Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

do 14 dnů mi přijde nový superb combi - můžete mi někdo napsat jaké jsou rozteče děr pro přední a zadní značku? Ať vím jakou vybrat:-) 

Díky

Petr

Vloženo

tak to upravíš až budeš mať auto a ŠPZ ...zmeráš,navŕtaš...

....u vás v CZ sa dajú tiež za príplatok urobiť ŠPZ podľa vlastného výberu??? (vtedy by to dávalo zmysel)

napr. post-62595-0-84702800-1410003288_thumb.j

Vloženo

Žádné takové RZ u nás legálně neexistují. Já už to konečně pochopil - tu rozteč potřebuje proto, aby mu nevyšel šroub přímo do nějaké číslice. On by snad správně měl být mimo znaky, nebo označení CZ v modrém pruhu. Nicméně na tom bílém kombíku to mají hnusně udělaný - ta zadní RZ dost odstává. Já bych ji přilepil oboustranou páskou.

Vloženo

to Pawoukl: přesně tak.

Jaká je to přesně páska? Podkládá se značka nečím? - nedře to lak?

Opravdu to nepadá v zimě (u nás hodně zima:-) a hodně solí)

Vloženo

Dost lidí (i já tím přilepil zadní RZ bez nějaké podložky, přední mám přišroubovanou) používá tuto pásku. Mám to ovšem jen krátce, abych mohl osobně referovat o dlouhodobé pevnosti. Nicméně s ohlasů na foru to vydrží léta.

Vloženo (editace)

Já už to konečně pochopil - tu rozteč potřebuje proto, aby mu nevyšel šroub přímo do nějaké číslice. 

ja tiež.... :kol-33: ....

....že to u vás ešte nenapadlo nikoho to zlegalizovať tie vlastné RZky

Editováno: , autor: libero
Vloženo

Tady to máte černé na bílém. §123, odst. 4: "Držiteľ vozidla je povinný vydanú tabuľku s evidenčným číslom bezodkladne pripevniť na vozidlo. Tabuľka s evidenčným číslom nesmie byť pripevnená spôsobom, ktorý narušuje jej celistvosť a znemožňuje jej čitateľnosť alebo identifikáciu. Ak boli vozidlu vydané dve tabuľky s evidenčným číslom, držiteľ vozidla je povinný bezodkladne pripevniť na vozidlo obe tabuľky."  Takže na Slovensku žádné vrtání.   :kol-34: 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...