michi.zn Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Zdravím. Mám OCTU 1,9 TDI, ASV, 81 kw, r. v. 2001. Vzhledem k tomu, že jsem měl roztrhaný mikrořemen (řemen pohánící alternátor a klímu), tak jsem koukl sem a četl jsem názory že to může dělat volnoběžka altíku, tak jsem jí vyměnil i s tlumičem vibrací. Dal jsem nový řemen zn. Bosch a hle, po tisíci kilometrech jde vidět, že řemen opět ubývá. Když jsem to měl rozdělaný, tak nebylo nikde vidět, že by to někde dřelo nebo tak něco? Nemá někdo nějáký nápad?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 zaujímavé ... ...ubýva myslíš,že sa trhá po stranách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 JJ jak říkáš. Po pravé straně ho to jako zbrušuje a až do stavu, kdy je potrhaný. Myslel jsem si, že je to vyřešený a ono prd:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 nie je niekde na drážkach remeniciach poškodenie?? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2014 Jsou řemenice souosé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 11. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Na řemenicích prostě nic vidět nejde. Vše je v ose. Jen když jsme vyměňovali volnoběžku na altíku, tak jsme se podivovali, že osa se úplně rovně netočila - trošku házela. Je možný, že tohle by mohlo být ono? Každopádně řemen ubývá z hladké strany nikoliv ze strany drážek.. Tak jsem si říkal jestli nemůže být nějak v háji taková ta pomocná kladka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 I ta házivost by to mohla dělat, dalo by se říci, že je to něco jako nesouosost. Ale pokud řemen ubývá z hladké strany (to jsi měl napsat hned na začátku) tak je víc než pravděpodobné, že za to řemenice nemůžou a bude to tou kladkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 najprv si písal toto.... JJ jak říkáš. Po pravé straně ho to jako zbrušuje a až do stavu, kdy je potrhaný. a teraz zasa toto... Každopádně řemen ubývá z hladké strany nikoliv ze strany drážek.. tak a ko to teda je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Je to z hladké strany vpravo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.