Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no ne, tak aby zase nevznikla fáma o kožených gumičkách

tady jeden vážně neví... ale pro jistotu by jsme měli požádat o radu Romaria...

To je jasný..všechno je z gumy, i ty gumové gumičky. Kůže neexistuje kol103:kol-131:

někde jsem videl koženej potah na elektrony, vlastně teda gumovej, co vypadal jak koženej :)

To je jasný..všechno je z gumy, i ty gumové gumičky. Kůže neexistuje kol103:kol-131:

aha, tak to už je mi jasný, proč jsou moje gumový kalhoty tak příjemný a pohodlný.. :palec2:

myslim, že ty máš ty kalhoty latexový ne? lol

Tak už jsem tady chlapáci!!!! Ptejte se co vás zajímá....asi si otevřu poradnu na gumovy volanty :p

Keby ešte bola aj karoséria z gumy ...

ne ty sou echt gumový, jak ten muj volant.. lol

Jednu gumovou má Romariooo doma,má si pro ní přijet nějaký chlapík z Tábora..nebo to byl volant? Sakra,všude kolem všechno z gumy a kdo se v tom má vyznat

ten asi musí bydlet v gumovým baráku, jinak si to nedovedu vysvětlit...

GUMA TO JE MOJE!!! ALE AŽ VÁM PUSTIM MUZIKU TAK SEDNETE VŠICHNI NA PRDEL...TA NENI Z GUMY!!!

GUMA TO JE MOJE!!! ALE AŽ VÁM PUSTIM MUZIKU TAK SEDNETE VŠICHNI NA PRDEL...TA NENI Z GUMY!!!

Z té muziky :band budeme celí gumoví :rock::punk:

Z té muziky :band budeme celí gumoví :rock::punk:

Mám pocit, že je guma i povoláním :palec2: škoda, že už se na Nově nevysílaj ty Gumáci.. mohl by tam účinkovat a bez masky.. lol

Upraveno od superfatty

Jednu gumovou má Romariooo doma,má si pro ní přijet nějaký chlapík z Tábora..nebo to byl volant? Sakra,všude kolem všechno z gumy a kdo se v tom má vyznat

jenom aby jsme nebyli z gumy až přijde ta správná chvíle :prc:lol

proc jako budeme v prdeli z ty tvy muziky? myslim, ze ne, v GIII jsem woofer do kteryho jsem poustel co si tak matne vzpominam 400W RMS, takze nevim nevim

tak z takový porce muziky bych byl natuty vyGUMovanej... lol

proc jako budeme v prdeli z ty tvy muziky? myslim, ze ne, v GIII jsem woofer do kteryho jsem poustel co si tak matne vzpominam 400W RMS, takze nevim nevim

Neni nic jednoduššiho než to porovnat.Jdeš do toho?---urči čas a místo.P.S a rozhodně to nebude o gumě :feve:

Neni nic jednoduššiho než to porovnat.Jdeš do toho?---urči čas a místo.P.S a rozhodně to nebude o gumě :feve:

Jen Luke a Romariooo s jeho gumovým volantem :kol-137::kol-143: Už se těším :kol-147:

Romario: ty kdyz si kupuješ nový auto, tak si to starý necháváš? myslíš, že toho GIII ještě mam? myslíš, že jsem blázen? porovnám to snadno, kdyz sednu do tvýho auta a woofer mi bude tim tlakem hejbat s vlasama, bude ti to hrat stejne, mozna lip. jde o to, jakou zástavbu s jakyma komponentama budes mit, ale věř mi, že středy a vejšky Focal Polykevlar, woofer JBL W12GTI a dva zesiku Audison LRx hraly hodne dobře

Romario: ty kdyz si kupuješ nový auto, tak si to starý necháváš? myslíš, že toho GIII ještě mam? myslíš, že jsem blázen? porovnám to snadno, kdyz sednu do tvýho auta a woofer mi bude tim tlakem hejbat s vlasama, bude ti to hrat stejne, mozna lip. jde o to, jakou zástavbu s jakyma komponentama budes mit, ale věř mi, že středy a vejšky Focal Polykevlar, woofer JBL W12GTI a dva zesiku Audison LRx hraly hodne dobře

[/quot

Když prodávam auto tak si to hifi nechám zdemontovat a dám si to no nového auta.Focaly jsou dost dobry...mám je vepředu ve dveřich.Jinak vzadu Alpine,subwoofer Focal vestavěný v podlaze...2 x zesilovač.Jde to.

• 1 měsíc později...

Zdravím všechny,mám na Vás prosbu.Koupil jsem Oll a potřeboval bych zprovoznit multifunkční volant(montoval ho tam už původní majitel).Byl jsem ve značkovém servisu a nebyli schopni ho dát dohromady,a nějak už ani nemám chuť jezdit po všech servisech a platit za to,že nevědí co s tím....pokud by někdo věděl jak ho oživit a dal se na to,budu moc rád(Severní morava).Hezký večer

Zdravím všechny,mám na Vás prosbu.Koupil jsem Oll a potřeboval bych zprovoznit multifunkční volant(montoval ho tam už původní majitel).Byl jsem ve značkovém servisu a nebyli schopni ho dát dohromady,a nějak už ani nemám chuť jezdit po všech servisech a platit za to,že nevědí co s tím....pokud by někdo věděl jak ho oživit a dal se na to,budu moc rád(Severní morava).Hezký večer

Severní Morava? Tak to zkus napsat Cosbymu.. Jinak problém bych viděl v řídící jednotce sloupku řízení, bude to chtít jinou. Jde ti houkačka? Je k tomu potřeba i vyměnit kabeláž,co je mezi sloupkem řízení a volantem (modulem airbagu).

Severní Morava? Tak to zkus napsat Cosbymu.. Jinak problém bych viděl v řídící jednotce sloupku řízení, bude to chtít jinou. Jde ti houkačka? Je k tomu potřeba i vyměnit kabeláž,co je mezi sloupkem řízení a volantem (modulem airbagu).

no právě že to ani netroubí

Upraveno od maco30

• 2 měsíce později...

Čaute,

mám možnost dobře koupit novej čtyřramenej koženej volant do OII bez modulu airbagu a chci se zeptat, zda výměna gumoveho volantu za kozenej + přemontovaní modulu airbagu do toho koženého volantu není pro autorizovaný servis ořišek? Prostě, jestli mi na tom ti borci něco nepok*rví, aby pak to třeba netroubilo a nebo nedej bože v připadě potřeby nevystřelil pytel...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.