Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojte,

na emisnej kontrole mi namerali 10 x vyssiu hodnotu emisii na volnobeh,

pri zvysenych otackach to bolo v poriadku,

na benzin bol volnobeh aj zvysene otacky tiez v poriadku.

otazka je co to moze byt. co sa odkikirikalo, aku investiciu mam ocakavat...

jasne, ze zajtra volam servis LPG, nech to omrknu. musia byt vybaveny aj masinou na meranie emisii, alebo to daju aj bez toho ?

P.S.: nevrtam sa v masine, nic nemenim ani nenastavujem. osem rokov to slapalo bez problemov.

Ahoj colins, pokud řešíš auto viz tvůj popis, problém může být způsoben (ovšem neuvádíš, o jakou hodnotu se jedná, ale předpokládám CO) - může se jednat o problém nebo nastavení/seřízení reduktoru. Čistě teoreticky možná i problém s řízením směsi v oblasti krokového motorku, ale to bych tak neviděl, když jsi prošel při zvýšených otáčkách. Vzhledem k tomu, že jsi nedodal výtisk z analyzátoru, nejsem reálně schopen ti dále poradit. Pokud auto nemá nějaké jízdní problémy na LPG, nejspíš se bude jednat o mírné seřízení reduktoru.

Na autě, které má funkční lambdasondu lze toto seřízení provést i mimo analyzátor.

AHoj

• Autor

ano ide o moju masinu,

skusim sem vecer hodit scan toho protokolu.

zatial dakujem.

• Autor

takze formular z kontroly hovorí:

obsah CO - plyn v % :

určená hodnota : 0.5

nameraná hodnota : 5,33

Upraveno od colins

Pokud nemáš na reduktoru natvrdo zašrubovaný šroubek na 10mm klíč, tak jej pootoč po směru hodin...např o 1/4. Měla by se tato hodnota snižovat. Pokud ti ty emise dali, tak to z 5CO stahni na 1,0CO na nakašli na to. Pokud ti je nedali, tak to budeš muset stahnout.

• Autor

stale ma trapi, co sa mohlo stat, ze sa to tak brutalne rozladilo.

ja som do toho nekafral.

zeby servis, ked menili tesnenie pod hlavou ?

hmmm... ?

1/ vzduchový filtr - samozanášení ovzduším

2/ opotřebení přesnosti reduktoru - gumičky, těsnění, membrány

eL Presidento zavítal do našich končin????? Po roce? Nie je možné  ... som si už myslel, že si na plyn odpojil zo všetkých spotrebičov aj doma, škoda fórum jsi dal na black list a všetkých kamarátov vymazal zo svojho diára :kol-28:

• Autor

aaach, to ze travim cas na motocyklovych forach neznamena, ze zabudam na svoje detstvo stravene Tu a s Vami !! :kol-46:

mimochodom, minule som fical na motorke cez Moravu a nevahal som prudko brzdit a fotil som. :kol-14:

nq7a0j.jpg

pochavala Luboško :kol-24: , dle fotky tipuji, lokalita Moravská Třebová, most je vlastně část obchvatu MT, vedený kolem kopce zvaného Kŕížák a vede přes Anenské údolí :kol-28: .... ale stavit si se mohol kol1

• 1 měsíc později...
  • Autor

ej veru Martinko nemohol som sa zastavit. valil som na zraz dvoj-kolesovych blaznov,

uz som meskal. na spiatocnej ceste som nad tym aj rozmyslal, ale stale som to mal daleko domov,

tak na jeden-dva Red bully...ale niekedy to preblafnem po tych vasich cestickach !

a prekvapim vas doma a zase vam vypijem vsetko nealko pivo !

ale k teme : nedavno mi stvrdla membrana, nasiel som si tu v okoli nejaku ako-tak solidnu fimu a vymenili mi to.

pytal som sa ich, preco studeny motor po prepnuti na plyn zdochyna, tak mi to "nastavili".

lenze mi nic nepovedali, ze pokrutili vsetkym cim sa dalo.

motor nezhasinal a ja som to pripisoval novej membrane.

to ich nastavenie odhalili az na stk, kde som mal emisie CO 5x vecsie ako stara skodovka.

tak som musel ist do firmy, kde mi to montovali, lebo v blizkom okoli nikto nemal kabel...

Upraveno od colins

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.