Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec,

po předchozím majiteli mám v autě nainstalovanou originál Škoda handsfree sadu s držákem na přístrojové desce...Nechci ten držák sundávat, tak jsem se rozhodl sehnat adaptér pro iPhone 4S. Ve Škodovce za něj chtějí skoro 4000, což se mi zdá dost na adaptér pro takto starý telefon. Díval jsem se po netu, pár jsem jich našel na ebay, ale skoro nikdo to neposílá do ČR. A hlavně jich pro škodovku není tolik. Ale našel jsem to samé pro Audi. Je jich mnohem víc. Vzhledově mi to přijde uplně stejné, co se týká zadního rozložení pinů a držáků. Má někdo vyzkoušeno, jestli by tento adaptér z Audi fungoval v Superbu? Číslo dílu je kromě posledního znaku stejné.

Díky za poznatky

Přikládám fotky

post-88088-0-55761900-1410171127_thumb.j

post-88088-0-13654700-1410171140_thumb.j

jj měl by fungovat. bez problému si lidi přenášeli blackberry držáky z VW do superbů.

• Autor

Takže ne jenom Audi ale i VW? Tak to už by neměl být problém sehnat něco za lidovou cenu...Bude toho asi dost...Já se zaměřil jen na Škodu a moc jsem toho nenašel...

• 10 měsíců později...

Zdravim, shanim drzak na Iphone 5/5S. Bude mi tam pasovat a fungovatz Audi drzak?? A jsou stejne velikosti drzaku?? Skoda jiz drzak na Iphona 5/5S nevyrabi. Diky

• 3 měsíce později...
  • Autor

Já jsem se konečně dočkal a sehnal adaptér na iPhone 6...Zatím ho nabízí pouze Audi...na Ebay jsem ho koupil za 130 euro...samozřejmě tam pěkně sedí a funguje jak má...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.