Jara GS Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Zdravim kolegove.auto me po otoceni klicku haze za doprovodu blikani brzd a rozsviceni zlute ABS kontrolky a trech vystraznych pipnutich chybu vypadek posilovace brzd..vse jsem nechal kontrolovat a uz trikrat me jen na diagnostice smazli chybu, ale nic to neresilo..za chvili nabehlo znovu.. Cyba vadne cidlo posilovace brzd..Skodovka rika..neexistuje cidlo jako samostatny dil..pouze jako celek s posilovacem asi za 9t..coz me prijde zbytecny.pokud je mozny nekde sehnat jen cidlo..nevite nekdo o moznosti koupe dilu? - original cislo 1k0906207a - cidlo tlaku posilovace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Podle toho čísla jsem zahlédl něco na eBay, ale bude to použité.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 28. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Jj..uz jsem se dival.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Takze asi nikdo?zkusenost s necim takovym..musim mit vzdy neco extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 tak mně sem tam hned po nastartovaní maxidot také informuje: "Výpadek posilovače brzd"...ale nic víc auto funguje brzdí perfektně, za jízdy už se hláška neobjeví. V servise mně řekli, že stačí udělat nový flash jednotky ABS a bude to OK ¨(mám starý soft)...pokud už je ale nový SW v jednotce, tak se prý vyměňuje celý posilovač...i když je to jen čidlo a na brzdy jako takové to nemá vliv. Výměna posilovače (tuším že říkal 8tis) kvůli čidlu mě docela šokovala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Tak uvidim..mam 12/08 a myslim, ze flash ABS se urcite nedelal..jinak samo, ze tlaky a brzdy vse vporadku..jen to blikani kontrolky me depta.ale uz si zvykam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb84 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Tak mě to napsalo to stejný. Chyba byla vymazána a po týdnu zase. VAG napsal : Chyba senzoru podtlaku posilovače brzd. Škoda Superb ll 3.6, 02/09. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Čau taky se mě to stává...při startováni:výpadek posilovače brzd...prej náhly odběr el....ale funguje normalně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Hlásím se do klubu. Stojím na parkovišti, motor zapnutý a najednou tato hláška. Brzdovky je dost. Sporadicky svítí i kontrolka ABS. Zítra jde do servisu. RV 2012, 88 000km Editováno: 19. Listopad 2014, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 akú to píše závadu,kód závady? 03366 - snímač podtlaku - G608? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Ještě nevím. Zítra to jdu napíchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Vyřešeno. Vadné podtlakové čidlo posilovače brzd. Odhadní cena opravy 1500,- kč. Přesnou částku nevím, dělal jsem i 90.000 prohlídku a faktura ještě nebyla. Pošlou jí na leasingovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 kód tej závady nevieš,je to čo som písal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Bohužel nevím. Oni neměli vůbec připraveny papíry. Prostě sobota. Zkusím se k tomu nějak dopracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 hlavne,že to máš OK a Supík môže lietať o 106 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Motosman..tak jak to teda dopadlo? Mel bych to uz taky doresit a rad bych vedel co mam cekat..bylo me receno, ze dil se samostatne neprodava..pouze celek s posilovacem..Original cislo dilu je 1k0906207a.. A ted jsem byl na Stk a mam to uvedeny jako vaznou zavadu..na mesic prodlouzena a musi se odstranit..chybova hlaska a pred rozjezdem je tam i blikajici kontrolka ABS..hlaska ..vypadek posilovace brzd..diagnostika hlasi vadne cidlo posilovace brzd..diky za pripadne informace.Jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb84 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Mechanik mi sehnal samostatne ten dil. Po vymene se chyba zase ukazala. Budu muset zkusit prehrat ten software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Jak jsem psal výše. Cena do 1500,- v autorizáku. Dnes jsem oslovil leasingovku, jestli by mi neudělali kopii faktury. Tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 To mi udělali taky, vyměnili čidlo na záruku před 2 lety, nepomohlo, přehráli FW, nepomohlo a vyměnili nějaké kroužky za stokoruny či co a pořád to svítí. Hláška je Snímač podtlaku sání - nevěrohodný signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Takže, kód závady nikam neuvedli. Z faktury vyměnili : podtlaková trubka se zpětným....... díl: 3T0612041H (6ka je možná G). Cena dílu je 1712,87 Kč a práce 316 Kč (7,90 × 40 jednotek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 V případě u Plzeňáček: 3T0 612 041D, ale to je to co mu už jednou měnili...to je řešení u prvních ESPček jak přišla řada 3T0 tak smůla tj. MK60EC1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 18. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Tak jsem to dal do autorizaku..zalepil 28 t a po dvaceti kilometrech trikrat pipnuti a vypadek posilovace brzd..a to prej dle technika co se tyka tohoto problemu vse ok..a ze je to softwarova chyba..technicky auto v cajku..tak nevim.. Ale asi uz me jebne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 18. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 A zitra na opakovanou prohlidku STK..nevim jak jim to budu vysvetlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Dnes jsem se na to ptal v servisu a prý 1. ročníky výměna celého posilovače. Já mám 2012 a tam je to už jinak a lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 19. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 Jj..tohle presne mi ted bylo receno..pokud nwvyresi software - vymena posilovace..vesele vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.