Přejít na obsah

Body, body

Jar_da

Doporučené příspěvky

A naopak ty si typicka ukazka ignoranta kvuli kteremu se v CR zavedl bodovy system a co by mu ridicak sebrat nemeli, protoze si ho nemel ani dostat !!!

ale ze ty si asi z tych pomaly jazdiacich ze? :) mimochodom auto je vec, ktora ma urychlit presun, tak nech ho urychluje. a na buduci tyzden mi prisla pozvanka na rande na dopravny inspektorat, som zvedavy co zase chcu. fuck kol7 a som jeden z mala ktory pusti pred seba autobus, aj ked ho neskor obehnem a nerobi mi problem pustit kamion narozdiel od drvivej vacsiny z tuna pritomnych

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... ukoncim to tym ze dobry vodic+dobra kara=nulove riziko...

Který řidič je tak dobrý, aby neudělal chybu? A když si myslíš, že jsi dobrý řidič, tak blbého, debilního, či jakého chceš, potkat nemůžeš? A co je podle tebe dobrá kára - stará 105 nebo 3l BMW - u obou záleží především na řidičově umění... (viděl jsem víc nabouranejch bavoráků než 105)

...a u toho obrubníku mohl ležet ožrala a měl bys vystaráno do konce života...

Mám názor na tebe, jako zde mnoho ostatních a přeji ti, aby se ti při tvé riskantní jízdě vraceli vzpomínky na toho umírajícího člověka, co jsi zachraňoval a při tom si představil, že jsi to zavinil TY.

Doufám, že tvá telecí léta v brzké době odezní a ty se zklidníš

dobra kara je taka, ktora sa ti nerozpadne pod zadkom, cize v klude aj 120cina a je nanu spolah, dobry vodic, je napriklad....no ja :D este nebola situacia ktora by mi zovrela rektalny otvor do minimalnych rozmerov :D nene iba srandujem, neze sa domna hned obuju vychovavatelia -_- ale uz pribrzdujem, moooc vela radarov a policajtov na moj vkus a bohuzial nepatrim k tym z bohatych rodin aby ocko vsetko zaplatil. kazda pokuta mi odoberie poriadny kus vyplaty takze to holt tazko prezivam.

Odkaz ke komentáři

Fakt je tu asi jazyková bariéra, ale asi si tu všichni myslíme, že si magor, i kdyby to byla pravda co tu píšeš tak jen to, že to dáváš na obdiv je zárážející.

mna fakt zaraza za akych nevysvetlitelnych, mystickych okolnosti ste dosli k zaveru ze sa tym chvalim. kedze netrpim poruchami vnimania tak som pochopil po precitani prispevkov ze tema BODY BODY je o pokutach. z toho vyplyva ze sa tu uverejnuju prispevky v ktorych priznavame pokuty.

dalsia vec je, ze naozaj by bolo dost bizardne, aby sa niekto chvalil tym ze zaplatil do statneho rozpoctu viac ako 10000sk na pokutach. to nie je chvalenie, to je konstatovanie. moze to vyzniet neuveritelne a prekvapivo ale 10 000 sk dokazem investovat aj omnoho lepsie nez na splatky na nejake nove policajne auto.

to nie je chvalenie. to je proste opis skutocnosti. chvalenie je ak poviem napr.: Som borec, pretoze som vynadal policajtovi. a uverejnim to v teme Ochrancovia zakona. to je priklad debilneho chvalenia.

moj pripad je: Bol nahovno den, sef ma dusil koly casu, tak som obehol policajny Passat lebo som ho nevidel a mal som plnu hlavu inych veci, tym padom mohol namna blikat kolko chcel kedze som mal Opel Combo z ktoreho je vidiet hovno a rozmyslal som nad tym ako za hodinu zrobim pre firmu trzbu v hodnote dvoch dni. -TO JE KONSTATOVANIE.

Odkaz ke komentáři

kolega tento týden: hroznej pirát, zastřelit pro výstrahu !!!! - rychlost 36km/h na omezení 20km/h, akční městská policie v HK, 1K plus dva body, hrdinové ...

:ph34r:

hlavne ti mestski policajti su asi vsade rovnaki. potrebuju zahnat komplex ze neboli vhodni pre statnu policiu, kde beru naozaj kazdeho :D

ale trosku mimo temy, dneska som stretol tak vazne forovych policajtov, to sa mi stalo po prvy krat. pomohli, poradili uplne v pohode sa so mnou bavili. ak by bol problem nechali mi kontakt na DI. stara skola nejaky porucikovia. ono to sa hned pozna kto isiel k policii len preto ze nemal do coho pichnut alebo ci to robia z presvedcenia. kiez by bola cela policia taka.

Odkaz ke komentáři

kolega tento týden: hroznej pirát, zastřelit pro výstrahu !!!! - rychlost 36km/h na omezení 20km/h, akční městská policie v HK, 1K plus dva body, hrdinové ...

inak to mate casto obmedzenie na 20km/h? :smich: kde sa takato rychlost vyskytuje? ved to sa na novom aute ani neda dosiahnut :D pani vela vam zavidim ale ten novy system urcite nie.

