Ghostbuster Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 no rozdiel je tam minimálne v cene 2e, vsetko vyzera byt inak rovnake, ale podla popisu je to pre fordy http://www.motorove-oleje.sk/mobil-super-3000-formula-fe-5w-30-4l/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 hejpre fordy aletam ide hlavne o tu specifikaciu ked to tukazdy pise tak to nevadi ze tampisu hlavne pre fordy nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas18 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 VYRIESENE !!!! Cavte , pred tyzdnom som mal problem aj s brzdamy , strasne tvrdy pedal , ktory sa zasekaval ,,, prisiel som za kamosom , ten zmeal PODTLAK ,, a pricina bola jasne TANDEMOVE CERPADLO (vakuova pumpa) .... zohnal som pouzitu z dvojkovej octavky a srkajuci problem a problem s brzdamy vyrieseny ,, spotreba dolu a vykon od spodu tlaci hned a plynulo kedze tandem taha aj palivo ,,, a ku tomu traseniu , teraz sa moze s istotou povedat ze to trasenie pri 1600-1900ot/min je Dvojhmotny zotrvak ,,,,,,,,,, na jar je na rade aj ten zotrvak )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 11. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2015 No ale ja mam novy zotrvacnik a robi to aj tak tak neviem ci to bude tym a mam od znacky LUK A to co pises ze to skvrkanie robila tamdemovka a to koli comu co je nejak uz zasrana bordelom alebo ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) treba vycistit vstreky!vecsina vybracii je pricinou vstrekou ktore zle prasia!u TD PD Pred cistenim po vycisteni Editováno: 11. leden 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 11. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ja si myslim taktiez ze to bude nimi lebo niekedy mi auto vybruje jako svina a niekedy ani neviem ci som nastartoval ze necitim ani mihnutie ziadne a vstriky si urobim doma aj sam ci mi to musi niekto urobit a aka to bude asik cena, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) doma sa si to neurobis ak si to nikdy nerobil a musis mat ultrazvuk a chemiu na to,doporucujem kup na precistenie toto uz sme to testovali a vysledky pozitivne! https://auto123.sk/shop/obchod/diesel-%C4%8Disti%C4%8D-vstrekovania-200ml-stp Editováno: 11. leden 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 11. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2015 A to sa miesa do nafty ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 alebo vymontuj vstreky a dones vycistim ti ich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 15. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2015 No iuz som nalial tu zmes do nafty tak uvidim co bude ked vyjazdim nadrz dam cediet potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Ahoj, ohledně těch vibrací: mě to začalo dělat po chiptuningu, když akceleruju tak okolo 1800 - 2000 ot, mi začne auto vibrovat, trošku uberu plyn a zas přidám a je to OK, taky mě to rozčiluje. Prozkoumával jsem i jiné weby: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=64452, pokud nic nenajdu čím by to mohlo být, tak to nechám nahrát zpět. Jelikož mám taky problém s brzdovým pedálem, který mi na druhé sešlápnutí trošku ztuhne, tak ještě prohlídnu jestli by nemohlo mít na vibrace vliv turbo a jeho ovládání podtlakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 ak to mas po chipe tak dvojhmota ti dava papa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) No iuz som nalial tu zmes do nafty tak uvidim co bude ked vyjazdim nadrz dam cediet potom ja som to stp daval tak do 10l nafty az to ma lepsi a rychlejsi ucinok! Editováno: 16. leden 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_N Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Asi to bude opravdu dvouhmota, dělá to jen občas. Mám prý zajet zpět na tuning, aby mi špičku v uvedených otáčkách trošku snížili. Jinak zátah to má úžasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 (editace) Asi to bude opravdu dvouhmota, dělá to jen občas. Mám prý zajet zpět na tuning, aby mi špičku v uvedených otáčkách trošku snížili. Jinak zátah to má úžasný. s tymtom problemom co mas ty som vydel auta jazdit v serii a robilo im to tiez.nech ti uberu na softe a uvidis alebo vrat tam seriu pojazdis a uvidis potom to tam das spet ale dvohmote sa nevyhnes,chipom si ju nacal! pri chipe chce mat v cajku spojka vstreky silenbloky motora inak po chipe sa ti odhalia vsetky neduhy co su zle u tdi pd by som kazdemu doporucil vycistit vstreky a nanovo pretesnit vyhnes sa zbytocnym komplikaciam!vybracie,slaby tah atd... Editováno: 19. leden 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 19. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Sparcp za kolko mi urobis tie vstreky? prisiel bi som ak mi to urobis za jeden den ak sa to da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Jo za kolik by jsi je vyčistil ? :-) Teda pokud to děláš přímo ty :-) Odkuď vlastně jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 hehe, a budeme ti stáť pred domom v kolónach . Myslíš že by tomu pomohlo vyčistit to na bežnom ultrazvukovom čističi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 ano robim to na profi ultrazvuku s profi chemiou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Cenaa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 hosi kukajte co som nasiel len neviem co a ako to robia a co to pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 No co, čistí vstřiky. Jedna hadice na vstup, druhá přepad. Nastartujou a počkají, až převážná část čističe (asi s naftou) zmizí. Na konci zbyde špinavý zbytek. Předpokládám, že na VAGíně sledují hodnotu vstřiků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 hosi kukajte co som nasiel len neviem co a ako to robia a co to pomoze TO JE ONICOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.