Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

LPG mám již namontované. Šel jsem do systému Lovato i s polským přímazem.

Vsadil jsem na lokální firmu a udělal jsem dobře, protože hned po montáži auto škubalo, když se přidalo více plynu při nízkých otáčkách. Ve středních a vyšších to jezdilo bez problému.

Cinknul jsem tedy do montážního servisu, kde mi řekli, ať s tím chvilku pojezdíme, což jsme taky učinili (cca 500 km). 

Nicméně škubání neustalo a jel jsem tedy na servis.

Dodatečné seřízení bylo bleskové. Od té doby najeto 10tkm bez problému.

Hlídám si jenom kapky při volnoběhu - tak co cca 1tkm na to kouknu, jestli to dává cca těch 8kapek, jinak mírným pootočením poupravím.

Co se týče výkonu, tak je to poznat, ale ne nijak tragicky. Největší rozdíl je při zrychlení, takže dá se říct, že předjížděni mimo obec, když auto před vámi jede 90 a více, se stává nereálným. Ale s tím jsem počítal a víceméně před montáží to nebylo jiné.

Nedávno jsem absolvoval STK a proběhlo to taky bez problémů. 

Až najedu dalších 20tkm, tak zase napíšu.

Mě to jede skoro stejne mezi lpg a benzìnem.

Předjiždění není u mě problém auto jede velmi dobře i když tomu naložím, děkuji tímto Karlovi 2x seřízeni a jede perfektně(i když to montoval někdo jiný a bylo nesprávně seřizený).

Holt BRC je jenom trochu jiná liga.

golf10- mohl bys mi prosim vysvetlit co se mysli tim -holt BRC je jenom trochu jina liga? Docela by me to zajimalo co jsi tim chtel rici...

a kdyz uz jsme u toho-bavit se o motoru 1.2HTP jaky je to trhac asfaltu.. to si snad delat srandu ne....?

ja mam na oboch autach elpigas (obd) a na plyne mi ide hatapka este lepsie ako na BA, 1,4 nepoznam rozdiel medzi plynom a BA,skusil som to aj zo stopkami z 0-100 a sedi to, mal som predtym lovato, po 60000 som ho mal po krk dal som to premontit, svagor ma stag no strach a hruza, aby som to skratil nechapem tiez tvoju poznamku o inej lige ineho systemu (aj ked aj ja som mal brc v forde ale to bol elektronicky riadeny podtlak, nemal som s nim problem),podla mna nezalezi az tak na systeme ale hodne zalezi kto ti to namonti a ci si da na tom zalezat alebo to doprasi a hlavne ako to vie dostelovat, ci vobec svojej praci rozumie

... ale hodne zalezi kto ti to namonti a ci si da na tom zalezat alebo to doprasi a hlavne ako to vie dostelovat, ci vobec svojej praci rozumie

asi tak :kol-47:

golf10- mohl bys mi prosim vysvetlit co se mysli tim -holt BRC je jenom trochu jina liga? Docela by me to zajimalo co jsi tim chtel rici...

a kdyz uz jsme u toho-bavit se o motoru 1.2HTP jaky je to trhac asfaltu.. to si snad delat srandu ne....?

Ja netvrdím nenì to trhač asfaltu to vůbec.Ale když je to správně seřízený a auto je na benzín v pořádku tak to jede hodně slušně na 3 válec.

Jel jsem i s jinýma autama mám doma i Punto 1,2 na lpg je tam HL Propal a je to na plyn hodně rozdìl.

A co po známých vìm majì s těmi Stagy lovaty atd trochu vetši starosti jako já.Nechám to 1 za rok seřídit a to vše,nikde nic neblbne nesvití kontrolka jako jiným.

A jinak neni problém pro mě po dálnicìch co jsme jeli v Rakousku a ne prázdni na tempomat pořád držet 130 km/hod kopec nekopec.

Asi tak

myslim ze vse zacina  a konci tim jak ti to kdo nastavi a seridi... rict BRC je lepsi protoze mne to neblbne jak jinym mi prijde trosku zcestny... a myslet si, ze auto na LPG jede lip jak na benzin a argumentovat tim, ze ti motor drzi 130 kopec nekopec.. ono jet na LPG nebo na OMV max motion 100 je fakt rozdil a muzes to mit serizeny treba od panaboha...

Co se týče výkonu, tak je to poznat, ale ne nijak tragicky. Největší rozdíl je při zrychlení, takže dá se říct, že předjížděni mimo obec, když auto před vámi jede 90 a více, se stává nereálným. Ale s tím jsem počítal a víceméně před montáží to nebylo jiné.

Kdybych nemohl když pojedu 90 už nic předjet tak bych s tim raději nejezdil a nechal to ženě do města.

Já nikomu že má takový makový systém nehaním je to každého jeho věc a jeho peníze.

Ale taky nejsem tak bohatý, abych šetřil za každou cenu protože se to vrátí dříve či později.

Asi jsi mě trochu nepochopil nikdy jsem nepsal, že na lpg jede lip jak na benzín a tankuji obyč N95 a nic nevymýšlim s jinýma.

A BRC má kvalitnějši komponenty než třeba Stag.A vo to mi jde raději si připlatím a vim že se mi to vrátí.

A sehnat kvaliní servis na lpg je taky problém,já se třeba projedu víc jak 100km a zpět a vůbec toho nelituji.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.