Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

VYRIESENE !!!!

Cavte , pred tyzdnom som mal problem aj s brzdamy , strasne tvrdy pedal , ktory sa zasekaval ,,, prisiel som za kamosom , ten zmeal PODTLAK ,, a pricina bola jasne TANDEMOVE CERPADLO (vakuova pumpa) .... zohnal som  pouzitu z dvojkovej octavky a srkajuci problem a problem s brzdamy vyrieseny ,, spotreba dolu a vykon od spodu tlaci hned a plynulo kedze tandem taha aj palivo :kol-31:  ,,, a ku tomu traseniu , teraz sa moze s istotou povedat ze to trasenie pri 1600-1900ot/min je Dvojhmotny zotrvak ,,,,,,,,,, na jar je na rade aj ten zotrvak :)))))  :kol-47:

Vloženo

No ale ja mam novy zotrvacnik a robi to aj tak tak neviem ci to bude tym a mam od znacky LUK

A to co pises ze to skvrkanie robila tamdemovka a to koli comu co je nejak uz zasrana bordelom alebo ako.

Vloženo

Ja si myslim taktiez ze to bude nimi lebo niekedy  mi auto vybruje jako svina a niekedy ani neviem ci som nastartoval ze necitim ani mihnutie ziadne a vstriky si urobim doma aj sam ci mi to musi niekto urobit a aka to bude asik cena,

Vloženo

Ahoj, ohledně těch vibrací: mě to začalo dělat po chiptuningu, když akceleruju tak okolo 1800 - 2000 ot, mi začne auto vibrovat, trošku uberu plyn a zas přidám a je to OK, taky mě to rozčiluje.

Prozkoumával jsem i jiné weby: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=64452, pokud nic nenajdu čím by to mohlo být, tak to nechám nahrát zpět. Jelikož mám taky problém s brzdovým pedálem, který mi na druhé sešlápnutí trošku ztuhne, tak ještě prohlídnu jestli by nemohlo mít na vibrace vliv turbo a jeho ovládání podtlakem.

Vloženo (editace)

No iuz som nalial tu zmes do nafty tak uvidim co bude ked vyjazdim nadrz dam cediet potom

ja som to stp daval tak do 10l nafty az to ma lepsi a rychlejsi ucinok!

Editováno: , autor: sparcp gti
Vloženo

Asi to bude opravdu dvouhmota, dělá to jen občas. Mám prý zajet zpět na tuning, aby mi špičku v uvedených otáčkách trošku snížili. Jinak zátah to má úžasný.

Vloženo (editace)

Asi to bude opravdu dvouhmota, dělá to jen občas. Mám prý zajet zpět na tuning, aby mi špičku v uvedených otáčkách trošku snížili. Jinak zátah to má úžasný.

s tymtom problemom co mas ty som vydel auta jazdit v serii a robilo im to tiez.nech ti uberu na softe a uvidis alebo vrat tam seriu pojazdis a uvidis potom to tam das spet ale dvohmote sa nevyhnes,chipom si ju nacal!

pri chipe chce mat v cajku

spojka

vstreky

silenbloky motora

inak po chipe sa ti odhalia vsetky neduhy co su zle :kol-31:

u tdi pd by som kazdemu doporucil vycistit vstreky a nanovo pretesnit vyhnes sa zbytocnym komplikaciam!vybracie,slaby tah atd...

Editováno: , autor: sparcp gti
Vloženo

No co, čistí vstřiky. Jedna hadice na vstup, druhá přepad.

Nastartujou a počkají, až převážná část čističe (asi s naftou) zmizí. Na konci zbyde špinavý zbytek.

Předpokládám, že na VAGíně sledují hodnotu vstřiků.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...