iddqd Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Pokoušel jsem se hledat jestli tohle už někdo neřešil, ale nenašel jsem. Kdyžtak prosím o smazání pokud duplikuju téma. Vím, že u Superba I se na maxidotu zobrazoval název stanice rádia, u Superba II tuhle možnost nevidím ani v manuálu. Jde to nějak nastavit, nebo to nejde záměrně? Předem díky za odpověď. Sup II 01/2011, maxidot, rádio Bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Jde jedině volbou menu Audia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 A zkoušel jsi to přepnout v hlavní nabídce (Main menu) maxidotu na možnost Audio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iddqd Vloženo 12. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Tohle mě nenapadlo, díky, zkusím a dám vědět. Mám Supa druhý den takže jsem zatím jak Alík v říši divů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Prostuduj si návod http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3T/11-2010/Manual/Superb/B6_Superb_OwnersManual.pdf Ušetříš si čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iddqd Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Dík,skutečně to tam je. Já jsem trochu doufal, že to bude zobrazené podobně jako na Supu 1, tzn. u rychlosti apod.,ale takhele si na to snad taky zvyknu Editováno: 13. Červenec 2014, autor: iddqd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.