MarekParek Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Dobrý den, stala se mi nepříjemná věc. Zastavil jsem jsem před obchodem a potřeboval jsem si něco vytáhnout z kufru.Nechal jsem běžet motor,vylezl z auta a zabouchl dveře. Centrál mi zamkl všechny dveře a nemohl jsem se dostat do auta. Druhé klíče byly na cestě a tak jsem čekal. Jenomže asi po cca 10 min. se mi začalo kouřit z pod kapoty. Naštěstí v momentě dorazily klíče a okamžitě jsem vypl motor,zvedl kapotu a čekal jsem až zchladne. Vařilo se to cca necelou minutku. V servise mi opravily ventilátor a už sepíná. Jen bych měl na dotaz, zda se motoru nemohl stát nic závažnějšího. Moc jsem toho od oné události nenajezdil, ale auto jezdí v pohodě a ručička se drží uprostřed. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Nemal by byť problem taku skušku to musi vydrťať. Treba ovšem sem tam skotrovať haladinu v expanzke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.