Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

do 14 dnů mi přijde nový superb combi - můžete mi někdo napsat jaké jsou rozteče děr pro přední a zadní značku? Ať vím jakou vybrat:-) 

Díky

Petr

ak myslíš podložky pod ŠPZ,tak tam je dier neúrekom..pri montáži si môžeš vyberať....

• Autor

Ne myslím přímo na autě - podložky nechci ani vidět

tak ja asi potom nechápem čo chceš vyberať :kol-32: ..vy si môžete v CZ vyberať ŠPZ podľa roztečí dier?? ...to snáď nie  :kol-32:

• Autor

Treba jo:-))

Upraveno od PetrSY

Zadna CZ znacka nema nijak predvrtane diry apod.

však práve to..

• Autor

Vsak ja se pram na to zda jsou ty "díry" na srouby v prednim narazníku a v zadnich dverich - at nemusím vrtat čísla

dej pod ně rámeček na čísla vrtat nemusíš... teda jestli jsem dobře pochopil dotaz...

podložky nechce...

... a dotaz nechápem doteraz...asi ani nikto iní,vzhľadom na počet odpovedí

• Autor

Jenže já žádný rámeček nechci chci to nějak takto foto1  a  foto2

tak to upravíš až budeš mať auto a ŠPZ ...zmeráš,navŕtaš...

....u vás v CZ sa dajú tiež za príplatok urobiť ŠPZ podľa vlastného výberu??? (vtedy by to dávalo zmysel)

napr. post-62595-0-84702800-1410003288_thumb.j

Žádné takové RZ u nás legálně neexistují. Já už to konečně pochopil - tu rozteč potřebuje proto, aby mu nevyšel šroub přímo do nějaké číslice. On by snad správně měl být mimo znaky, nebo označení CZ v modrém pruhu. Nicméně na tom bílém kombíku to mají hnusně udělaný - ta zadní RZ dost odstává. Já bych ji přilepil oboustranou páskou.

• Autor

to Pawoukl: přesně tak.

Jaká je to přesně páska? Podkládá se značka nečím? - nedře to lak?

Opravdu to nepadá v zimě (u nás hodně zima:-) a hodně solí)

Dost lidí (i já tím přilepil zadní RZ bez nějaké podložky, přední mám přišroubovanou) používá tuto pásku. Mám to ovšem jen krátce, abych mohl osobně referovat o dlouhodobé pevnosti. Nicméně s ohlasů na foru to vydrží léta.

Já už to konečně pochopil - tu rozteč potřebuje proto, aby mu nevyšel šroub přímo do nějaké číslice. 

ja tiež.... :kol-33: ....

....že to u vás ešte nenapadlo nikoho to zlegalizovať tie vlastné RZky

Upraveno od libero

• Autor

Už to vypadalo, že to tak bude.. ale zase nic

• Autor

Diky projdu

toto u nás nikdo neprodává? 

neviete ci aj na Slovensku sa moze SPZ-tka prevrtat a nasrubovat priamo bez nejakeho ramceka? este som to sice asi na ziadnom aute nevidel...

než modrou spíš černou...... :-) měl jsem ji v písmenu.....

Tady to máte černé na bílém. §123, odst. 4: "Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky."  Takže na Slovensku žádné vrtání.   :kol-34: 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.