Luke288 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 no ne, tak aby zase nevznikla fáma o kožených gumičkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tady jeden vážně neví... ale pro jistotu by jsme měli požádat o radu Romaria... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tady jeden vážně neví... ale pro jistotu by jsme měli požádat o radu Romaria... To je jasný..všechno je z gumy, i ty gumové gumičky. Kůže neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 někde jsem videl koženej potah na elektrony, vlastně teda gumovej, co vypadal jak koženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 tady jeden vážně neví... ale pro jistotu by jsme měli požádat o radu Romaria... To je jasný..všechno je z gumy, i ty gumové gumičky. Kůže neexistuje aha, tak to už je mi jasný, proč jsou moje gumový kalhoty tak příjemný a pohodlný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 myslim, že ty máš ty kalhoty latexový ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 myslim, že ty máš ty kalhoty latexový ne? Tak už jsem tady chlapáci!!!! Ptejte se co vás zajímá....asi si otevřu poradnu na gumovy volanty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Keby ešte bola aj karoséria z gumy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 myslim, že ty máš ty kalhoty latexový ne? ne ty sou echt gumový, jak ten muj volant.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Keby ešte bola aj karoséria z gumy ... Jednu gumovou má Romariooo doma,má si pro ní přijet nějaký chlapík z Tábora..nebo to byl volant? Sakra,všude kolem všechno z gumy a kdo se v tom má vyznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ten asi musí bydlet v gumovým baráku, jinak si to nedovedu vysvětlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ten asi musí bydlet v gumovým baráku, jinak si to nedovedu vysvětlit... GUMA TO JE MOJE!!! ALE AŽ VÁM PUSTIM MUZIKU TAK SEDNETE VŠICHNI NA PRDEL...TA NENI Z GUMY!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ten asi musí bydlet v gumovým baráku, jinak si to nedovedu vysvětlit... GUMA TO JE MOJE!!! ALE AŽ VÁM PUSTIM MUZIKU TAK SEDNETE VŠICHNI NA PRDEL...TA NENI Z GUMY!!! Z té muziky budeme celí gumoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) ten asi musí bydlet v gumovým baráku, jinak si to nedovedu vysvětlit... GUMA TO JE MOJE!!! ALE AŽ VÁM PUSTIM MUZIKU TAK SEDNETE VŠICHNI NA PRDEL...TA NENI Z GUMY!!! Z té muziky budeme celí gumoví Mám pocit, že je guma i povoláním škoda, že už se na Nově nevysílaj ty Gumáci.. mohl by tam účinkovat a bez masky.. Editováno: 25. Duben 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Keby ešte bola aj karoséria z gumy ... Jednu gumovou má Romariooo doma,má si pro ní přijet nějaký chlapík z Tábora..nebo to byl volant? Sakra,všude kolem všechno z gumy a kdo se v tom má vyznat jenom aby jsme nebyli z gumy až přijde ta správná chvíle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 proc jako budeme v prdeli z ty tvy muziky? myslim, ze ne, v GIII jsem woofer do kteryho jsem poustel co si tak matne vzpominam 400W RMS, takze nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 tak z takový porce muziky bych byl natuty vyGUMovanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 proc jako budeme v prdeli z ty tvy muziky? myslim, ze ne, v GIII jsem woofer do kteryho jsem poustel co si tak matne vzpominam 400W RMS, takze nevim nevim Neni nic jednoduššiho než to porovnat.Jdeš do toho?---urči čas a místo.P.S a rozhodně to nebude o gumě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 proc jako budeme v prdeli z ty tvy muziky? myslim, ze ne, v GIII jsem woofer do kteryho jsem poustel co si tak matne vzpominam 400W RMS, takze nevim nevim Neni nic jednoduššiho než to porovnat.Jdeš do toho?---urči čas a místo.P.S a rozhodně to nebude o gumě Jen Luke a Romariooo s jeho gumovým volantem Už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Romario: ty kdyz si kupuješ nový auto, tak si to starý necháváš? myslíš, že toho GIII ještě mam? myslíš, že jsem blázen? porovnám to snadno, kdyz sednu do tvýho auta a woofer mi bude tim tlakem hejbat s vlasama, bude ti to hrat stejne, mozna lip. jde o to, jakou zástavbu s jakyma komponentama budes mit, ale věř mi, že středy a vejšky Focal Polykevlar, woofer JBL W12GTI a dva zesiku Audison LRx hraly hodne dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Romario: ty kdyz si kupuješ nový auto, tak si to starý necháváš? myslíš, že toho GIII ještě mam? myslíš, že jsem blázen? porovnám to snadno, kdyz sednu do tvýho auta a woofer mi bude tim tlakem hejbat s vlasama, bude ti to hrat stejne, mozna lip. jde o to, jakou zástavbu s jakyma komponentama budes mit, ale věř mi, že středy a vejšky Focal Polykevlar, woofer JBL W12GTI a dva zesiku Audison LRx hraly hodne dobře [/quot Když prodávam auto tak si to hifi nechám zdemontovat a dám si to no nového auta.Focaly jsou dost dobry...mám je vepředu ve dveřich.Jinak vzadu Alpine,subwoofer Focal vestavěný v podlaze...2 x zesilovač.Jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco30 Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 Zdravím všechny,mám na Vás prosbu.Koupil jsem Oll a potřeboval bych zprovoznit multifunkční volant(montoval ho tam už původní majitel).Byl jsem ve značkovém servisu a nebyli schopni ho dát dohromady,a nějak už ani nemám chuť jezdit po všech servisech a platit za to,že nevědí co s tím....pokud by někdo věděl jak ho oživit a dal se na to,budu moc rád(Severní morava).Hezký večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdravím všechny,mám na Vás prosbu.Koupil jsem Oll a potřeboval bych zprovoznit multifunkční volant(montoval ho tam už původní majitel).Byl jsem ve značkovém servisu a nebyli schopni ho dát dohromady,a nějak už ani nemám chuť jezdit po všech servisech a platit za to,že nevědí co s tím....pokud by někdo věděl jak ho oživit a dal se na to,budu moc rád(Severní morava).Hezký večer Severní Morava? Tak to zkus napsat Cosbymu.. Jinak problém bych viděl v řídící jednotce sloupku řízení, bude to chtít jinou. Jde ti houkačka? Je k tomu potřeba i vyměnit kabeláž,co je mezi sloupkem řízení a volantem (modulem airbagu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco30 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) Severní Morava? Tak to zkus napsat Cosbymu.. Jinak problém bych viděl v řídící jednotce sloupku řízení, bude to chtít jinou. Jde ti houkačka? Je k tomu potřeba i vyměnit kabeláž,co je mezi sloupkem řízení a volantem (modulem airbagu). no právě že to ani netroubí Editováno: 28. Květen 2007, autor: maco30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Čaute, mám možnost dobře koupit novej čtyřramenej koženej volant do OII bez modulu airbagu a chci se zeptat, zda výměna gumoveho volantu za kozenej + přemontovaní modulu airbagu do toho koženého volantu není pro autorizovaný servis ořišek? Prostě, jestli mi na tom ti borci něco nepok*rví, aby pak to třeba netroubilo a nebo nedej bože v připadě potřeby nevystřelil pytel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.