Petr.Eli Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Rad bych se zeptal zda jste nekdo resil piskani huceni nejspis od prevodovky. Opravdu velmi pronikavy zvuk. Mam 1.6tdi 77kw rv. 2011 po 100tis km to zacalo delat pri 80km/h lehke zatezi a ted uz i ve vyssich rychlostech 130km/h jak na 4stupen tak i 5. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 A zkontroloval jsi, nebo nechal jsi zkontrolovat zda je tam dost oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 na olej uz bude pozde,ten uz to nezachrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.Eli Vloženo 24. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Olej jsem zkontroloval, je tam presne jak ma byt. A kdyz jsem koukal tam nevypadalo ze by v nem neco bylo spatne treba kousky nebo tak. Jen me zajima zda nekdo presne nemel na tohle aute tu samou zavadu a mohl by presneji poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 (editace) Vypustil jsi olej z prevodovky aby jsi se podival? Jestli jo, tak si mel dat rovnou novej. Mel by se menit po dvou letech i kdyz se tvrdi ze je dozivotni. Jestli nezabrala vymena oleje a si si jisty ze je to z prevodovky tak pak jedine oprava u http://www.prevodovky-sixta.cz/ . Editováno: 24. Červen 2014, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.Eli Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Olej jsem pouze kontroloval otvorem ktery je zapredu prevodovky. Bylo tam presne jak ma byt. Uvidim co to bude postupem casem delat ale uz ted jde znat ze to huci vic a vic..Je fakt neprijemnej piskot a fakt to zni pouze na prevodovku. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.