tulipan Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Ahoj, někomu by se v budoucnosti mohlo hodit - na diagnostice jsem měl pasivní/sporadickou chybu na adrese 0001 Přímé vstřikování nafty a předžhavení s CR (UDS) Varianta protokolu: UDS/ISOTP: P012100: potenciometr škrtící klapky neplatný signál - důsledkem závady (respektivě, jak jsem zjistil že je něco špatně) byl oblak bílého dýmu nejčastěji při rozjezdech, nebo předjíždění (mám motor CFFB s DPF) a při vypínání motoru se celé auto otřepalo jak oslíček, když z něj padají zlaté krejcárky - příčina závady byla zakarbonovaná škrtící klapka na sání - takže vytáhnout, vyčistit do vysokého lesku, nasadit a je klid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Kamaráti mam Supa 2.0tdi 125kw CBBB DSG....ta ista chyba...na budikoch svieti motor....diagnostika pise chybu p2015... presiel som za posledne tri dni tolko vebou a videi az mi je zle.... vyriešili ste tu chuybovu hlasku nejako??? Vsade pisu ze staci opravny drziak na klapky..vid fotka......ale neviem to nikde nájsť v eshopoch u nas na SR alebo v CZ...vie mi niekto poradit kde to kupim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Tohle se ofiko prodavat nebude. Respektive mozna bazos apod. A co to objednat z ebay je tam posta zdarma. Popripade cel motorem jde sehnat pod 3500kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Neviem pracovat z ebay....ale včera mi to kamarat objednal.....tak ked mi to dôjde domov....určite sem napíšem či mi to pomohlo...... mam kamarata co ma RS CEGA....a pomohlo mu to .... uvidime u Superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Já jsem řešil to samé a nakonec, zdá se, pomohla aktualizace SW motoru. Nebo alespoň od té doby kontrolka nezasvítila a že už jsem asi motor podrobil všem režimům. Samo nevylučuju, že se to hned zítra neobjeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Takže chyba vyriešená... dal som dole sanie...a bolo kompletne celé zanesene karbonom (miestami az 0.5cm) klapky sa skoro vobec nehybali.... vycistil som to cele... poskladal...vymazala sa chyba cez PC ....a ide vsetko ako hodinky....chyba uz nieje ziadna ani na diagnostike ani na budikoch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Češek Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 (editace) 1 Editováno: 1. Prosinec 2018, autor: Ondra Češek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.