Superbo Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Čaues, po delší době se na Vás zase obracím s prosbou o radu. Mám superba 2,5 TDI, 2004, 120 kW, 202 000 najeto. Delší dobu mě trápilo takové ,,klepání´´ celého auto při vyšších rychlostech(cítit na volantě, v sedačce ...). Na zadní nápravě jsem měl takový levnější pneumatiky a všiml jsem si, že jsou docela oskákaný(jak z D1). Sundal jsem je, a dal jiný. Zlepšilo se to, ale nezmizelo to(,,klepání´´). Nemá někdo podobnou zkušenost? Předem díky za rady a informace! Superbo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Zkus nechat prevazit predni kola nabo idealne zkus prezout na zimni jestli to nebude kolama. Mohl jsi nekam vlitnout a pokrivit disk nebo poskodit vedeni v pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbo Vloženo 16. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Kola jsou nové a nijak kopnuté nejsou. Převážený jsou taky správně. Někdo jsem zaslechl, že by mohlo dělat neplechu, pokud jsou špatný zadní tlumiče. Mohlo by se to projevit i takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbo Vloženo 17. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Hmm, tak to už nevím. Byl jsem u toho, když ty kola převažovaly a zjišťovaly zda nejsou bouchnutý. Vše bylo ok. Zkusím koupit ještě dvě nové pneu, ať tam jsou všechny čtyři. Jestli to nezmizí, asi mě odvezou ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Nemyslel jsem, ze pochybuju ze jsou kola OK, ale pochybuju, ze za tvoje projevy muzou spatne zadni tlumice. Nemas zimaky? Prehozeni ti zabere 30min a hned budes vedet jestli je to kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Udělej, co Tipíše brc.majkl. A pokud budeš mít kola OK, zkontroluj vnitřní kineťáky, poloosy a dotažení středových matek na přední nápravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 tak tak, nám na firemnom ducate robilo to isté, kolesá vyvážené po zime ale dali sme ich vyvážiť znovu. trošku to pomohlo ale stale to triaslo a dalo sa to 3.krát vyvažovať do iného servisu a odvtedy pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.