Odkaz ke komentáři

kolega tento týden: hroznej pirát, zastřelit pro výstrahu !!!!  - rychlost 36km/h na omezení 20km/h,  akční městská policie v HK, 1K plus dva body, hrdinové ...

inak to mate casto obmedzenie na 20km/h? :smich: kde sa takato rychlost vyskytuje? ved to sa na novom aute ani neda dosiahnut :D pani vela vam zavidim ale ten novy system urcite nie.

na práci na silnici, kde pochopitelně nikdo už týden nedělá, stejné jako na dálnici při výstavbě mýtnic, tam je taky pořád 80 a nikde nikdo a čeká se až vyzraje beton a to dost dlouho na to, aby mě to nasr..., pak postaví most a zase se nic neděje a čeká se na technologii, ovšem 80 je tam pořád, už na ně seee...

Kapsch - světová organizace práce, možná někoho potkalo páteční stavění bran na D1, taky super, kurňa my jsme národ ... sami sobě pakárnu ...

Odkaz ke komentáři

kolega tento týden: hroznej pirát, zastřelit pro výstrahu !!!!  - rychlost 36km/h na omezení 20km/h,  akční městská policie v HK, 1K plus dva body, hrdinové ...

20km/h treba obytna zona, tam taky mereji MP - polotovary!

Odkaz ke komentáři

Hmm.. tak ja se s vama taky podělim o svuj zazitek. Dneska jsem zajizdel novy auto co mame v praci a smerem z Hradce na Prahu me zmerili mimo obec a mel jsem tam 128. Hejzlidi maji novou A4 cervenou a jeli v kolone. Je tam chvilkama dloupruh tak jsem je tam svihnul. Pak jsem se divil proc me zase predjizdi. Najednou stahnuli svetr z majacku a rosvili na me.

Myslel ze policejni vozy musi byt oznaceny. Tedle nemel nic. A ten svetr pres majacky me taky dostal.

No tadle sranda me stala 2500,- , ale vubec nevim jestli mi sebrali nejaky body o tech rec vubec nebyla. Jen mi dal slozenku a rekl nashledanou. Jo a ze se mu libi auto.

Na moji zadost jestli by mi aspon za ty prachy dali tu fotku rikal, ze ji kolega nedelal.

Mozna jsem trosku trouba, ale v ty situaci.... jel jsem vic, ale bylo to mimo obec nikoho jsem neohrozoval. Jeste k tomu jsem mel auto na fkach vevnitr rozbalenou diagnostiku a spoustu dalsich veci. No moc me nesetrili.

Zdar M.

Editováno: , autor: Mates_XIV
Odkaz ke komentáři

Hmm.. tak ja se s vama taky podělim o svuj zazitek. Dneska jsem zajizdel novy auto co mame v praci a smerem z Hradce na Prahu me zmerili mimo obec a mel jsem tam 128. Hejzlidi maji novou A4 cervenou a jeli v kolone. Je tam chvilkama dloupruh tak jsem je tam svihnul. Pak jsem se divil proc me zase predjizdi. Najednou stahnuli svetr z majacku a rosvili na me.

Myslel ze policejni vozy musi byt oznaceny. Tedle nemel nic. A ten svetr pres majacky me taky dostal.

No tadle sranda me stala 2500,- , ale vubec nevim jestli mi sebrali nejaky body o tech rec vubec nebyla. Jen mi dal slozenku a rekl nashledanou. Jo a ze se mu libi auto.

Na moji zadost jestli by mi aspon za ty prachy dali tu fotku rikal, ze ji kolega nedelal.

Mozna jsem trosku trouba, ale v ty situaci.... jel jsem vic, ale bylo to mimo obec nikoho jsem neohrozoval. Jeste k tomu jsem mel auto na fkach vevnitr rozbalenou diagnostiku a spoustu dalsich veci. No moc me nesetrili.

Zdar M.

prosím tě, kde je z HK na Prahu dvojpruh mimo dálnice?

Odkaz ke komentáři

Zdar M.

No, tak to je smůla. A to jsme se zrovna o tomhle ve středu bavili. Obávám se, že ty body budeš mít automaticky, možnost pokuty bez udělení trestných bodů za tento přestupek není. :(

Odkaz ke komentáři

Ja jsem jezdil takovy okruh. Je to ten směr na Hypernovu. Oni tam jsou vzdycky dvourpuhy a pa kruhac a zase. Tak tam a nebyl jsem jedinej hned jak me zkasnuli vyrazili za nejakym prazakem s pasikem.

Tak to joóóó, to já ještě považuju za HK (jsem odtud), tam je to jasný, před kruháky 70, za nimi taky a ještě k tomu tabule obec na tom prvním a čtvrtým ..., tam jsou často.

Neoznačené auto - jen jestli nebyli falešní, přeci jen mi je divná ta audina, ale zeptám se, koneckonců máš bloky.

Editováno: , autor: JaKr
Odkaz ke komentáři

Tak jsem v praci zrejme vyhral soutez o prvni body. Ale je to divny. Nekde jsem cetl ze policajti body nedavaji. Jen to zaprotokoluji a body ti da urad. Ale nevim jak to udelaji kdyz nemaji fotku.

No smula musim ted jezdit pomalejc a nebo v noci. Kdyby me chytli jeste jednou prijdu o papiry. To by se mi moc nehodilo :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...