havran41 Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Dorbý den, od včera má motor při rozjezdu jiný zvuk než normálně, takový hrubý, nic zásadního, ale je to slyšet(hlavně při rozjezdu, ale i na volnoběh). Jeden zákazník, kterého sem vezl říkal, že by to mohla být nějaká lamela, ale nic bližšího mi neřekl. Nevíte co tím myslel? Jsem objednaný do servisu příští týden s jinou věcí, ale zajímá mě jestli s tím můžu do té doby jezdit. Hlavně co by to mohlo být s tou lamelou. Za rady předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 ak sem nedáš aspoň nahrávku ,tak to bude len veštenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran41 Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Já vím, je to neurčité, jen sem chtěl vědět jestli někdo neví co je myšleno tou lamelou, kde je a co dělá Pokud nikdo neví, napíšu výsledek po návštěvě servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 havran41 už jsi to vyřešil? Zřejmě lamela na spojce.Vydává auto nějaké dunivé zvuky na volnoběh při sešlápnuté spojce,ale musíš otevřít dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran41 Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Tak nakonec to byl setrvačník a spojka. Sry za pozdní odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 pfuuu ..2 roky to trvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honysko Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 (editace) Zdravím, mám podobný problém. Najeto 175000 km. Při přeřazení rychlostního stupně, uvolnění spojky a přidání plynu se ozve z motorové části kovové cvaknutí. Dělá to nejčastěji při řazení mezi jedničkou a dvojkou, nebo jedničkou a zpátečkou. Ale zároveň se zvuk ozve třeba při akceleraci nebo brzdění motorem. Rozjedu se, zařadím dvojku, pustím spojku přidám plyn a cvak, pustím plyn motor začne zpomalovat a opět cvak, přidám plyn a opět cvak. Byl jsem s tím v autorizovaném servisu, ale ačkoliv to také slyšeli, řekli mi, že se to bude špatně hledat a museli by postupně rozbrat spojku nebo převodovku. Přikládám zvukový soubor, cvaknutí je slyšet ve 3, 14 a 19 vteřině. Nejdříve nátáčeno z kabiny a potom při otevřeném okně. Asi tedy spojka, převodovka nebo vymačkaný silenbloky? Díky za odpovědi a přeji spoustu km bez nehod. H. cvak.wav Editováno: 12. Srpen 2017, autor: Honysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.