Publikováno Srpen 26, 201411 r Čaute, máte někdo zkušenosti s čištěním a impregnací ALCANTARY ? Jakými prostředky a jak na to , jakou technikou ? Mám tu tmavou alcantaru , a už sem mi zdá , že to nějak neni ono, tak bych to chtěl vyčistit, ale tak , aby to zůstalo po tom "zákroku" stejné , poněvač zadní sedadla mám téměř nepoužívané , a tak tam bych to raději nechal na pokoji . Koupil jsem na Detailing shopu " COLOURLOCK " cleaner a impregnaci , nevím, ale jak s tím pracovat. U zboží nějaký detailnější popis není, a na youtube jsem taky nic nenašel . Vzít hadr, a požmolit to tím samozřejmě dovedu ale , abych to takto spíš nezapracoval dovnitř toho materiálu . Mohl by mi někdo poradit , kdo s tím už pracoval , popř. jaké s tím má zkušenosti ? Jistě to uvítá více lidí . Díky moc
Srpen 26, 201411 r lehce to postrikas,aby to bylo vice vlhke ale nesmi to bejt mokre,vezmes hadrik mekky a vycistis,pokud je potreba opakujes,ale nesmis to promocit. AZ to uschne tak to nastrikas impregnaci a nechas zaschnout a je hotovo:)
Srpen 26, 201411 r a pokud tam mas zmolky tak se na to prodava take takovej brusnej papir,tim to opatrne zbrousis. Docela to pomuze delal sem to u sve a dalsich par aut:)
Srpen 26, 201411 r Autor nemám , mám to jen takové lehce tmavší , no prostě asi od potu , když se v létě jezdí s holýma nohama.Na to se třeba z topení lehce práší, a je to hned . Brousit neni nic potřeba .
Srpen 27, 201411 r tak jak sem psal,jen opravdu bacha na to,nesmi to proste bejt promocene,jinak to s tim jde krasne.
Srpen 28, 201411 r ja alcantaru ošetrujem iba vlhkou handrou (švédska utierka), príp. kefou. Fľak od krvi som odstránil nanesením prostriedku Laoka, kefkou som jemne prebehol fľak + celú sedaciu časť a suchou handrou to ešte vyutieral.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.