Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravim, chtěl bych vyměnit volant koženy tříramenný co mám ve F2 pred faceliftem za volant z O2 pred face. Co je potřeba ještě vymenit a jestli pasujou konektory. Dík za info :-)

Konektory z OII pred face nepasují, musíš přehodit kabeláž, co je u tříramenného ve FII. Teď jsem si ho tam dával taky a musela se přehodit kabeláž, otázka ani ne 5 minut. Jinak nic jiného měnit nemusíš.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, chtěl bych dát do feldy volant z OII. Nemám tam airbag a nevím jestli jde dodělat, takže bych klidně koupil i variantu bez bagu, jen by mě zajímalo, jestli se dá sehnat ten kryt středu volantu, kde je bag, samotný. Abych prostě v autě nečuměl na toto: http://auto-interier.sbazar.cz/novy-originalni-kozeny-triramenny-volat-skoda-super-cena-praha-8-o5682456.html

ale na ten krasný střed s logem škoda.

Vloženo

Mám na vás takovou prosbu, mám OII před FL r.v. 2007, nyní mám kožený čtyřramenný volant bez multifunkce a zítra si jdu pro nový tříramenný, perforovaný volant z OII RS taky bez multifunkce. Chci se zeptat, jestli výměnu zvládnu sám (podle vašich rad, návodů) nebo to budu muset dát do škodovky, aby mi ho vyměnili. Nemám o výměně volantu ani páru.

Vloženo

Tak jsem si pořídil nový volant z OII RS taky před FL na svou OII r.v. 2007. Nejsem žádnej automechanik, tak jsem odvezl auto i novej volant tady k našemu místnímu automechanikovi, aby mi volanty přehodil. Asi za hodinu mi volal, abych přijel, že je nějakej problém. Tak jsem za nim přijel a on mi řekl, že mi volant vyměnit nemůže, protože ten airbag na novým volantu má jinej konektor než, kterej mám na původním čtyřramenným volantu a tudíž vyměnit volant nelze. Nikdy mě nenapadlo a ani jsem o tom žlutým konektoru od airbagu nikde u žádnýho inzerátu nečetl ani zmínku, že jsou nějaký druhy. Poradíte mi, co mám dělat? Další peníze do něj už vrážet nechci, tak kdyby měl někdo o něj zájem, tak ať se ozve přes SZ nebo mi nějak poraďte co s tím.

Vloženo

Tak má někdo nějakej nápad?

A proč ti nepřehodí kabeláž z tvého původního volantu. Já jsem si objednal¨tento volant do FII předfacelift a mechanik mi musel přehodit kabeláž z mého volantu a vše OK.

Vloženo

A proč ti nepřehodí kabeláž z tvého původního volantu. Já jsem si objednal¨tento volant do FII předfacelift a mechanik mi musel přehodit kabeláž z mého volantu a vše OK.

Už to mám vyřešené, muselo se to udělat tak jak píšeš. Dělal mi to jeden šikovnej člověk tady z fóra a moc mu za to děkuju.

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Chlapi, přemejšlel jsem vyměnit čtyřramenný kožený volant (bez multifunkce) v FL oktávce za ten tříramenný z RS (bez multifunkce). Ptal jsem se v několika aut. servisech a nemají s tim žádné zkušennosti. Dokonce mi řekli, že je asi 8 typů airbagů a že by mi to nemuselo ani pasovat. Za multifunkční ani měnit nehodlám, pač je s tim sraní a musel bych měnit podvolantovou jednotku, která rozhodně zadarmo taky není.

Má někdo zkušennosti s výměnou volantu za ten RS sportovní tříramenej? Abych ho nekoupil a pak nezjistil, že to nejde...dík. ;)

Vloženo

No já to prubnu, dnes jsem vyčmuchal jednu RS oktávu u prodejce, tak jsem byl ten volant očíhnout (nikde ho skladem nemají), abych si ho jak se říká vošahal, než do něj půjdu. A musím říct, že je super, ta perforovaná kůže je také velmi příjemná a volant dobře sedne do ruky.

Vloženo

Ja uz menil na OII i na OII FL volanty.

Na OII jsem menil obycejnej 4 ramennej za 3 ramennej RS bez multifunkce a pasujou 1 k 1.

Na mem druhem aute OII FL jsem menil 4 ramennej kozenej bez multifunkce za 3 ramennej RS FL s multifunkci. Pasujou taky 1 k 1 a dokonce i bagy.

Jedine co jsem musel jeste menit byl volantovej krouzek kvuli multifunkci (cca 150 eur za krouzek)

Jinak prace pro toho co vi co dela cca 15 minut.

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahojte, mam OII s opotrebovaným volantom a chcel by som ho vymeniť za OII RS, FL alebo taký istý. V podstate mi ide o to aby neboli na ňom známky poškodenia, na stavajucom sa mi už drolí plast (guma) z venca. Nakoľko nechcem multifunkčný ale iba obyčajný stačí ich prehodiť, alebo ešte niečo viac? Pokiaľ by ste aj niekto mal po vymene zvyšujúci pôvodny volant pošlite mi SS s cenou ;) zatim díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...