koblih69 Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Vrtání se vyhnout můžeš, ale díry na rámeček tam stejně už jsou takže je stačí využít. SPZ jsem přivrtal hlavně proto, že se na ní vpředu nedrží tolik sníh a led a tím pádem se snížily problémy s předním radarem na cca 20% proti stavu s rámečkem. Na šrouby jsem použil bílé krytky a jinak bych to už nechtěl. Až dodají nové auto bude to první věc, kterou zase udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 @virtualPořád je to kus plastu, ještě ke všemu předraženého, který tam být nemusi.... Zkoušel jste někdo pásku Pattex FIX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Zajímavej postřeh s radarem, letos zase víc sněží, taky mi už několikrát protestoval. Já na to zatím koukal hlavně z estetického hlediska, tabulka v rámečku divně odstává a přečnívá (u O4RS vepředu to bude ještě horší). koblih69: Jak vyjdou díry vzhledem ke znakům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Mal som ten bezrámový Simple Fix pár mesiacov v zime, kým sa neoteplilo, aby som mohol nalepiť značku na 3M Dual Lock. Za mňa je to v pohode alternatíva ku klasickému rámčeku. Ale Dual Lock je určite lepší. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moral3z Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Asi 10 aut jsme lepili na tuto https://www.autokelly.cz/Product/KEM-12-30820-6/12404628. Nikdy nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 před 1 hodinou, LiveBomb napsal: @virtualPořád je to kus plastu, ještě ke všemu předraženého, který tam být nemusi.... Zkoušel jste někdo pásku Pattex FIX Mám nalepeno již roky Pattexem FIX 120kg. Na mé O3FL drží již 4.rokem a u otce už 6let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Když už to tak pitváme, jak silný je ten Dual lock (mezera mezi SPZ a nárazníkem/dveřmi)? Pro jiné účely používám oboustranné pásky a věřím, že i tam SPZ udrží, navíc s minimální mezerou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 3Mko má 4mm, ale ber v potaz, že RZ má lem kolem okraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 před 5 hodinami, virtual napsal: koblih69: Jak vyjdou díry vzhledem ke znakům? Vyšlo to dobře, mimo cifry, ale to záleží na tom jaké znaky máš na SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Mám tam šestky a nuly, docela nevhodný znaky "baj voko"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 (editace) V 30. 1. 2021 na 14:08, virtual napsal: Když už to tak pitváme, jak silný je ten Dual lock (mezera mezi SPZ a nárazníkem/dveřmi)? S lemom okolo okraju max 3-4mm,s tym,ze vpredu dokonale zapadne do zalisu naraznika pre SPZ s licovanim po stranach a o sile nemusis pochybovat,drzi to fest.Ked to budes davat na 3M dual lock,prednu SPZ ohni mierne do obluku aby kopirovala zaoblenie predneho narazniku aby to nesponovalo.Suchy zip mam 3tim rokom a je to 👌 Editováno: 1. Únor 2021, autor: ritch 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Dík za skvělou dokumentaci!👍 Takhle to opravdu krásně sedí v nárazníku (a netrčí z nárazníku ven jako plastová tabulka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Mám značku přišroubovanou bez rámečku šroubky s krytkou a vypadá to taky v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Kl. Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Zdravím, měl bych dotaz, jakým způsobem sundat antivibrační podložku z laku, tak aby se nepoškodil? Ta antivibrační podložka je tak nízká, že si nejsem jist, zda to strunou vůbec půjde. Díky za náměty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Nahřát by nešla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Psal jsem to u sundávání znaku, existuje "gumový" kotouč na vrtačku (Eraser Rubber Pad nebo 3M Stripe Off Wheel)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.