salimarko Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Zdravim vsechny borce skodovaky Mam Octaviu SDI 2001, km=150000 a v posledni dobe se mi uz po par tisicech km od vymeny rozsviti na zluto kontrolka oleje. Kdyz zmerim mnozstvi merkou tak je tam ale dost. Staci napr. otevrit jen vicko nalevaciho otvoru a kontrolka zhasne. Co s tim? V cem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Ta kontrolka zmizí když otevřeš kapotu. Rozsvěcí ji snimač kvality oleje! Doporučuji vyměnit olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salimarko Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 no jo, jenze pri vymene oleje jsem byl pritomny, potom jsem si olej menil ja, ted tam mam Castrol 5W40. Tak snad to neni fritak aby se hned prepalil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 me tohle cidlo taky blbne. kdyz se pichne na VAG, vse funguje, ale posledniho pul roku mi nutnost doliti oleje jeste nezahlasilo i kdyz uz jsem byl 2x skoro na suchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 A po tý výměně jsi si nastavil interval jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 A po tý výměně jsi si nastavil interval jak? Hádám............ nechal Long live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.