Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dorbý den,

od včera má motor při rozjezdu jiný zvuk než normálně, takový hrubý, nic zásadního, ale je to slyšet(hlavně při rozjezdu, ale i na volnoběh). Jeden zákazník, kterého sem vezl říkal, že by to mohla být nějaká lamela, ale nic bližšího mi neřekl. Nevíte co tím myslel? Jsem objednaný do servisu příští týden s jinou věcí, ale zajímá mě jestli s tím můžu do té doby jezdit. Hlavně co by to mohlo být s tou lamelou. Za rady předem díky.

ak sem nedáš aspoň nahrávku  :dj: ,tak to bude len veštenie...

• Autor

Já vím, je to neurčité, jen sem chtěl vědět jestli někdo neví co je myšleno tou lamelou, kde je a co dělá :kol-32: Pokud nikdo neví, napíšu výsledek po návštěvě servisu.

• 2 měsíce později...

havran41  už jsi to vyřešil? Zřejmě lamela na spojce.Vydává auto nějaké dunivé zvuky na volnoběh při sešlápnuté spojce,ale musíš otevřít dveře.

• 2 roky později...
  • Autor

Tak nakonec to byl setrvačník a spojka. Sry za pozdní odpověď:t

pfuuu ..2 roky to trvalo :doh

• 8 měsíců později...

Zdravím,

mám podobný problém. Najeto 175000 km. Při přeřazení rychlostního stupně, uvolnění spojky a přidání plynu se ozve z motorové části kovové cvaknutí. Dělá to nejčastěji při řazení mezi jedničkou a dvojkou, nebo jedničkou a zpátečkou. Ale zároveň se zvuk ozve třeba při akceleraci nebo brzdění motorem. Rozjedu se, zařadím dvojku, pustím spojku přidám plyn a cvak, pustím plyn motor začne zpomalovat a opět cvak, přidám plyn a opět cvak. Byl jsem s tím v autorizovaném servisu, ale ačkoliv to také slyšeli, řekli mi, že se to bude špatně hledat a museli by postupně rozbrat spojku nebo převodovku. Přikládám zvukový soubor, cvaknutí je slyšet ve 3, 14 a 19 vteřině. Nejdříve nátáčeno z kabiny a potom při otevřeném okně. Asi tedy spojka, převodovka nebo vymačkaný silenbloky? Díky za odpovědi a přeji spoustu km bez nehod. 

H.

cvak.wav

Upraveno od Honysko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.