mtank Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 ahoj mám sice golf plus ale má motor 1,6 fsi (BLF).motor netáhne přes 4000ot na 4,5,6tku.nejede to víc jak 140km a do kopce to nejede vůbec.vag nic nehlásí. občas se ozve při startu přestavovač vačkové hřídele.chystám se že vyměním svíčky, palivový filtr a vyčistím škrtící klapu.nevím jestli to můžou dělat rozvody nebo ten přestavovač.uvítam všechny rady co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 dnes jsem jel po dalnici asi 120 km z mirneho kopce jsem to rozjel asi na 160km/h po rovince to udrzelo rychlost ale pomalu klesala na 150km/h ale kdyz prisel mirne ale opravdu mirne a dlouhe stoupani tak rychlost spadla klidne i na 115km/h mohl jsem tam dat 5tku a nic.plyn podlaha a nic.asi budou rozvody skocene nebo uz nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 pokud to nema vykon tak to by mohla byt aj váha vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 To auto tahne a ma vykon tak do 3000 otacek a pak to zdechne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 auto preslo do rukou jineho mechanika ktery vycistil klapu a zjistil ze je v sacim potrubi vypalena dira v pondeli by melo byt auto smontovano. ja sice moc neverim ze by to delalo to sani protoze chybu sani to zaclo hlasit asi 5 dní pred odvezenim do servisu a to ze to netahlo se projevovalo uz od jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 15. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2014 sani namontovano ale auto stale netahne a dnes mi volal mechos tak se vysypal prvni kat a totalne ucpal druhy kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 tak auto opravene.menilo se sani bylo derave a odesel predkat a ten ucpal kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 no pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 a jak se tohle vůbec přihodí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Tod otazka! Mechos rika ze spatny benzin znicil ten predkat a bordel ucpal ten druhy.vyfukove plyny prosly zpet do sani a tam asi zacly horet a propalili diru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 špatný benzín? To by jsi musel věděl, že tam soustaveně a dlouhodobě leješ nějakou srágoru. A kolik to vůbec mělo najeto? Ono se to prostě časem zanese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Najeto 120tis benzin nevim starty byly v pohode neskubalo to nic jen to pomalu stracelo vykon.vypada to ze se ty streva z toho katu uvolnila a ty kraje prosly do toho druheho.lita to tam jak puk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 aha, tak to je docela málo...prostě se to stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 A kdes tankovával, když je podezření na špatné palivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 23. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Nejezdim na jednu pumpu jezdim podle potreby ale nejezdim na nejake jezedacke nebo nezname pumpy.nejde to presne urcit protoze se to ucpava postupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregy Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 mtank: díky za příspěvek a objasnění problému. Jinak promiň za offtopic, ale už dlouho sháním, kolik tento motor točí otáček se 6 kvaltem (moje octavia 2 1.6 FSi 85kw má jenom 5q). Zajímalo by mě, kolik otáček máš při 90, 100 a 130 km/h na 6ku. A za kolik jedeš při 130km/h na dálnici. Mohl by si mi to napsat, nebo natočit video? Chtěl bych namontovat převodovku s 6q, tak ať vím, jestli to má smysl.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 4. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 ahoj.neni problem na to kouknou.z vw klubu vim ze to na 6ku toci asi o 300ot mene pri 130km.prevodovka je postavena cela jinak uz od 2jky.kdyz nekde jedes autem na 2jku tak s golfem jedu na 3jku.muj dojem je ze tou paku vic michas nez s 5q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Presne takovy dojem z toho mam i ja. 6q v Golf Plus s 1.6 FSI a jen se radi a radi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 8. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 (editace) kdyz jedu podle tachometru 90km 2,500ot 100km 2,800ot 130km 3,600ot Editováno: 8. Říjen 2014, autor: mtank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 12. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 140km dle gps 4100ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregy Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Ok díky, vidím že se to o moc neliší. Čekal bych, že 6ka bude mnohem delší a srazí otáčky o víc. Protože spotřeba na dálnici je hrozná, pořád se to při 130km/h motá kolem 8 litrů a když se jede do táhlého kopce, tak i 9-10. No prostě hnus. Ale zase do 100km/h je spotřeba super , na delší trase se dostanu i na 5,4l/100km . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 tak jsem se nudil a riznul do katu flexou tady na obrazku je videt skutecna delka katu a kolik ho chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.