miklisek Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Nesmysl. Máš je v TP? Nemáš. Takže o komaptibilitě nemůže být ani řeči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Tak na 17 odjeto 8 000 km a musím tedy říct, že už bych jinak nechtěl :-) Drží to výborně, v (ne)komfortu necítím proti předchozím 15 rozdíl a dokonce se mi je zatím nepovedlo ani odřít při parkování, čehož jsem se bál asi nejvíce. Na spotřebě také nic zásadního nepozoruji, ale to obecně u sebe těžko posoudím, protože s TSI zajedu stejnou trasu za 5,4 i za 6,5, to bylo s 15 a je i se 17. Já určitě doporučuji, když se vám naskytne dobrá koupě a máte auto i trochu pro radost, ne jen z A do B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 je to tak, sice mám 16" Dione, ale trošku lituju že jsem nevzal 17" Cameloty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 16" Dione, designově se mi líbí a odřít PP kolo se už taky podařilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 jo, to mě také, ale mikro škrábance, takže zatím cajk. Mám ještě druhou sadu dione na zimákách a jedno kolo hned přítelkyni padlo vnější stranou na beton - když jsem si je přivezl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Burcsak Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 V 19. 6. 2015 na 9:02, Peto29 napsal: Ja mam vybavu Style, takze z vyroby elektrony Ray 17" 215 a som spokojny. Pneu su Continental. Kedze som bral auto v zime, bolo na zimnych plechovych diskoch 15", a po prezuti na Ray 17" som si chvilu zvykal na tvrdost /asi 100km/, ale potom som si zvykol, a teraz to uz vobec nevnimam. Auto je so 17" krasne. Btw mam 105k motor. Aku máš spotrebu tiež rozmýšľam zobrať 17 ký neviem či nebude veľa žrat oproti 15 Ke alebo 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin730 Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Tak jsem koupil na Rapida na léto 16'' kola a jsem z nich trochu v rozpacích,pravda že na nich auto proti 15'' vypadá super, podstatně líp sedí v zatáčkách,s tím že to bude víc drncat na dírách jsem ještě počítal ale bohužel díky větší šířce gumy v kombinaci se slabším TSI je auto podstatně línější hlavně při rozjezdu, šířku gumy 215 konstruktéři podle mě přehnali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Když řežu Buchlovské hory na suchu tak je to paráda , 215 mi připadne taky až moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišiko Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Na léto mám 16". Pneu z výroby DUNLOP 215/45 s ochranou ráfku, ta se už hodila. A jak píše "ben06" v Buchlovských kopcích na suchu je to paráda. Motor mám 81 kw a nějaký velký rozdíl v rozjezdu proti zimním 15" nepozoruji. Po delším zvažování jsem 17" nebral, v našem okolí se teprve teď začínají dělat nové silnice ( asi po 40 letech ). Soused má na O II 17" a sám přiznal, že to u nás dost drncá. Co se týče ceny pneu, tak i na 16" jsou kvalitní pneu docela ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 po týdnu ježdění jsem zjistil, že to nafoukli na max. tlak. Jezdím sám nebo dva a to drncání na ťuk-ťok cestách mi trochu vadilo i hluk od kol se trochu snížil. Ano ochrana ráfku se bude hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.