím ji hlídat je to na pytel" Tak to už jsem nevydržel a že foukat v tom případě už nebudu a strážník "O.K. " a pápá. Tak to je bomba, se tu snad roztrhám smíchy Za svou řidičskou kariéru dvě pokuty za nehody 400,- a 500,- a jednou 200,- za špatný parkování. Jinak zatím bez bodů a jezdím stejně jak před bodama. A jinak mi přijde, že ty prasácký řidiči si ten měsíc klidu nějak vybíraj. Někdy už mě to fakt , co ty lidi předváděj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 zatím sem na nule a při vzrůstajícím počtu radarů v Praze se divím že to tak stále je. BTW: nevíte kdy mají nainstalovat ty kamerové radary na jižní spojce? Jinak sem za těch 8 let řízení dostal dvě pokuty: - 300,- za 83 ve vesnici - 400,- za botičku a její (a samolepky z okna) sundání zatím klep klep klep štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 tak predjizdeni pres plnou...za 300 bez bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 tak predjizdeni pres plnou...za 300 bez bodu Tak to gratuluju. Jak jsi toho docílil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 tak predjizdeni pres plnou...za 300 bez bodu Tak to gratuluju. Jak jsi toho docílil? asi policista zjistil že mu spíš chybí žárovka v povinný výbavě ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 tak predjizdeni pres plnou...za 300 bez bodu Tak to gratuluju. Jak jsi toho docílil? pani na urade byla velmi rozumna a naprosto v pohode se s ni dalo mluvit tak ze to nebylo predjizdeni ale objizdeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 tak predjizdeni pres plnou...za 300 bez bodu Tak to gratuluju. Jak jsi toho docílil? pani na urade byla velmi rozumna a naprosto v pohode se s ni dalo mluvit tak ze to nebylo predjizdeni ale objizdeni Tak ještě že ti to takhle dopadlo,, ,zjišťuju, že s panima na úřadech je to lepší, než když tam sedí nějakej kok.t, kterýho se.e, že mu stará večer nedala a pak se na nás hojí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Tak ještě že ti to takhle dopadlo,, ,zjišťuju, že s panima na úřadech je to lepší, než když tam sedí nějakej kok.t, kterýho se.e, že mu stará večer nedala a pak se na nás hojí.. zatim mam dve zkusenosti a obe naprosto na pohodu...jednou jsem neplatil vubec nic a ted ty 300...nejdriv jsem premyslel ze bych si to predvolani neprevzal a ted jsem red ze jsem to tak neudelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 taky husty http://zpravy.idnes.cz/policie-nedala-ridi...22938_domaci_dp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 taky poldy bych chtěl potkávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 tak pánové ,dneska mě zastavil policajt a chtěl vidět doklady . No a co myslíte že jsem zjistil ? už měsíc jezdim bez povinného ručení .Skončil mi leasing a já měl zato ,že se to automaticky prodlouží jako minule ,ale ono nic. Kdo uhodno jak to na silnici dopadlo ? ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak u nas body moc neberu, asi preto ze niesu, ale podelim sa s vami o moje zazitky. Bude to taka mensia poviedka pretoze som na ne patricne hrdy jedna pokutka radar na 40tke mi nameral 96km/h ,lenze mal ho priamo na znacku obce, svina. stalo ma to 30minut prosikania a 2000sk. dalsia obehol som policajny Passat na plnej ciare v zakrute a snazil sa mu ujst, podotykam ze to bol jeho subjektivny nazor pretoze som sa ponahlal do firmy a bol som v oblepenom firemnom aute, pokuta 2000sk a ze ked ma nabuduce chyti aj kebyze zle parkujem, vezme mi vodicak do smrti fakt ferovy policajt. dalsia pokuta, obiehanie kolony aut cez prechody pre chodcov a trubenie na nich. ale podotykam ze to bolo v ramci bezpecnosti aby som nedajboze niekoho nezrazil. pokuta 2000sk. dalsich 2000sk za ubiehanie policajnej Fabie cez plnu ciaru, aby ste boli v obraze mal by som nosit okuliare, lenze potom nevyzeram drsne, iba inteligentne a teraz uz len tak zhruba, ohrozenie pohlavneho organu na prechode, teda stal tam ako blbec a mne vyletelo auto z vedlajsej tak som si musel vybrat bud on uskoci alebo nacnem kufor auta predo mnou. ked som preletel okolo este som pocul ako piska na pistalke za mnou dufam ze ste sa pobavili, ja uz radsej nic nespominal lebo ked si tu pocitam tie cifry tak mi chodi mraz po riti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 s tvojím stylem jízdy bych tě rovnou zastřelil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 s tvojím stylem jízdy bych tě rovnou zastřelil hehe dakujem, vyzera to strasne, ale s cistym svedomim ohrozil som ucastnika cestnej premavky mozno 3-4 krat v mojej kariere, ked pre mna je auto vsetko, to je stelesnenie slobody, ja som bez auta ako bez ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.