Lukynoo Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 nuz hladal som ale nenasiel som ako vyriesit zatekanie do kufra na kombiku. koberec aj po vysuseni smrdi ako svina ale nikde som nenasiel kadial byto mohlo ist. tesnenie okolo otvoru 5 dveri je neporusene, ostrekovac normalne strieka, takze tym to nebude. mal som dole aj obidve zadne svetla, tesnenia su na mieste. skratka nic neobvykle som nenasiel. jedine co ma napadlo snad okolo zamku na dverach, je tam take gumove tesnenie - vid foto. poradi niekto? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 vytrhaj koberec, zalez do kufra zober pomocnika a striekaj..... co ti ine poradiT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 nemam kde teraz zobrat hadicu a prejst umyvarkou v kufri asi bude posledne riesenie. ale asi mi nic ine nezostane. takze este pockam, ci sa s tym niekto nestretol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 (editace) nuz hladal som ale nenasiel som ako vyriesit zatekanie do kufra na kombiku. koberec aj po vysuseni smrdi ako svina ale nikde som nenasiel kadial byto mohlo ist. tesnenie okolo otvoru 5 dveri je neporusene, ostrekovac normalne strieka, takze tym to nebude. mal som dole aj obidve zadne svetla, tesnenia su na mieste. skratka nic neobvykle som nenasiel. jedine co ma napadlo snad okolo zamku na dverach, je tam take gumove tesnenie - vid foto. poradi niekto? vdaka Napis presnejsie kde mas vodu. prava zadna strana, lava. okolo zamku. atd. CHOD na VAPKU A STRIEKAJ AUTO PO CASTIACH A POZERAJ .ZATEKA TI MOZE AJ MEDZI PLECHOM A TESNENIM 5. DVERI ZLE NALEPENE OKNO ZAD.KAPOTA, BOCNE OKNA P+L STRANA. Editováno: 21. leden 2008, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 no vsimol som si to ked bol koberec mokry skoro po celej sirke a voda bola aj v tom polystyrenovom vylisku co je pri rezerve. este ma napada zeby tieklo cez stierac? na umyvarku sa dostanem najskor cez vikend, tak potom poreferujem. ten koberec z kufra som vyhodil, pekne sa susi a budem teda pozorovat odkial to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Mě do kufru zatékalo kolem levého zadního světla ale jenom někdy.... Také to byl děs než jsem na to přišel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 ma z toho klepne. nedavno som na kratkej Fabii vyriesil asi po pol roku zatekanie cez vsetky dvere + vpredu cez nosniky a teraz na kombiku zase kufor. sam som zvedavy co sa mi podari vypatrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Ahoj, taktéž jsem objevil vodu v kufru, stáhnul jsem koberce, sundal plasty a lil na zadní dveře a hledal, kde to teče a zjistil jsem, že voda se hrne někde z levé vrchní části zadního nárazníku, ale nelze odhadnout odkud. Již jsem pořešil těsnění pátých dveří a stále teče. Mám kombíka a na střeše ližiny. Poradí někdo kam šáhnout a co utěsnit. Za každou radu budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 tak mám taky problém už po dvakrát se mi stalo, že mám po dešti kaluž vody na roletě a nikde není vidět, že by zůstávali kapky vody, nějaký tip, kudy by mohl zatékat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 (editace) STANDIS:Hod foto rolety + oznac presne miesto kde je voda. Vymackana pirela na zadnom kufri.Tipujem rok vyroby tvojho auta cca2002. Editováno: 3. Září 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 modelový rok 2002 vyfotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tex Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 já jsem objel silikonem sklo po obvodě, kromě spodní hrany, a pak se ještě podívej do místa, kde ukazuje šipka, tam, jsou plechy 5.deří spojené ( alespoň u hatchbacku), a já jsem tam měl nějakou škvíru. Všechno jsem utěsnil silikonem a je klid. Tex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 tak jsem zjistil, že do kufru mi neteče pravidelně při každem dešti, ale jen asi 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 STANDIS: Do auta nesmie zatekat vobec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tholis Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Pánové tak mě do auta teče také. Mám u víčka u rezervy mokro, nikde není voda, spíš jen kondenzát. Takže tam asi neteče nějak extrémně, ale jak zabránit prohloubení problému? Nějaké tipy čím to většinou bývá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Zdravím, tak jsem po dnešním dešti taktéž našel vodu na roletce u svého kombíka. Co jsem vykoukal tak voda teče tam kde končí stropnice a začína pastové obložení tak ze spáry vpravo mezi tímto obložením protéká . Nemáte někdo tip kde přešněji bych měl hledat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 ... sa hlasim do klubu. po poslednych dazdoch hnilobny zapach v aute, mokro v kufri - lava polovica. presnejsie lava hrana krytu rezervy a od neho vlavo este asi 10-15 cm, dopredu asi 30 cm. asi cez vikend budem riesit, dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majci Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Zdar klubáci už dlhšiu dobu mi zateká do kufra teda kvapká na tu roletku v kufri tesnenie som posunul vyššie zlepšilo sa to na pravej strane mam sucho len na tej lavej to neviem nijako nastaviť a tam kvapká sem tam.... nedá sa to ešte nejako nastaviť napr zámok aby to lepšie dosadalo alebo treba vymeniť tesnenie alebo čo treba spraviť za odpoveď vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rakl Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Zdravím. Před nedávnem jsem zjistil zatékání do kufru. Konkrétně v oblasti zadního repráku, z pod plastu při dešti kapala voda před schránku zadního světla. Demontoval jsem tedy zadní kryt s reprákem a kryt sloupku nad ním a zjistil jsem ,že voda vykapává z místa spojení 2 plechů ve sloupku a s největší pravděpodobnosti je místem původu haguska, která při bližším zkoumání je volná, takže voda zatíká pod ní a dále přes spáry samospádem až do zmíněného místa. Chystám se provést celkovou generálku interiéru, takže bude demontáž všech tapicuringu a krytů, vysušení, vyčištění, impregnace a monáž zpět. Dám vědět výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 (editace) V 2. 9. 2010 na 21:26, Standis napsal: tak mám taky problém už po dvakrát se mi stalo, že mám po dešti kaluž vody na roletě a nikde není vidět, že by zůstávali kapky vody, nějaký tip, kudy by mohl zatékat??? V 3. 9. 2010 na 15:32, PROCHY603 napsal: STANDIS:Hod foto rolety + oznac presne miesto kde je voda. Vymackana pirela na zadnom kufri.Tipujem rok vyroby tvojho auta cca2002. Máme taky combi 2002, takže bylo to to těsnění??? Editováno: 20. Srpen 2017, autor: JanT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Vypada ze teklo pres hagusy, vystrikal jsem je WDckem a na rolete uz je sucho. Ale porad jeste tece do kufru kolem prave lampicky osvetleni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.