Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nesmysl. Máš je v TP? Nemáš. Takže o komaptibilitě nemůže být ani řeči.

Tak na 17 odjeto 8 000 km a musím tedy říct, že už bych jinak nechtěl :-) Drží to výborně, v (ne)komfortu necítím proti předchozím 15 rozdíl a dokonce se mi je zatím nepovedlo ani odřít při parkování, čehož jsem se bál asi nejvíce. Na spotřebě také nic zásadního nepozoruji, ale to obecně u sebe těžko posoudím, protože s TSI zajedu stejnou trasu za 5,4 i za 6,5, to bylo s 15 a je i se 17. Já určitě doporučuji, když se vám naskytne dobrá koupě a máte auto i trochu pro radost, ne jen z A do B.

je to tak, sice mám 16" Dione, ale trošku lituju že jsem nevzal 17" Cameloty

16" Dione, designově se mi líbí a odřít PP kolo se už taky podařilo...

jo, to mě také, ale mikro škrábance, takže zatím cajk.

Mám ještě druhou sadu dione na zimákách a jedno kolo hned přítelkyni padlo vnější stranou na beton - když jsem si je přivezl...

• 2 roky později...
V 19. 6. 2015 na 9:02, Peto29 napsal:

Ja mam vybavu Style, takze z vyroby elektrony Ray 17" 215 a som spokojny. Pneu su Continental. Kedze som bral auto v zime, bolo na zimnych plechovych diskoch 15", a po prezuti na Ray 17" som si chvilu zvykal na tvrdost /asi 100km/, ale potom som si zvykol, a teraz to uz vobec nevnimam. Auto je so 17" krasne. Btw mam 105k motor.

post-93842-0-97617800-1434697504_thumb.j

Aku máš spotrebu tiež rozmýšľam zobrať 17 ký neviem či nebude veľa žrat oproti 15 Ke alebo 16.

• 10 měsíců později...

Tak jsem koupil na Rapida na léto 16'' kola a jsem z nich trochu v rozpacích,pravda že na nich auto proti 15'' vypadá super, podstatně líp sedí v zatáčkách,s tím že to bude víc drncat na dírách jsem ještě počítal ale bohužel díky větší šířce gumy v kombinaci se slabším TSI je auto podstatně línější hlavně při rozjezdu, šířku gumy 215 konstruktéři podle mě přehnali...

Když řežu Buchlovské hory na suchu tak je to paráda :D, 215 mi připadne taky až moc 

Na léto mám 16". Pneu z výroby DUNLOP 215/45 s ochranou ráfku, ta se už hodila. A jak píše "ben06" v Buchlovských kopcích na suchu je to paráda. Motor mám 81 kw a nějaký velký rozdíl v rozjezdu proti zimním 15" nepozoruji. Po delším zvažování jsem 17" nebral, v našem okolí se teprve teď začínají dělat nové silnice ( asi po 40 letech ). Soused má na O II 17" a sám přiznal, že to u nás dost drncá. Co se týče ceny pneu, tak i na 16" jsou kvalitní pneu docela ranec.

po týdnu ježdění jsem zjistil, že to nafoukli na max. tlak. Jezdím sám nebo dva a to drncání na ťuk-ťok cestách mi trochu vadilo i hluk od kol se trochu snížil. Ano ochrana ráfku se bude hodit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.