Publikováno Červenec 12, 201411 r Pokoušel jsem se hledat jestli tohle už někdo neřešil, ale nenašel jsem. Kdyžtak prosím o smazání pokud duplikuju téma. Vím, že u Superba I se na maxidotu zobrazoval název stanice rádia, u Superba II tuhle možnost nevidím ani v manuálu. Jde to nějak nastavit, nebo to nejde záměrně? Předem díky za odpověď. Sup II 01/2011, maxidot, rádio Bolero
Červenec 12, 201411 r A zkoušel jsi to přepnout v hlavní nabídce (Main menu) maxidotu na možnost Audio?
Červenec 12, 201411 r Autor Tohle mě nenapadlo, díky, zkusím a dám vědět. Mám Supa druhý den takže jsem zatím jak Alík v říši divů
Červenec 13, 201411 r Prostuduj si návod http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3T/11-2010/Manual/Superb/B6_Superb_OwnersManual.pdf Ušetříš si čas.
Červenec 13, 201411 r Autor Dík,skutečně to tam je. Já jsem trochu doufal, že to bude zobrazené podobně jako na Supu 1, tzn. u rychlosti apod.,ale takhele si na to snad taky zvyknu Upraveno Červenec 13, 201411 r od iddqd
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.