Golfino Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Je možné se nějak starat o ty vzpěry? Promazání nebo nějaké očištění atd aby to déle vydrželo? Udržba dělá hodně, ale otázka je zda tady jde něco vubec dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Mareček Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Ahoj nemá nekdo nahodou na prodej jednu el vzpěru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Mareček Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 V 23. 6. 2016 at 14:26, Froli napsal: Tak vyřešeno je potřeba vyměnit oboje za nové a přehrát sw. Nyní to šlape jak má. Kdyby někdo chtěl jedna stará vzpěra je na prodej. Máte ještu na prodej tu vzpěru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Mareček Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Jěště jedna otázka ja mam vzpěry na konci s "A" ty nejsou rozdělené na levou a pravou stejne jako "B" dá se zaměnit jedna béčková za ačkovou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 (editace) Pokud nesežene tu starou vzpěru od někoho tak vyměnit za nové ale jak pravou tak levou a nový sw. Jinak to označení už si nepamatuji těch vzpěr ale tuším že ty A jsou ty staré (tlusté) a B už budou možná ty nové a ty se rozdělují na pravou a levou a se starýma nefungují. Zítra se mužu podívat to označení..... Editováno: 9. leden 2017, autor: Froli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Já mám doma dva kusy vzpěry vymontované ze Superba II kombi r.v. 2011. Podívám se odpoledne na označení a pošlu Ti fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standoo Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Nemáte niekto náhodou servomorot 3T0 827 85 na predaj? Nikde som nenašiel staršiu na predaj. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdick Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Potřeboval bych koupit řídící jednotku na el. kufr kombi, Superb II 2011. Myslel jsem že mám vadnou vzpěru, ale je to spálená jednotka. Nezůstala náhodou někomu doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eduard69 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 (editace) Dobry den! Mne kufor funguje v poriadku, len su tie vzpery cele od oleja. Ako keby z nich proste vytekal olej. Je to normalne? Dakujem za odpoved. Editováno: 13. Červen 2018, autor: Eduard69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 On 6/19/2016 at 3:47 PM, Froli said: Tak se taky přidám s problémem s otvíráním dveří. Zjistil sem přes diagnostiku že je špatná levá vzpěra. Sehnat ten starý typ nebylo možné tak sem nehnal ten nový typ jsou tenčí jak ty staré. Po výměne pořád stejné problémy. To bude asi potřeba vyměnit i tu druhou za tu novější a přehrát sw ? Ještě sem tu vzpěru ani neplatil tak ještě přemýšlím nad předělání na klasické plynové vzpěry stím máte někdo zkušenost? Nazdar, vedel by si si spomenúť akú chybu ti ukazovala diagnostika keď si mal zlú tú ľavú elektrickú vzperu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torton Vloženo 28. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2018 Zdravím, poradíte mi prosím, kde by se dala sehnat elektrická vzpěra 3T9 827 851 B (Superb 2 kombi 2011), případně jestli někdo nemá na prodej?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Ahoj, skus skoda-diely.cz, da sa tam hladat aj podla cisla dielu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fialamala Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Nezná někdo postup zakladního nastavení jednotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torton Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 V 2. 8. 2018 na 22:34, misor1994 napsal: Ahoj, skus skoda-diely.cz, da sa tam hladat aj podla cisla dielu Děkuji, bohužel tento starý typ vzpěr už nejde vyměnit kus za kus, ale musí se měnit obě+přenastavení ŘJ. cca 18000 korun. Nakonec jsem vzpěru rozdělal a opravil, teď už zase šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 @Torton Ak môžeš daj nejaký postup, možno to niekomu pomôže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 dají se el. vzpěry vyměnit za mechanické? Co všechno je potřeba udělat? Jde mi o nějaké speciality. Pokud nahradím el. za mechaniku, jak bude fungovat otevýrání kufru? Dík moc za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdick Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Kdyžtak bych měl zájem o řídící jednotku (ten starší typ). Vzpěry bych měl mít v pořádku, ale jednotka mi shořela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 V 25. 7. 2018 na 22:13, mioa701 napsal: Nazdar, vedel by si si spomenúť akú chybu ti ukazovala diagnostika keď si mal zlú tú ľavú elektrickú vzperu? Čau to už si opravdu nevzpomenu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko111 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Zdvavím chalani, mám tiež problém so superb 2 combi 2013. Skúsim opísať problém, snáď mi poradíte. Keď mi kamarát otváral kufor tak mi ho omylom ho aj potiahol a vtedy prestal fungovať. Pri zatváraní len pípa a občas sa pár cm pohne a zasesne sa. Pri otváraní vôbec nereahuje, musím ho ťahať ručne. Diagnostika mi píše "motor1 závada v elektronickom obvode ; motor 2 závada v elektronickom obvode" No merané hodnoty ukazujú polohu motorov aj otáčky motora ak s nimi hýbem. Ak na motory privediem + a - začne sa otvárať alebo zatvárať každý motor. Vedeli by ste mi poradiť kde môže byť chyba? Nerad by som vymenil niečo zbytočne... Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torton Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Zdar, zkus otevřít ručně a potom podrz zavírací tlačítko asi 3 sekundy než se ozve signál a zablikaji blinkry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko111 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 To som skúšal no nepomohlo, dokonca občas ani smerovky nezablikali, len to zapípalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Je to zajímavé, je fakt, že dřív odcházeli vzpěry a u face aut odcházejí jednotky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko111 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Myslíš že by to mohla byť riadiaca jednotka? Máš s tým skúsenosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko111 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Už sa mi raz ten kufor zasekol, tiež vtedy ked sa ho kamoš snažil otvoriť ručne a potiahol ho... Len vtedy to stačilo naučiť tlačítkom zatvárania a bol klud. No druhý krát už to nerozhodil ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Bez diagnostiky to může dělat i zámek dveří, atd...lze otestovat v akčních členech, kde je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.