Swenny Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Ahoj, dnes ráno jsem si, bohužel, o náš "luxusní" roh v nájezdi odřel auto viz. obrázek - můj dotaz je tedy, prosím, jak se řeší oprava? Děkuji moc za Váš čas a radu. Hezký den, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Když to není odřené až na kov ,tak bych to zatmelil a potom to místo nastříkal sprejem (na podběhy,prahy) s obsahem kaučuku.Ten nástřik vytvoří povrch pomeranče a hned do toho nastříkat odstín barvy vozu (mokré na mokré). Samozřejmostí je okolo olepit páskou před stříkáním a hlavně dobře odmastit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VL4D7S Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Mám podobný problém ale trošku větší a hlubší.Mám to nechat také vykitovat a zastříkat (jak píše dominikg)? kolik to může stát? Díky za odpovědi.Nový práh stojí 9 tisíc http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t9809606e-pravy-prah-oe-16804.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Na fotce se to špatně odhaduje, ale ne vždy je nutné to nechat vykitovat. Stačí promáčklý práh vytáhnout a přestříkat. Něco podobného jsem měl před rokem, kdy jsem to opřel o zmrzlou hroudu sněhu a práh se promáčkl a odřel. Cena cca 3 tisíce Kč. Dělal mi to karosář, stříknuté to bylo origo barvou. Dnes není nic poznat a nikdo by nic nepoznal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Řeším podobný problém. Za ty 3000,- to bylo přes známost, anebo běžná cena? Byla by nějaká reference? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Tak známost neznámost, myslím si že to bylo za normální cenu. sice se známe, ale určitě ne zas tak, abych měl lepší ceny , teda aspoň doufám :-D Prováděli mi to tu: http://www.lakkar.cz/kontakt/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Nebo i tady http://www.karosar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 (editace) Ahojte. Mal by som otazocku ohladom tej bocnej listy. Z akeho je materialu ? Plast alebo kov ? Totizto tuto zimu mi nieco urobilo dieru o velkosti asi 20 centovky. Nie je to prerazene na 100%, kedze ta heavy duty folia z vyroby to este ako tak drzi. Ak je to kovove, asi by to trebalo riesit ze ? Skusim urobit aj lepsiu foto ... Sent from my EVA-L19 using Tapatalk Editováno: 4. Březen 2017, autor: Zdens123 Nove obrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Ziadny 'plast'ani ziadna 'heavy duty' folia... prahy su samozrejme plechove a osetrene antikoroznou ochranou... riesit treba cim skor... a inak neviem ci ta foo skresluje, ale ten prah vyzera na zaplakanie, nato, ze je to SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Podvečer som prišiel k prahu magnetom a držal ... takže ano, plech. K tej folii. Na dolnej casti prahu mam taky akoby kaucukovy povrch. Keď tak pozerám, tak áno vyzera to katastrofalne ... ale potvrdzujem ze je to fotkou. Je to akurat po 400km po dialnici a asi 100 km okresky. Chce to vyvapkovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.