...moody.. Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč že se nestydíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč že se nestydíš myslel jsem ten Scan za 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč že se nestydíš myslel jsem ten Scan za 200,- tak to jo, to je ještě levný nee?? započítej vstup na akci, naftu a opotřebení auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč že se nestydíš myslel jsem ten Scan za 200,- tak to jo, to je ještě levný nee?? započítej vstup na akci, naftu a opotřebení auta jj, hlavně pneumatiky a benzín co jsem nechal na letišti v Mimoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 myslis N91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 myslis N91 jj, ale upalovalo to slušně a do Prahy jsem přijel za 5.9 a to v tom bylo to blbnutí na letišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč rad bych ale ted nemam love,mam ale jen na RS motorizaci kterou si ted chci koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Uz to radsej radsej nesledujem ako to dlho tento speci casak zhanam. asi nemam stastie.nevie niekto v ramci BA abo SK,kde sa da zadovazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Tak som to dnes konecne kupil.Ale as take nadsenie to vo mne nevzbudilo.Velmi aktualne to az tak nie je.vsetko tahaju z archivu. Este by som prijal skoda casopis co vydali len pre CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 uz mam doma 4ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 4ks Slovenskeho,abo Ceskeho vydania? (asi nie som v obraze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 slovenskeho, nevim o tom ze by vyslo ceske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Aby som to vysvetlil.To ceske vydanie som mal na mysli to ktore vzdal casopis tusim Autotuning&sport a len v ramci ciech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tak jsem dneska koupil ten slovenskej speciál u nás v trafice. Prej jim včera přišli 2 kousky a jeden jsem dneska zachytil. Tak se to teď možná dostalo do čech. Tak koukejte po trafikách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 aha, díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.