Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute, máte někdo zkušenosti s čištěním a impregnací ALCANTARY ?   Jakými prostředky a jak na to , jakou technikou ? 

Mám tu tmavou alcantaru , a už sem mi zdá , že to nějak neni ono,  tak bych to chtěl vyčistit, ale tak , aby to zůstalo po tom "zákroku" stejné , poněvač zadní sedadla mám téměř nepoužívané , a tak tam bych to raději nechal na pokoji .

Koupil jsem na Detailing shopu " COLOURLOCK "    cleaner a impregnaci , nevím, ale jak s tím pracovat. U zboží nějaký  detailnější popis není, a na youtube jsem taky nic nenašel . 

Vzít hadr, a požmolit to tím samozřejmě dovedu unsure.png ale , abych to takto spíš nezapracoval dovnitř toho materiálu .

Mohl by mi někdo poradit , kdo s tím už pracoval , popř. jaké s tím má zkušenosti ? Jistě to uvítá více lidí .

Díky moc  palec.gif

lehce to postrikas,aby to bylo vice vlhke  ale nesmi to bejt mokre,vezmes hadrik mekky a vycistis,pokud je potreba opakujes,ale nesmis to promocit. AZ to uschne  tak to nastrikas impregnaci a nechas zaschnout a je hotovo:)

a pokud tam mas zmolky tak se na to prodava  take takovej brusnej papir,tim to opatrne zbrousis. Docela to pomuze  delal sem to u sve a dalsich par aut:)

• Autor

nemám , mám to jen takové lehce tmavší , no prostě asi od potu , když se v létě jezdí  s holýma nohama.Na to se třeba z topení lehce práší, a je to hned . Brousit neni nic potřeba .

tak jak sem psal,jen opravdu bacha na to,nesmi to proste bejt promocene,jinak to s tim jde krasne. 

ja alcantaru ošetrujem iba vlhkou handrou (švédska utierka), príp. kefou.

Fľak od krvi som odstránil nanesením prostriedku Laoka, kefkou som jemne prebehol fľak + celú sedaciu časť a suchou handrou to ešte vyutieral.

• Autor

A konkrétně přímo s tím Colourlockem máte zkušenosti ?

Přesně s Tim sem psal ten postup.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.