Omegac Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Zdravím všechny. Mám fabii 1.4 MPI r.v. 2007. Můj problém je následující. Pokud uberu plyn třeba při zařazené dvojce a auto nechám jet bez plynu malou rychlostí začne sebou úplně škubat. Jako kdyby byl utržený silentblok. Silentbloky sou OK. Jakmile přidám zase to zmizí. Při jízdě se chová normálně. Nevím si s tím rady. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Kolik to má najeto? a co třeba svíčky nebo vyčistit škrtící klapku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omegac Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Má to najeto + - 270 000. Svíčky sem neměnil ani klapku myslim nikdo nečistil. Tak zkusim svíčky a s tou klapkou musim za mechanikem. Zřejmě se bude muset nastavit znovu. Ještě jaké svíčky pořídit?? Poradíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Dal bych origoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Chtěl jsem ti poslat PDF Kde mají podle motoru svíčky ale nevím jak to sem vložit,je to tady nějak složitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 klikneš na "Použít rozšírený editor" , potom na "Klikněte na připojení souboru" a už to frčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) taky mi to cukalo , svíčky nový, vyměněný silentblok převodovky( spodní) a pořád, tak jsem o víkendu vyčistil klapku, nastavil a rapidně se to zlepšilo. Bylo dost špinavá. naposledy jsem ji čistil před 72 tkm a asi to bude chtít čistit dřívávějc. Editováno: 2. Červen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Jo dík už to jde Svíčky.pdf Editováno: 2. Červen 2014, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.