Pericko666 Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 Ahoj lidi, chtěl bych se Vás zeptat, jestli máte někdo tušení, jaká je spolehlivost motoru, respektive životnost. Kolik máte nakrouceno a kolik si myslíte, že už je hodně. Děkuji za veškeré náměty :-) Citovat
suri. Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 životnosť motoru je ako pri väčšine starých motorov , pri dobrom zaobchádzaní a údržbe vysoká ... Citovat
Máchal1 Vloženo 5. Srpen 2014 Vloženo 5. Srpen 2014 Pokud auto nejezdilo na LL režim výměny oleje, tak vydrží celkem hodně. Já za cca 5 let provozu s 1.8T najezdil málo (45tkm) ale kromě běžné údržby (svíčky, oleje, filtry) jsem na motoru jednou měnil termostat. Někteří tyto km najezdí za rok, takže moji zkušenost ber s rezervou. Citovat
team_daddy Vloženo 9. Srpen 2014 Vloženo 9. Srpen 2014 Teď mám najeto 234 tisíc km. Z toho prvních 150 bylo na long life. Krom známých prolémů s děravýma trubkama - nerovnoměrným během - jiný problémy s motorem nebyly. Ale tak by mě zajímalo, co ostatní, kolik na tom kdo dokázal najet? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.