Publikováno Červen 10, 201411 r Ahoj, žádné podobné téma jsem tu nenašel tak zakládám nové. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli nevíte na kolik přibližně vyjde rovnání karoserie na rovnací stolici. Nejde i nic velkého. Měl jsem menší bouračku a teď při opravě a namontování kapoty jsem zjistil, že levý přední nosník je tak o cca 1 cm zvednutý. Používání auta to nebrání, všechno funguje jak má, jen to nevypadá moc hezky. Mám Fabii Combi 1.4 TDI r.v. 2007. Díky za odpovědi.
Červen 10, 201411 r Tam asi aňi stolicu nepotrebuješ ale šikovny klampiar ti to doma urobi. Musiš vymetať že ktory je spravne a ten druhy stlačiť alebo nadvyhnuť. Mnokrat som toto robil. Postaviť na uroveň vchodu garaže vypodložiť pod podbehmi a zhora sa tlači hydraulikou na nosnik od stropu garaže atd. Nardi si klampiara a pordte sa.
Červen 10, 201411 r Autor Je levý, bouračka byla na levý roh z prava do leva, nic nebylo poznat, až když se dala kapota, tak moc nesedí a vlevo je nárazník tak o cca 1 cm výš než vpravo. Tak to by bylo fajn.
Červen 10, 201411 r To je nič to ti klampiar raz dva urobi len musi sa dať dole blatnik a parkras dať nazad na skušku.
Červen 10, 201411 r Autor Tak v tom už mám cvik, když jsem dával nový :-) tak moc díky za pomoc, moc jsi mě potěšil. Tak snad se to stihne do zářijového srazu v Jesenicích :-)
Červenec 14, 201411 r Autor Tak diky za rady, Fabca uz zase vypada tak jak ma a rovnaci ram nemusel byt pouzit :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.