Milan Nibbler Hübl Vloženo 12. leden 2023 Sdílet Vloženo 12. leden 2023 Delší dobu zjištuju jak opravit přetáčející zrcátko u spolujezdce, řešilo se tu buď oprava pomocí wédéčka nebo rozebrání kloubu, myslel jsem že bude potřeba rozebrat kloub, spodní protikus totiž vůbec nezapadal a zrcátko bylo tak otočené jinak, oprava pomocí wd mi přišlo zvláštní jako i ostatním tady nahoře, nicméně jsem zvolil méně obtížnou variantu a celý kloub totálně zalil wédečkem, stačilo pak několikrát sklopit a odkoupit zrcátka pomocí ovládání na dveřích a vše zaklaplo jak má být. Super rada díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke95 Vloženo 1. Červen 2024 Sdílet Vloženo 1. Červen 2024 Zdar klubáci, díky této radě s malým čepem kamarádovi pomohla, oprava na max 1 hodinu, ten malý čep byl tak zaoxidovaný, že jsem ho musel vyklepnout malým hrebíčkem směrem dolů, pak jsem vše důkladně promazal a dal dohromady. No... výsledek byl takový, že zrcátko přestalo fungovat už úplně 😀, tak znovu rozborka a zborka chvilku trápení a už funguje jak má. Akorát tu závlačku doporučuji nasazovat ve dvou lidech, protoze jinak je to pakárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.