vikyviky Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Mně by zajímalo kdo už mněl nehodu z rapidem ? jak to dopadlo , děkuji Editováno: 16. Září 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Tak se pochlub ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 7. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2014 No to víš že jo , ja tu zase něco napišu a dostanu vynadane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) V kvetnu.. ~2 tydny oprava kdy to vyklepavali na stolici a davali dohromady, udajne se jim malem nepovedlo srovnat karoserii. Po sundani svetlometu to je dost videt jak je to davane odhromady, z venku poznat nic ale neni. Editováno: 8. Září 2014, autor: M_ike 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 8. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Tak já taky, když už se někdo "pochlubil" , minulý tyden jsem jel z holešova do ovy po dalnici a bum divoké prase si to hoplo přez svodidla přímo před auto rana jak z děla oba airbegy venku napinače pasu taky - odnesl to hlavně levý předek auta - světlo, maska, narazník, zpěra, ohnuta šavle, chladič klimy, chladič "vody" , blatník,kapota, jednotka serva , baterka , prasklá převodovka , ohnutá polosa , kus dvěří řidiče , a balast kolem , a taky plasty co jsou pod autem jelikož jsem ho asi musle přejet i levou stranou . Tohle je víčet co se sepsal v servisu při zběžné prohlidce , ale podle mého toho bude více až se to rozebere odhad škody v servisu +- 200 tisic . Prase bylo bez bot tak že nepřežilo , nevic když jsem pak až byly na místě fizly šel podívat po praseti mnělo jen tři nohy , nevěříl jsme že divoké prase skáče tak vysoko , ale policista říkal že ano že je to běžné a dodal že jsou namakané Teadka už si z toho dělám srandu , ale malem jsem v autě seděl na hromadě hoven jak se to stalo Jsem zvědavý jak se k tomu postavi pojištovna havarijka byla + GAB tak snad zaplati všecko co mají jsme připraven na sprda co tu tedka nastane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Vikyviky je mi ta uprimne luto ale to prasa ma dostalo a tie hovna tiez nechces sa toho radsej zbavit ? Fotku nemas? Sucitim s Tebou je to hrozne ked sa nieco stane na aute je to clen rodiny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 8. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) Juraj07 dik Fotky nemám nebyl jak si čas fotit :-/ jezdilo tam hodně poláku spěchajících domu z rakouska , a každý to valil jak umněl , tak jsme mněl co dělat aby něž přijedou fizly , někdo nevletěl do auta co stalo přez dva pruhy , mněl jsem v autě 3 trouhelníky ani jeden nepřežil do příjezdu policie hasiču atd , abych řekl pravdu jen jediné auto zastavilo jestli nepotřebujeme pomoct a to polák ! mněl starší auto , jinak na to kašlaly a dost jich i když už bylo místo nehody obestavěno kužely z majáky proletělo těsně kolem jako hovado . Nikomu se nic nestalo tedy lidem , nedošlo k řetězové havarce ke které nebylo daleko , jediní dva co to odnesly bylo prase a rapid no , prasat je dost aspon podle mislivcu , auto se koupí další Jediné co mně štve že ten pudr nebo čím to jsou vlastně ty airbegy posypány mám ještě tedka v nose přikládám mapu "pro potencionalní pytláky" kde je největší šance trefit zvěř http://girosaf.cdvinfo.cz/file/mapa-dopravni-nehody-srazky-se-zveri-predni-cast/ juraj07 co pak máš zajem o vrak ? moc použítelného toho nezbylo Editováno: 9. Září 2014, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Jestli máš GAP, tak to bude OK. Kamarádovi nabourala 2 roky starou Octavii II sestra, když jela ze svatby.. Něco ji taky skočilo do cesty a ona to strhla, takže auto omlacené ze všech stran, udajně 2 kotrmelce přes střechu, taky všechny airbagy venku, no ji se nic nestalo... Nakonec to dopadlo tak, že dostali peníze a koupili si za to novou Octavii II akorád už facelift a s trochu lepší výbavou, protože Octavie tehdy dost zlevnili... A podle toho co říkal, tak dostali kupní cenu zničeného auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 a pohadka pokracovala tak ze puvodni auto misto sesrotovani "naladili" a dneska se prodava v AAAckach jako nikdy nebourany 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Možná řídící jednotka by stála za pár peněz - mám pravdu vikyviky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 10. