LiverHIKE Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Podzim se blíží a vypadá to, že se budu muset ohlédnout po nějakých gumových kobercích do svého SB. Naneštěstí jsem si všiml, jak jsou origo gumové koberce krátké ->( bordel se odrbe z bot na pedálech a šup pod koberec, u spolujezdce si nenatáhnete nohy...) a podlepovat je dalším kobercem, to se mi vážně nechce viz. tady: http://forum.skodahome.cz/topic/126946-speedluk-rapid-12-mpi-lpg-reálný-test/?p=1859214 rozhodl jsem se tedy pro nějaké neoriginální (delší.) V Kelly mi ale řekli, ať prý si koupím ty originální, že je jednak nemají a dvak, že si je u nich nějaký týpek kupoval a prý vůbec nepasovaly. S objednáváním z internetu si nejsem uplně jistý. Bude to pasovat? pak to vracet.... Tak se chci zeptat i vás, jaké máte popř. nějaké zkušenosti.Díky za každý příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hraby Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/koberecky-vany-kufru-site/gumove-koberce/skoda-rapid-gumove-koberce-rigum-4-ks-id:7400.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Ty na tom nejsou o moc lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiverHIKE Vloženo 28. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Taky koukám, že to asi nebude nějaká hitparáda. Bydlím na vesnici, takže bych uvítal, kdyby to fungovalo a pasovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Já nevím, proč je všude k dostání gumový koberec, který končí před pedály. P.S. Ale jinak koupil jsem gumové koberce cca za 450 Kč na www.spoilercentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiverHIKE Vloženo 28. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Jak se tak koukám na ten jejich internet, tak se asi se stavím ve spoilercentru. Nemám to koneckonců daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Jukni na aukro. Mají tam třeba tyhle, odkaz podle obrázku by měly být i přes opěrku nohy což by bylo super, taky mám originály, jak správně píšeš přední jsou krátké, ale na zadní nedám dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Ty z aukra mám já, dostal jsem je s autem. Je to lepší než origo, ale taky nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiverHIKE Vloženo 28. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 No tak zadní mě až tak netankujou, jezdíme převážně ve dvou :-) Woody: upřesni prosím, čím jsou "nic moc", dík ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 No jsou jak orginální - krátké ( teda trochu delší, ale pořád málo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskin Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Taky sháním a zatím nikde nic. Zatím mám origo textilní a jsou prostě krátký. Nechápu proč. Úplně ideální by byly gumový s textilem navrch - jako byly origo do O1. Jenže je nikde nemůžu sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Já mám na zimu s hlubším vzorkem, žádná paráda ale litr vody z roztátého sněhu není ani znát. Jsou dost dlouhé a mají i opěrku na nohu. http://www.prexim-megapex.cz/autokoberce-gumove-pro-osobni-vozy/autokoberce-gumove-skoda/autokoberce-gumove-skoda-rapid-od-r-v-2012-54100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) Dle obrázků jsou to ty, na které jsem zde dával o pár příspěvků výše odkaz z Aukra. Mohl bys je prosím Tě nafotit v autě odkud kam sahají a co všechno zakrývají a hodit sem fotky? Předem Díky za ochotu Editováno: 31. Srpen 2014, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Nejde to vyfotit, aby to bylo vidět jak to je dlouhé. Spíš ať někdo změří kolik maji na delku origo koberce a porovnáme to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 To krytí nášlapu vypadá ale dost použitelně, v realitě funguje dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Fíha, to byla rychlost Jak se tak dívám zakrytí vcelku dobré, ještě pod tím plynem by to ale chtělo víc, co? Zítra klidně nafotím origo koberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiverHIKE Vloženo 31. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Tak tam to moc lip udělat nejde. Je tam ten výčnělek :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Mohlo by to jít přes něj, hlavně aby nepadal bordel přímo na koberec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) Rychlost to byla, mam to z gauče do garaže 3metry. Vyhoda garáže v baráku Opěrka na nohu bude asi dobrá, ja ji ale nepoužívám. Zkuste někdo nafotit origo gumy a napsat rozměry, taky když tak to zítra poměřím a napišu míry. Editováno: 31. Srpen 2014, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Zítra nafotím a poměřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Origo gumové koberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Ja to mám tiež vyriešené pridaním koberca. Bolo by fajn keby nejaký výrobca gumenných kobercov došiel s normálnou veľkosťou, resp. koberce by sa dali prispôsobiť. Alebo si to začneme vyrábať sami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Bude třeba napsat do Škodovky, když přidali ovládání zadních el. oken k řidiči a další věci tak by mohli upravit i tohle, protože je to vážně dost velký kiks... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Doplněk k zadním kobercům: http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-rapid-gumovy-koberec-pres-zadni-tunel-original-id:10868.eshop 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.