Září 17, 200618 r naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč že se nestydíš myslel jsem ten Scan za 200,-
Září 17, 200618 r naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč že se nestydíš myslel jsem ten Scan za 200,- tak to jo, to je ještě levný nee?? započítej vstup na akci, naftu a opotřebení auta
Září 17, 200618 r naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč že se nestydíš myslel jsem ten Scan za 200,- tak to jo, to je ještě levný nee?? započítej vstup na akci, naftu a opotřebení auta jj, hlavně pneumatiky a benzín co jsem nechal na letišti v Mimoni
Září 17, 200618 r myslis N91 jj, ale upalovalo to slušně a do Prahy jsem přijel za 5.9 a to v tom bylo to blbnutí na letišti
Září 19, 200618 r naskenujte to nekdo kdo to ma:-) Prodám ti ho za 200,- Kč rad bych ale ted nemam love,mam ale jen na RS motorizaci kterou si ted chci koupit
Září 22, 200618 r Uz to radsej radsej nesledujem ako to dlho tento speci casak zhanam. asi nemam stastie.nevie niekto v ramci BA abo SK,kde sa da zadovazit?
Říjen 2, 200618 r Tak som to dnes konecne kupil.Ale as take nadsenie to vo mne nevzbudilo.Velmi aktualne to az tak nie je.vsetko tahaju z archivu. Este by som prijal skoda casopis co vydali len pre CZ
Říjen 5, 200618 r Aby som to vysvetlil.To ceske vydanie som mal na mysli to ktore vzdal casopis tusim Autotuning&sport a len v ramci ciech.
Únor 28, 200718 r Tak jsem dneska koupil ten slovenskej speciál u nás v trafice. Prej jim včera přišli 2 kousky a jeden jsem dneska zachytil. Tak se to teď možná dostalo do čech. Tak koukejte po trafikách.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.