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) Tak že totálka se nekoná , byl se na to podívat člověk z pojištovny , odhadl cenu opravy na 205 tisíc a auto se bude opravovat , tak nevím nejsme pojištovák ale pokud nové auto stalo po slevě 301 tisic a oprava výjde na 205 tisíc , otázke je jestli se to rentuje ? podle mně nemužou vědět bez rozebrání a daní nových dílu kolik to vlastně bude stát ? nebo se pletu ? (nikdo nemá rentgenové oči ) Ano a GAP mám oneb1t : ano tohle je běžná praxe bohužel , ale pokud člověk není uplný id*ot , tak bud to pozná ,nebo si sebou vezme někoho kdo z auty dělá a pozná to Editováno: 10. Září 2014, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 12. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) Mám dotaz na zdejší mechniky , zadupl jsem brzdy v rochlosti +- 130 kmh bez spojky , mám nechat skotrolovat nebo vymněnit rozvodový řetěz ? přeci jenom to "šlo na ABS" a motor vlastně stál takže musel dostávat "kopance" Co pak nikdo další netuknul rapida ? pište Editováno: 12. Září 2014, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Já bych ti poradil, abys raději jezdil veřejnou dopravou. Z toho, co jsi doposud o sobě prozradil, je evidentní, že jsi nebezpečný nejen sám sobě, ale hlavně pro ostatní účastníky provozu na silnicích. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 205 tis ? to nevím jak to počítal, já trefil auto s první Fabií nutná výměna kapoty, 1x blatník, světel, masky, airbagu řidiče, ŘJ airbagu, držák ventilátoru, mlhovka, srovnání trošku nosníků co drží výztuhu nárazníku, podběhy. Tohle bylo oceněno na 73tis ( cena auta cca 60tis ) - vyhlášená totálka. Ve své podstatě to byl ťukanec, protože jsem normálně mohl odjet, chladič a motor nebyl vůbec zasažený Ale když to porovnám s tím co ty všechno jsi měl v prdeli a co já, tak 200 mi přijde nějak málo a asi měla být vyhlášená totálka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Vždyť nikdo přesně neví co bylo zasažený, znáš to jenom z popisu někoho. Kdyby byla aspoň fotka, takto jsou to všechno jen dohady a spekulace......Jestli to pojištovák odhadl na 205 tisíc, tak je to asi opravitelné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 13. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2014 nevím proč jsou mi mazány soustavně příspěvky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 pretože sú to provokačné fejky a sám doma plačeš maximálne nad obrázkom hojandé ? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 dokud to neuvidím, tak mu neuvěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 No fotky už mám , ale pochybuji že má smysl je sem dávat , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) daj pls alebo posli cez SZ Editováno: 29. Září 2014, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Mno tak to tu oživíme ne Tak dneska další křapka nedal mi přednost , černý peugeotem 206 vyjel ze stopky a přez dvě bilé čary . vice asi nemám cenu komentovat Snad jen to že ten klučina co řidil peugeote mněl řidičák od ledna toho to roku , a udělal zakladní chybu nepodíval se do leva jestli něco nejede a bohuže jelo (ja) Na žadné fotce nejsem já , tak si nemusíte lamat hlavinky Editováno: 15. Duben 2015, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 tak třeba se ho už konečně zbavíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Ano to se vyklepe a prodá jako nikdy nebouráno co pak máš zajem ? Si tak říkám že si najk začínám zvykat bourat z rapidem asi by mi to chybělo No tak cena opravy od nehody z kancem byla +- 200 tisic , jsem zvědavy kolik bude cena za tuto opravu Tentokrát to navíc odnesl motor pohledově to co je vidět po přizvednutí kapoty , pravá šavle je vražená do rozvodu motoru , alternátor je rozdrcený - klimá kompresor rozdrcený - držák na kterém je altík olejový filtr a chladič oleje je vražený do motoru - katalizátor je rozmáčkly o motor a vyfukový svod taky - a serepetičky kolem , dale to co je vidět na foto Editováno: 16. Duben 2015, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Bylo by dobrý, kdyby jsi to auto vlastnil ( nebylo na leasing ), měl GAP a byla vyhlášená totálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Ripicong : auto je psane na mně , ale je na uvěr u škofinu ,takže vinkulace od pojištovny pujde ve prospěch škofinu a já prodělám co jsem dosud zaplatil za auto max mi možná něco škofin vratí "zaleží kolik zaplati pojištovna to kluka " pak se max mužu soudit z viníkem nehody a nebo z pojištovnou že daly malo a ja chci více , potáhne se to léta , výsledek nejistý Po zvednutí auta na zvedák : pravé kolo uražené na naboji - poloosa je ohlá - šasi ohle - podlaha ve předu je schrnutá - vana motru uražená ze předu jako by odchliplá -a serepitečky ze spodu auta Jo malém bych za pomněl odhad škody na autě technikem v servisu 350 tisic od pohledu "prohlidky auta " Co pak "kamenovaní" se nekoná ? to se tedy divím Editováno: 17. Duben 2015, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.