Pericko666 Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Ahoj lidi, chtěl bych se Vás zeptat, jestli máte někdo tušení, jaká je spolehlivost motoru, respektive životnost. Kolik máte nakrouceno a kolik si myslíte, že už je hodně. Děkuji za veškeré náměty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 životnosť motoru je ako pri väčšine starých motorov , pri dobrom zaobchádzaní a údržbe vysoká ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máchal1 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Pokud auto nejezdilo na LL režim výměny oleje, tak vydrží celkem hodně. Já za cca 5 let provozu s 1.8T najezdil málo (45tkm) ale kromě běžné údržby (svíčky, oleje, filtry) jsem na motoru jednou měnil termostat. Někteří tyto km najezdí za rok, takže moji zkušenost ber s rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
team_daddy Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Teď mám najeto 234 tisíc km. Z toho prvních 150 bylo na long life. Krom známých prolémů s děravýma trubkama - nerovnoměrným během - jiný problémy s motorem nebyly. Ale tak by mě zajímalo, co ostatní, kolik na tom kdo dokázal najet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.