plazboz Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Ahoj, poslední dobou mám takový problém, že mi nejdou ručně otevřít páté dveře (mám Combi rv 01/07). Když použiju dálku na klíčku, tak to vyklapne vždycky, zato když odemknu celý auto, případně je už odemčený a mačkám rukou spínač na dveřích, tak třeba až na podesáté se to otevře. Má s tím někdo prosím zkušenosti? Řešili jste takový problém? Když to začalo blbnout (cca 2 měsíce zpět), tak to zlobilo jen občas, teď už je to ve stavu, že už to prakticky rukou neotevřu...na x-tý pokus někdy jo, takže používám tu dálku. Jedná se o špatný mikrospínač? Je náročné ho vyměnit? Případně pokud koupím celý nový zámek, pomůžu si tím? Co byste doporučili? Uvítám kdyžtak konkrétní číslo dílu Díky moc za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacino Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Ahoj, právě se mi vyskytl naprosto stejný problém a při hledání na internetu jsem narazil na toto téma zde, ale nevídím žádnou odpověď Jak to dopadlo u tebe ? Byl to mikrospínač ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 čau tak tohle by mě taky zajímalo.mám stejný problém.když nikdo neporadí,až mě to pořádně nas.re vezmu šroubovák a půjdu to zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jestli to jde na dalku, tak bude problem v tom madle / spinaci. Nic jinyho tam snad ani neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Pripadne vedeni k jednotce centralni elektriky. Ale pravdepodobneji asi primo ten spinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Ja sa prikláňam tiež k tlačítku v madle. Otec to mal na fábii. Výmena je jednoduchá - zhodiť plasty z dverí kufra, odskrutkovať dve matice ktoré ho držia a rozpojiť svorkovnicu. http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1z0827574c-kluka-5-tych-dveri-oe-17691.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenavesa Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Ahoj, mám podobný problém u OCT II Tour 1,6 MPi. Občas se stane že kufr nejde otevřít ani spínačem na dveřích ani klasicky DO, pouze prostředním tlačítkem DO. Nebo se kufr sám otevře při nastartování, nebo zabouchnutí některých svěří. Mikrospínač měněn bez výsledku, v servise se závada neprojevila, stává se to zcela náhodně. Mám v plánu výměnu spodní části zámku dveří. Díky za jakoukoliv odpověď nebo informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.